قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

2 مصدوم با سوختگی شدید دستاورد انفجار و آتش‌سوزی مخزن سوخت پمپ‌بنزین کوثر

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زابل به وقوع حادثه انفجار و آتش‌سوزی در مخزن سوخت پمپ‌بنزین کوثر این شهرستان اشاره کرده و گفت: این حادثه به هنگام انجام عملیات تعمیر و ایمن‌سازی مخزن سوخت اتفاق افتاد و 2 مصدوم با سوختگی شدید برجای گذاشت.
 2 مصدوم با سوختگی شدید دستاورد انفجار و آتش‌سوزی مخزن سوخت پمپ‌بنزین کوثر



۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

یادداشت| مطالبه‌گر واقعی در برابر هیچ مصلحتی کوتاه نمی‌آید - تسنیم

استانها

خبرگزاری تسنیم ـ عباس نورزائی، فعال سیاسی و اجتماعی | مطالبه‌گری واقعی یعنی ایستادن پشت منافع مردم و دفاع از حقوق و مظلومیت آنان؛ رسالتی که گاه برای برخی مدیران و دستگاه‌هایی که رسانه را تنها ابزاری برای تبلیغ عملکرد خود تصور می‌کنند، سنگین و ناخوشایند است.

رسانه و مطالبه‌گر، اگر به‌درستی نقش خود را بشناسند، نه روابط‌عمومی مدیران هستند و نه ابزار تسویه‌حساب‌های سیاسی و جناحی. رسالت آنان دیدن واقعیت‌ها، شنیدن صدای مردم و پیگیری حقوقی است که گاه در پیچ‌وخم بوروکراسی، بی‌توجهی، ترک‌فعل یا سوءمدیریت دستگاه‌ها نادیده گرفته می‌شود.

مطالبه‌گری واقعی با هیاهو، جنجال‌آفرینی و تخریب تفاوت دارد. مطالبه‌گر واقعی پیش از آن‌که سخن بگوید، تحقیق می‌کند؛ پیش از آن‌که اتهام بزند، سند جمع‌آوری می‌کند؛ و پیش از آن‌که قضاوت کند، جانب انصاف را رعایت می‌کند. او باید پژوهش‌محور، مستند و آگاه باشد و در برابر فساد، تضییع و چپاول اموال عمومی، نارسایی‌ها و ترک‌فعل‌های مسئولان و دستگاه‌ها سکوت نکند.

اما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مطالبه‌گری اصیل، استقلال از وابستگی‌های شخصی، قومی، مذهبی، جغرافیایی و جناحی است. مطالبه‌گر واقعی در برابر فرد خاطی صرفاً به دلیل هم‌دینی، هم‌مذهبی، هم‌قومی، هم‌محلی یا هم‌جناحی بودن کوتاه نمی‌آید. اگر تخلفی رخ داده باشد، حق مردم نباید قربانی ملاحظات و تعصبات شود.

در عین حال، مطالبه‌گری به معنای بی‌احترامی و هتک حرمت نیست. می‌توان در برابر یک تصمیم اشتباه محکم ایستاد، اما شأن انسانی و قانونی افراد را نیز حفظ کرد. می‌توان عملکرد یک دستگاه را نقد کرد، بدون آن‌که همه کارکنان آن مجموعه را متهم ساخت. می‌توان از فساد سخن گفت، اما بدون سند و مدرک کسی را مجرم معرفی نکرد. مرز میان مطالبه‌گری و تخریب، همان مرز انصاف، اخلاق و استناد است.

در این میان، دو توصیه ضروری وجود دارد: توصیه نخست به مطالبه‌گران و رسانه‌های متعهد است: مقاومت کنید.

ممکن است مطالبه‌گری هزینه داشته باشد؛ ممکن است فشار، تخریب، بی‌مهری و حتی برچسب‌زنی به دنبال داشته باشد. اما اگر مسیر بر پایه تحقیق، سند، اخلاق و منافع مردم باشد، نباید از مطالبه حق عقب‌نشینی کرد. رسانه‌ای که صدای مردم را به گوش مسئولان می‌رساند، ممکن است همیشه مورد تشویق قرار نگیرد؛ اما رسالت رسانه‌داری، جلب رضایت صاحبان قدرت نیست. توصیه دوم به مدیران و مسئولان است: مطالبه و نقد را دشمنی تلقی نکنید.

هر صدای منتقدی، صدای مخالف نیست و هر رسانه‌ای که ضعف‌ها را مطرح می‌کند، دشمن توسعه و پیشرفت نیست. گاه یک مطالبه مستند و منصفانه می‌تواند از ده‌ها گزارش تبلیغاتی برای اصلاح امور مفیدتر باشد. مدیران باید به جای جست‌وجوی انگیزه‌های پنهان مطالبه‌گر، ابتدا به اصل مسئله پاسخ دهند. اگر کوتاهی و ترک‌فعلی صورت گرفته، آن را جبران کنند و اگر مطالبه‌ای نادرست است، با استدلال و سند افکار عمومی را قانع سازند.

مطالبه‌گری واقعی، میدان جنگ با مدیران نیست؛ میدان دفاع از حقوق مردم است. نه باید به ابزاری برای تبلیغ مسئولان تبدیل شود و نه به تریبونی برای نفرت‌پراکنی و تسویه‌حساب. مطالبه‌گر واقعی در برابر فساد می‌ایستد، از حق مردم دفاع می‌کند، انصاف را کنار نمی‌گذارد و حتی زمانی که ایستادن هزینه دارد، حقیقت را معامله نمی‌کند.

انتهای پیام/  




 قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 45 دلاری نسبت به روز گذشته، 4547 (چهار هزار و پانصد و چهل و هفت) دلار نرخ‌گذاری شد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۷ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 عکس: لیگ چوگان جام آذرتاش
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: لیگ چوگان جام آذرتاش

هفته ششم لیگ ملی چوگان ایران در قالب جام آذرتاش با برگزاری رقابت‌های جذاب و نزدیک تیم‌های برتر به پایان رسید و در نهایت تیم اسنوا با ارائه عملکردی قدرتمند، ع...

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.