قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

ورود معاون اول رئیس‌جمهور به پرونده جنجالی سهمیه آسیایی گل‌گهر و چادرملو

معرفی زودهنگام نماینده ایران در رقابت‌های آسیایی ابعاد تازه‌ای به خود گرفت و با شکایت رسمی باشگاه چادرملو، پای نهادهای عالی‌رتبه اجرایی کشور را به میان کشید.
 ورود معاون اول رئیس‌جمهور به پرونده جنجالی سهمیه آسیایی گل‌گهر و چادرملو

طبق گزارشی که منتشر شده معاون اول رئیس جمهور و وزیر ورزش به پرونده جنجالی چادرملو و گل‌گهر سیرجان ورود کرده‌اند.

به گزارش “ورزش سه” معرفی زودهنگام گل‌گهر سیرجان به‌عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2، حالا به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های فوتبال ایران در هفته‌های اخیر تبدیل شده است؛ موضوعی که پس از اعتراض باشگاه چادرملو، پای معاون اول رئیس‌جمهور و وزارت ورزش را هم به میان کشید.

ماجرا از جایی آغاز شد که فدراسیون فوتبال پیش از مشخص شدن نهایی نماینده ایران، نام گل‌گهر سیرجان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرد. این تصمیم در شرایطی رقم خورد که چادرملوی اردکان در رقابت با گل‌گهر و پرسپولیس شرایط بهتری برای کسب سهمیه داشت و همین موضوع باعث اعتراض باشگاه اردکانی شد.

پس از اعلام رسمی AFC و انتخاب گل‌گهر، چادرملو با ارسال نامه‌ای به محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، نسبت به روند طی‌شده اعتراض کرد و در این نامه شرحی از اتفاقات رخ‌داده و نحوه معرفی نماینده ایران ارائه داد.

عارف نیز این درخواست را برای بررسی بیشتر به وزارت ورزش و جوانان ارجاع داد و از احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، خواست موضوع را پیگیری کند. آنطور که تسنیم گزارش داده، وزیر ورزش نیز دستور بررسی دلایل معرفی زودهنگام گل‌گهر سیرجان به جای چادرملو را صادر کرده است.

نکته مهم این پرونده به تاریخ مکاتبات فدراسیون فوتبال بازمی‌گردد. کنفدراسیون فوتبال آسیا در تاریخ ۲۰ خرداد گل‌گهر را به‌عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی کرد. در همان زمان برخی مسئولان فدراسیون اعلام کردند که AFC دچار اشتباه شده و هنوز تیمی به شکل قطعی معرفی نشده است.

اما با گذشت زمان مشخص شد که اقدام کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس نامه ارسالی فدراسیون ایران بوده است. چرا که هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، در تاریخ ۴ خرداد و پیش از تعیین تکلیف نهایی، نام نماینده ایران را به AFC اعلام کرده بود؛ اقدامی که حالا باعث شکل‌گیری اعتراض‌های گسترده و ورود نهادهای بالاتر برای بررسی این موضوع شده است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر هم‌بازی شدن گلشیفته فراهانی و جان سینا …





 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.

 ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد

شبکه المیادین مدعی شد ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به توافق مکه دریافت کرده و این موضوع در حال بررسی از سوی تهران است.

 ویدئو | یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد در یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور در سنگر خیابان ثابت کردند که همچنان پای کار انقلاب ایستاده‌اند و با اشاره به محاصره اقتصادی دشمن خبیث آمریکایی تاکید کردند که در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم.

 هشدار ناترازی بنزین
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

هشدار ناترازی بنزین

آرمان امروز : مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت‌های تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، از افزایش ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز خبر داد، اما در عین حال نسبت به رشد افسارگسیخته مصرف و تبدیل ناترازی بنزین به [ ]

 خرازی: در میان رؤسای‌جمهور،مظلوم‌تر و صبورتر از پزشکیان نداشته و نداریم
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خرازی: در میان رؤسای‌جمهور،مظلوم‌تر و صبورتر از پزشکیان نداشته و نداریم

آرمان امروز : نظرات و تحلیل‌های سیدمحمدصادق خرازی، چهره سیاسی اصلاح طلب و دیپلمات سال‌های دور، که ارتباط نزدیک و خانوادگی با رهبر شهید انقلاب دارد، همواره مورد توجه رسانه‌ها بوده است. او به پشتوانه فعالیت‌های سیاسی و دیپلماسی خود، صریح و بدون لکنت سیاست‌گذاری‌ها در کشور و سیاست خارجی را نقد می‌کند و تاکید [ ]

 خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟

خونریزی بینی اگرچه در بیشتر موارد با اقدامات ساده در منزل کنترل می‌شود، اما گاهی می‌تواند نشانه یک مشکل جدی باشد. کارشناسان اورژانس با تشریح انواع خون دماغ، علل بروز آن و روش صحیح کنترل خونریزی، درباره زمان مراجعه فوری به مراکز درمانی هشدار داده‌اند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]