قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

۲۵ شهید و زخمی در شبانه روز گذشته در غزه

در شبانه روز گذشته ۸ شهید و ۱۷ مجروح به بیمارستان‌های غزه منتقل شدند.
 ۲۵ شهید و زخمی در شبانه روز گذشته در غزه



۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

واکنش رئیس کمیسیون اروپا به اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین

جوان آنلاین: اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا جمعه شب با صدور بیانیه‌ای تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای ارائه مناقصه‌های ساخت‌وساز در قالب پروژه شهرک‌سازی (ای ۱) را شدیداً محکوم کرد و آن را اقدامی کاملاً غیر قابل‌ قبول خواند.

در همین راستا، شب گذشته نیز سران ۷ کشور از جمله ۴ عضو اتحادیه اروپا طرح جدید شهرک‌ سازی صهیونیست ها در کرانه باختری را محکوم کردند.

مقامات غربی پس از آغاز مناقصه برای ساخت بیش از ۱۲۰۰ واحد مسکونی در این منطقه توسط مقام‌های صهیونیست، توقف این ساخت‌ و سازها را در سرزمین‌ های اشغالی خواستار شدند.

فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، انگلیس، نروژ و کانادا امضاکنندگان این بیانیه مشترک هستند.

طرح موسوم به «ای‌۱» که سال گذشته از سوی رژیم صهیونیستی به تصویب رسید، بخش اغلب مناطق فلسطینی‌نشین شرق قدس را که توسط این رژیم اشغال و الحاق شده است، بیش از پیش از کرانه باختری جدا خواهد ساخت.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر هشدار داده بود که اجرای طرح «ای‌۱» خطری جدی و تهدیدی بنیادین برای امکان تشکیل یک دولت یکپارچه فلسطینی محسوب می‌شود.


۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر هیئت ارشد فتح به قاهره / محور اصلی رایزنی انتخاباتی با حماس - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع آگاه به روزنامه «العربی الجدید» گفته‌اند که یک هیئت بلندپایه از جنبش فتح، یکشنبه آینده برای دیدار با مقام‌های مصری و نیز رهبران جبهه خلق برای آزادی فلسطین و جنبش حماس، وارد قاهره خواهد شد. موافقت مشروط حماس با نقشه راه مرحله دوم طرح صلح در غزه

اعضای این هیئت را حسین الشیخ (نایب‌رئیس فتح و عضو کمیته مرکزی)، ماجد فرج (عضو کمیته مرکزی فتح) و روحی فتوح (عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین) تشکیل می‌دهند.

بر اساس این گزارش، محور اصلی مذاکرات هیئت فتح با حماس، بررسی ترتیبات برگزاری انتخابات پارلمانی در نوار غزه و سازوکار اجرایی آن خواهد بود. این در حالی است که انتظار می‌رود کمیته ملی اداره نوار غزه تا زمان برگزاری انتخابات در نوامبر، هنوز مسئولیت کامل اداره این منطقه را به عهده نگرفته باشد و این موضوع، یکی از چالش‌های کلیدی پیش روی برگزاری انتخابات عنوان شده است.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان خبر دادند. ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ 12 فلسطینی زخمی شدند اروپایی‌ها باز هم به صدور بیانیه علیه شهرک‌سازی اسرائیل بسنده کردند

 

.

شهرک نشینان صهیونیست با یورش به منطقه ای در نزدیکی شهرک السموع در جنوب الخلیل در کرانه باختری، چوپانان فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با پهپاد به آنها حمله کردند و مانع امرار معاش آنها شدند.

شهادت 87 فلسطینی در کرانه باختری در حملات شهرک نشینان صهیونیست

 هیئت مقاومت در برابر دیوار(حائل) و شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از سال 2019 میلادی تاکنون، 87 فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیدند.

یورش نظامیان صهیونیست به جنوب بیت لحم

نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم در کرانه باختری حمله کردند.

آمار فزاینده تجاوزات صهیونیستها به کرانه باختری

مرکز اطلاعات معطی فلسطین در گزارشی آماری اعلام کرد که نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی هفته گذشته، 1840 بار به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند.

در گزارش این مرکز آمده است که طی این مدت، 77 فلسطینی در 197 حمله صهیونیستهای غاصب زخمی شدند. همچنین طی این مدت، صهیونیستها، 85 مورد عملیات تخریب منازل و 460 مورد حمله به منازل و غارت اموال فلسطینیان را انجام دادند.

صهیونیستها همچنین طی هفته گذشته، 164 مورد آدم ربایی و بازداشت و 257 مورد جنایت در کرانه باختری مرتکب شدند.

مقام سازمان ملل: کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری حمایت می کند

مدیر دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمن ملل در اراضی فلسطینی: به آستانه فروپاشی درکرانه باختری رسیده ایم، کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان حمایت می کند.

اسرائیل اعتنایی به آنچه در کرانه باختری جریان دارد، نمی کند، چرا که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.

شهرک نشینان زباله‌های خود را در منازل فلسطینیان پرتاب کردند

شهرک نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات ضد انسانی خود، زباله های خود را در منازل فلسطینیان روستای مادما در جنوب نابلس در کرانه باختری پرتاب کردند.

انتهای پیام/  




 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.