قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

دولت باید روند خرید تضمینی گندم را اصلاح کند

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس گفت:تأخیر در پرداخت مطالبات گندم‌کاران انگیزه تولید را کاهش داده است.
 دولت باید روند خرید تضمینی گندم را اصلاح کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، پیمان فلسفی رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سفر نظارتی خود به استان خوزستان، بر ضرورت اصلاح سازوکار خرید تضمینی گندم، پرداخت به‌موقع مطالبات کشاورزان و حمایت از تولید داخلی تأکید کرد و گفت: تأخیر در پرداخت مطالبات گندم‌کاران، انگیزه تولید و تحویل محصول را کاهش داده و این روند باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود.

وی با بیان اینکه این سفر به دعوت رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و در چارچوب سفرهای نظارتی مجلس انجام شده است، اظهار داشت: در نخستین برنامه، از مرکز توزیع کود شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بازدید کردیم و وضعیت ذخیره‌سازی، تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان را مورد بررسی قرار دادیم.

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس افزود: بررسی‌ها نشان داد که در زمینه تأمین و توزیع کود اوره مشکل خاصی وجود ندارد و این نهاده با همان قیمت مصوب وزارت جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد. البته در حوزه کودهای پتاسه و فسفاته همچنان کمبودهایی وجود دارد و قیمت این نهاده‌ها نیز نسبتاً بالاست. …




 اخبار جدید

 پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است

ورود ایران به مرحله‌ای تازه از پاسخ چندلایه، معادلات جنگ را دگرگون کرده است؛ از شکار زیرسطحی و پهپاد آمریکایی تا حمله به پایگاه‌ها و هدف‌گیری نفتکش‌ها؛ ابتکاراتی که ادعای تضعیف ایران و روایت‌سازی واشنگتن را به چالش کشیده است.

 برخی با هدف تفرقه افکنی بودجه و امکانات می گیرند- منتجب نیا - مردم سالاری آنلاین
۳ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

برخی با هدف تفرقه افکنی بودجه و امکانات می گیرند- منتجب نیا - مردم سالاری آنلاین

ما خبر داریم، برخی از دست اندکاران به تندروهای تفرقه افکن میدان داده و بودجه های کلان در اختیارشان گذاشته اند تا با بهره گیری از تریبون ها و امکاناتی که دارند، جامعه را تکه پاره کنند.

 ایران به شورای حکام: در صورت خاتمه شرایط جنگی، زمینه برای فعالیت‌های پادمانی آژانس فراهم می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت جماران

ایران به شورای حکام: در صورت خاتمه شرایط جنگی، زمینه برای فعالیت‌های پادمانی آژانس فراهم می‌شود

نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، نظرات و دیدگاه‌­های خود درباره گزارش مدیرکل به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کرد.

 ایران و انتخابات کنگره
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

ایران و انتخابات کنگره

حسن بهشتی پور آرمان امروز : برای ایران، نتیجه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا باید با دقت نهادی خوانده شود. از دست‌دادن اکثریت کنگره به این معنا نیست که ترامپ تا پایان دوره‌اش ۲۰ ژانویه ۲۰۲۹، تقریباً اول بهمن ۱۴۰۷فاقد امکان اقدام در برابر ایران خواهد بود. سیاست خارجی و امنیتی آمریکا بخش مهمی از خود را [ ]

 شماره ۲۳۲۳ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۱۹
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

شماره ۲۳۲۳ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۱۹


 بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت، اساساً موضوعیت ندارد؛ به خاطر اینکه ایران مرتکب هیچ عدم پایبندی نشده است.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026