قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

تهدید تازه ترامپ علیه ایران؛ «اوضاع بسیار بدتر خواهد شد»

رئیس‌جمهور آمریکا پس از دور تازه حملات ارتش این کشور به ایران، با تکرار ادعاهای واشنگتن درباره تحولات تنگه هرمز، تهران را به تشدید اقدامات نظامی تهدید کرد و مدعی شد هرگونه حمله دوباره به کشتی‌ها با پاسخی به‌مراتب شدیدتر روبه‌رو خواهد شد.
 تهدید تازه ترامپ علیه ایران؛ «اوضاع بسیار بدتر خواهد شد»



۲۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند

به گزارش آفتاب نیوز،

این سخنگو روز جمعه اظهار کرد: «مقر عالی قدرت‌های متحد اروپا» چهارشنبه میزبان نشست روسای دفاعی کشورهای ذینفع برای تسهیل کمک احتمالی خود به حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز بود.

به گزارش رویترز، این سخنگو افزود: صراحتا بگویم که این یک ماموریت ناتو نیست. اما با توجه به نقاط قوت منحصر به فرد ناتو در توانایی آن برای گرد هم آوردن متحدان و درک قابلیت‌هایی که آنها به کار می‌گیرند، منطقی است که ناتو از این طریق تسهیل‌گری کند.

به نوشته رویترز، متحدان ناتو تلاش کرده‌اند از دخالت مستقیم در درگیری علیه ایران خودداری کنند و در عوض بر برنامه‌های خارج از این ائتلاف برای بازگشایی تنگه هرمز تمرکز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، فرانسه و انگلیس تلاش‌هایی را برای ایجاد ائتلافی بین تقریبا ۱۲ کشور برای تضمین عبور ایمن از تنگه هرمز پس از کاهش تنش‌ها یا حل و فصل درگیری رهبری کرده‌اند اما هرگونه توافق بلندمدت در نهایت مستلزم رضایت ایران خواهد بود.

 


۲۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا و رویترز، سخنگوی آلکسوس گرینکویچ، فرمانده ارشد ناتو، اعلام کرد که این فرمانده در هفته جاری یک کنفرانس ویدیویی با حضور نمایندگان دفاعی کشورهای ذی‌نفع برای تسهیل همکاری در زمینه حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز برگزار کرده است.

این سخنگو تصریح کرد که این نشست به معنای آغاز یک مأموریت رسمی برای ناتو نیست، بلکه با توجه به توانمندی این ائتلاف در هم‌افزایی قابلیت‌های متحدان، تصمیم گرفته شد تا ناتو نقش تسهیل‌گری در این زمینه ایفا کند.

متحدان ناتو در تلاش هستند تا ضمن حمایت از برنامه‌های تأمین امنیت مسیرهای دریایی، از ورود مستقیم به درگیری‌های احتمالی با ایران خودداری کنند. در همین راستا، فرانسه و انگلیس رهبری تلاش‌هایی را برای ایجاد ائتلافی متشکل از حدود ۱۲ کشور بر عهده دارند تا عبور ایمن کشتی‌ها از این منطقه را پس از حل‌وفصل تنش‌ها تضمین کنند. دستیابی به هرگونه توافق پایدار در این زمینه، نیازمند جلب رضایت ایران است.

از سوی دیگر، تهران همواره تأکید کرده است که امنیت تنگه هرمز باید بر پایه همکاری کشورهای ساحلی و بدون مداخله نظامی قدرت‌های خارجی تأمین شود. موضوع عبور ایمن کشتی‌های تجاری از این آبراه، پیش‌تر در یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد مورد توجه قرار گرفته بود، اما جمهوری اسلامی واشنگتن را به نقض تعهدات خود در آن تفاهم متهم می‌کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۵۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان

به گزارش آفتاب نیوز،

وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.




 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اینکه دونالد ترامپ تهدید کرده که دنبال افزایش تحریم‌ها علیه ایران است حاوی یک پیام پنهان است.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۱۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.