قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

تعطیلی دستگاه‌های اجرایی استان مازندران در روز سه‌شنبه 16 تیر ماه

استاندار مازندران گفت: برای تسهیل تردد زائران در مسیر بازگشت از آیین با شکوه تشییع رهبر شهید ایران فعالیت کاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، مؤسسات دولتی و مراکز آموزشی این استان به استثنای بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان در روز سه‌شنبه 16 تیر ماه تعطیل اعلام می‌شود.
 تعطیلی دستگاه‌های اجرایی استان مازندران در روز سه‌شنبه 16 تیر ماه



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روایت ویدیویی از مراسم چهلم تدفین رهبر شهید در شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم شهرکرد موج ۱۷۳حماسه حضور خود را با شعار کشوری «هم عهدیم تا صبح ظهور» از سه‌راه سینما آغاز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مسیر راهپیمایی تا امامزاده دوخاتون ادامه پیدا کرد و مراسم چهلم تدوین و تشییع رهبر شهید را در این مکان مقدس آغاز کردند.

در ادامه حتما بخوانید از چهارمحال تا تهران؛ آخرین شب چشم‌انتظاری برای وداع با رهبر جان‌فدا

هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ارادت خود را اینگونه ابراز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در ادامه این مراسم ندای «حیدر حیدر » مردم غیور شهرکرد به آسمان رسید تا به رهبر شهیدشان نشان دهند چقدر عاشقانه ادامه دهنده راه ایشان هستند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

اما شعار انتقام هیچ گاه از زبان این مردم نمی‌افتد و در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید با پرچم‌های سرخ خونخواهی شعار انتقام سردادند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دختران این سرزمین شیرزنان آینده ایران هستند که از کودکی درس زندگی را مشق می‌کنند و اینگونه دم از اقتدار، صداقت و صلابت رهبر شهید انقلاب می‌زنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سبب شد تا این جلسه به عطر اهل بیت تبرک شود و دل‌های مردم شهرکرد بی‌واسطه به سامرا و کربلا پر بزنند و اینگونه عرض ارادت کنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مگر می‌شود شیعه باشی و شب جمعه یادی از یوسف زهرا آن امام غایب منتظر نکنی، مردم شهرکرد خوب رسم عاشقی را آموخته‌اند و شب جمعه اینگونه برای فرج مولایشان دعا کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سخنران این برنامه در خصوص قدرت، عظمت و حماسه آفرینی ملت ایران سخن گفت.

امام جمعه شهرکرد در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید بیان کرد: حق چیزی است که اگر یک انسان مقتدر به آن بی‌اعتنایی کند خداوند متعال او را ضعیف و خوار می‌کند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران حق محض را به برکت انقلاب اسلامی در دستان خود گرفت و از آن حفاظت کرد که به دنبال این حفاظت و وفاداری خداوند به او عزت و احترام داد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

فاطمی اظهار کرد: ملت ایران روزگاری از کوچکترین و حقیرترین وابستگان آمریکا بود و آمریکا به ایران به عنوان خیلی خلوت خود نگاه می‌کرد اما به واسطه نگهداری حق به یک ابرقدرت تبدیل شد.

 

استقامت ایران را به ضرب‌المثل مقاومت معروف کرد 

 

وی بیان کرد: شهامت، پایمردی، مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر ابرقدرت تاریخ چنان اسم و رسمی برای آنها ایجاد کرد که به عنوان ضرب‌المثل و الگوی شجاعت و مقاومت شناخته شدند.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه خداوند به ملت ایران اقتدار، عذت و شوکت داد، گفت: ملت ایران از اول تا آخرشان قدرتمند هستند، نفر اولشان رهبرشان بود که به اوج نفوذ کلام و قدرت در سطح کلان رسید و با کلام خودش دل مستضعفان را شاد می‌کرد. 

 

وی افزود: دنیایی از ادب و معرفت در وصیتنامه رهبر انقلاب نهفته بود، ایشان دستور دادند تا در گوشه‌ای از تربت امام رضا علیه السلام دفن شوند تا دین خود را ادا کند.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این شهر دینی هر هفته به امامزادگان دوخاتون برای تجدید پیمان می‌آییم چراکه ملت ایران و مسئولان راه را شناخته‌اند و راهی جز این راه نیست.

 

فاطمی با بیان اینکه مردم ایران دست در دست علما حرکت کردند و همه باید این را بدانند، گفت: ما سیاستمداران و مردانی را که به میهنمان خدمت کردند را تکریم می‌کنیم که در قرن معاصر سیاستمداری بهتر از دکتر مصدق نداشتیم که زمانی که رزم‌آرا نخست‌وزیری که مانع ملی شدن نفت بود، کشته شد گفت مانع برداشته شد لایحه ملی شدن صنعت نفت در روز آخر سال تصویب شد.

 

مسئولان می‌دانند اگر وفادار نباشد حمایت مردم را نخواهند داشت

 

وی افزود: خادمان ملت وفادارند و می‌دانند اگه خدشه‌ای به اصل موضوع وارد شود مردم از آن‌ها دفاع نمی‌کنند و داستان کودتا و دستگیری دکتر مصدق مجدد تکرار خواهد شد. 

 

فاطمی در پایان گفت: وحدت و حمایت همگانی توصیه همیشگی رهبر شهید بود که باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد. 


۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

شهردار مشهد مقدس: انسجام فراگیر ملی، ثمره خون پاک امام شهید انقلاب بود

محمدرضا قلندر شریف در حاشیه آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: این مصیبت و فقدان آن‌قدر بزرگ و سنگین است که به نظر من ما هنوز نتوانسته‌ایم به‌صورت واقعی آن را بپذیریم و عمق آن را درک کنیم. از دست دادن امام و رهبر شهیدمان حادثه‌ای تلخ و جانکاه بود، اما در دل همین حادثه تلخ، اتفاقات بزرگی نیز برای ملت ما رقم خورد.

وی افزود: شاید یکی از مهم‌ترین پیامد‌های این حادثه، بعثت و بیداری فراگیری بود که در میان مردم شکل گرفت؛ انسجام ملی بیش از گذشته تقویت شد و ملت ما در برابر دشمن، با وجود همه فشار‌ها و تهدیدها، ایستادگی کرد و توانست در جبهه‌های مختلف او را شکست دهد. این همدلی و وحدت نشان داد که خون‌های پاکی که در این مسیر بر زمین ریخته شده، بی‌ثمر نخواهد ماند و می‌تواند منشأ تحولات بزرگی در جامعه باشد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: مسلماً روح امام شهیدمان بر اعمال و رفتار ما شاهد و ناظر است و باور داریم که ایشان همچنان نسبت به این ملت و این مسیر عنایت دارند. امروز وظیفه ماست که با حفظ همین انسجام، وحدت و روحیه ایستادگی، اجازه ندهیم دستاورد‌های این مسیر از بین برود.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله نتیجه این خون‌های عظیم و پاک، از جمله خون مطهر امام شهیدمان، چیزی جز عزت، سربلندی و نصرت ملت ایران نخواهد بود. این خون‌ها به ما مسئولیت داده‌اند و باید با ادامه دادن راه و آرمان شهدا، نشان دهیم که این فداکاری‌ها بی‌پاسخ نمانده و ثمره آن در آینده این کشور و ملت آشکار خواهد شد.

در ادامه حتما بخوانید روایت استاندار خراسان رضوی از حافظه کم‌نظیر رهبر شهید انقلاب




 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟

مذاکره می‌تواند راه پایان تنش باشد اما وقتی طرف مقابل سابقه نقض توافق دارد، بالا بردن انتظار مردم از مذاکرات هم می‌تواند پرهزینه باشد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر