قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

انگلیس پس از پنج دهه موشک بالستیک می‌سازد

کِر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس که در حال کناره‌گیری از قدرت است، در جریان سفر به کی‌یف اعلام کرد: «می‌توانم اعلام کنم که انگلیس با همکاری سوئد، ۳۰۰ میلیون یور...
 انگلیس پس از پنج دهه موشک بالستیک می‌سازد



۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

راز اصلی «هواپیمای قارچی» روسیه در مقابله با موشکهای اوکراینی

راز اصلی «هواپیمای قارچی» روسیه در مقابله با موشک‌های اوکراینی

هواپیمای A-50U از مدت‌ها پیش لقب رهبر نامرئی عملیات ویژه نظامی را به دست آورده است. در شرایط این عملیات، این هواپیماها به مهم‌ترین عامل برتری نیروهای روسیه در آسمان تبدیل شده‌اند.

رادار این هواپیما به‌صورت شبانه‌روزی زمین را در شعاع 600 کیلومتری اسکن می‌کند و به همین دلیل می‌تواند پرتاب پهپادهای اوکراینی و هرگونه آماده‌سازی برای حمله را از قبل تشخیص دهد. بر اساس داده‌های وزارت دفاع روسیه، A-50U توانایی ردیابی هم‌زمان بیش از 300 هدف را دارد.

این هواپیما تسلیحات تهاجمی اختصاصی ندارد، اما از بسیاری از ماشین‌های جنگی مطمئن‌تر محافظت می‌شود. بقای این رادار پرنده را سامانه دفاعی داخلی تضمین می‌کند که پیرامون این غول هوایی سپری الکترونیکی غیرقابل‌نفوذ ایجاد می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از خبرآنلاین، مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای نظامی کره شمالی در خاک روسیه خبر دادند که مأموریت اصلی آن‌ها پشتیبانی از عملیات‌های ارتش روسیه در جبهه‌های جنگ با اوکراین است.

بر پایه گزارش‌های معاونت اطلاعات وزارت دفاع اوکراین، این نیروها که شمار آن‌ها به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر می‌رسد، شامل یگان‌های تخصصی پهپادی، مهندسان و نیروهای مین‌روب هستند. این واحدها عمدتاً در منطقه کورسک مستقر شده‌اند و هدف از به‌کارگیری آن‌ها، آزاد کردن نیروهای رزمی روسیه برای اجرای عملیات‌های تهاجمی عنوان شده است.

تحلیل‌گران نظامی اوکراینی احتمال می‌دهند که مسکو در رایزنی‌های دیپلماتیک آینده با پیونگ‌یانگ، درخواست افزایش اعزام نیرو را مطرح کند. با این حال، مقامات کره شمالی ضمن تکذیب گزارش‌های مربوط به اعزام نیرو، این روایت‌ها را بی‌اساس خوانده‌اند. برآوردهای میدانی نشان می‌دهد که از اکتبر ۲۰۲۴ تاکنون، حدود ۲۵ هزار نیروی کره شمالی در روند چرخشی نیروهای روسیه مشارکت داشته‌اند.

علاوه بر نیروی انسانی، همکاری‌های تسلیحاتی دو کشور نیز گسترش یافته است. گفته می‌شود کره شمالی ده‌ها موشک بالستیک از مدل‌های KN-23 و KN-24 به روسیه تحویل داده و ده‌ها متخصص موشکی را برای پشتیبانی فنی به منطقه ورونژ اعزام کرده است. در مقابل، گزارش‌ها حاکی از آن است که پیونگ‌یانگ خواستار دریافت سامانه‌های پدافند هوایی اس-۴۰۰ شده و برخی سامانه‌های موشکی پانتسیر را نیز تحویل گرفته است. این تبادل تسلیحاتی در شرایطی صورت می‌گیرد که اوکراین با محدودیت در ذخایر سامانه‌های دفاعی پاتریوت مواجه است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۱۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

موشکها و پهپادهای ایرانی، پایگاههای عظیم آمریکایی در بحرین، کویت و قطر را به اهدافی بسیار آسیبپذیر تبدیل کردهاند

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی، پایگاه‌های عظیم آمریکایی در بحرین، کویت و قطر را به اهدافی بسیار آسیب‌پذیر تبدیل کرده‌اند

برای اولین بار، پنتاگون به طور جدی در حال بررسی کنار گذاشتن استراتژی پایگاه‌های غول‌پیکر است. واشنگتن به جای تمرکز نیروها، می‌تواند به نیروهای پراکنده و متحرک روی آورد، اما این امر مستلزم هزینه‌های لجستیکی و سیاسی هنگفتی است. نتیجه این آزمون استرس مشخص خواهد کرد که آیا نقشه حضور نظامی ایالات متحده در خلیج فارس برای دهه‌ها دوباره ترسیم خواهد شد یا خیر.

کمیک هوش مصنوعی اسپوتنیک.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هنگام معرفی یوگنی خمارا به‌عنوان وزیر دفاع جدید، اعلام کرد که کمبود منابع مالی برای نیروهای اوکراینی به بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی این کشور تبدیل شده است.

 ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم

سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شده است اف‌بی‌آی در هشداری به پلیس کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به اهدافی در این ایالت هشدار داده است؛ ادعایی که بر پایه اطلاعاتی تأییدنشده مطرح شده است.

 تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.