قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

عارف: آفریقا یک فرصت طلایی برای ایران است

عارف با اشاره به توانمندی‌های ایران در حوزه‌های علمی، فناوری، دانشگاهی و صنعتی، گفت: کشورهای آفریقایی به تولیدات و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران نیاز دارن...
 عارف: آفریقا یک فرصت طلایی برای ایران است

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تدوین راهبرد جامع برای توسعه روابط ایران با قاره آفریقا، گفت: توسعه همکاری با کشورهای این قاره باید به یک دغدغه ملی تبدیل شود و هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در این زمینه پذیرفته نیست.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در جلسه ستاد آفریقا، این قاره را دارای ظرفیت‌های گسترده برای همکاری‌های اقتصادی و تجاری با ایران دانست و اظهار کرد: اقتصاد آفریقا می‌تواند مکمل اقتصاد کشورمان باشد، اما در سال‌های گذشته در توسعه روابط با این قاره کم‌کاری شده است.

وی اشتراکات فرهنگی، مذهبی و نزدیکی جغرافیایی را از مهم‌ترین فرصت‌های گسترش همکاری‌ها برشمرد و افزود: ارزش‌های انقلاب اسلامی، منافع مشترک و تأمین منافع ملی، توسعه روابط با کشورهای آفریقایی را ضروری کرده است. همچنین گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری می‌تواند به همگرایی بیشتر دیدگاه‌های سیاسی ایران و کشورهای آفریقایی در مجامع بین‌المللی منجر شود.

معاون اول رئیس‌جمهور توسعه روابط با آفریقا را یکی از راهبردهای ارزشی جمهوری اسلامی ایران دانست و تأکید کرد: همه دولت‌ها موظف به پیگیری این راهبرد هستند. به گفته وی، با توجه به ظرفیت‌های موجود، کمیسیون‌های مشترک ایران و کشورهای آفریقایی باید فعال‌تر شوند و نتایج همایش‌های اقتصادی برگزارشده در سال‌های گذشته نیز به‌صورت عملیاتی پیگیری شود.

عارف با اشاره به توانمندی‌های ایران در حوزه‌های علمی، فناوری، دانشگاهی و صنعتی، گفت: کشورهای آفریقایی به تولیدات و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران نیاز دارند و توسعه روابط با این قاره باید به یک دغدغه ملی تبدیل شود.

وی با بیان اینکه هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در این زمینه پذیرفته نیست، اظهار کرد: پس از دو جنگ تحمیلی اخیر، شرایط کشور تغییر کرده، ایران‌هراسی پایان یافته و بسیاری از موانع توسعه روابط خارجی برطرف شده است؛ ازاین‌رو اکنون فرصت طلایی برای گسترش روابط، به‌ویژه با کشورهای آفریقایی، فراهم شده است. وی از وزارت امور خارجه خواست با فعال‌تر کردن دیپلماسی با کشورهای آفریقایی، موانع همکاری‌های اقتصادی و تجاری را برطرف کرده و به توسعه تعاملات فرهنگی نیز توجه ویژه داشته باشد.

در این جلسه، گزارشی از اقدامات دستگاه‌های مختلف برای توسعه روابط با آفریقا و موانع موجود ارائه شد. همچنین معاون …



 عارف: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند
۱۰ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عارف: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت همراه‌سازی و توجیه مردم در اجرای اصلاحات ساختاری اقتصادی، گفت: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند، اما هرگاه دولت به دنبال اصلاح این روند است، اقشار آسیب‌پذیر تحریک می‌شوند که با آن مخالفت کنند.

 توضیحات مهم عارف درباره بنزین
۵۲ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

توضیحات مهم عارف درباره بنزین

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید مردم را توجیه کنیم تا بدانند که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می شود و این موضوع هزینه و فشارهایی را به بخش‌های دیگر تحمیل می‌کند.

 مرکز وکلا آماده هرگونه همکاری با دستگاه دیپلماسی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور است
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

مرکز وکلا آماده هرگونه همکاری با دستگاه دیپلماسی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور است

رئیس مرکز وکلا در دیدار با سفیر ایران در عمان با اشاره به حمایت‌ها و ارشادات رئیس قوه قضاییه مبنی بر توسعه تعامل قضا و دیپلماسی، آمادگی مرکز را برای ارائه خدمات حقوقی و مساعدت‌های کنسولی به ایرانیان خارج از کشور اعلام کرد.

 فاطمه مهاجرانی: توسعه واقعی نباید به قیمت نابودی میراث آیندگان باشد
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

فاطمه مهاجرانی: توسعه واقعی نباید به قیمت نابودی میراث آیندگان باشد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در همایش ملی صنعت و خدمات سبز، با تاکید بر ضرورت اولویت دادن به میراث آیندگان بر منافع شخصی و اقتصادی، خواستار فداکاری برای حفظ ایران شد.

 عارف: باید مردم را توجیه کنیم که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

عارف: باید مردم را توجیه کنیم که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید مردم را توجیه کنیم تا بدانند که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می شود و این موضوع هزینه و فشارهایی را به بخش‌های دیگر تحمیل می‌کند.