قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

راه‌اندازی ۵۰۰ کلاس جبرانی تابستانه برای تقویت سواد پایه دانش‌آموزان فارس

مدیرکل آموزش و پرورش فارس از فعال بودن ۵۰۰ کلاس درس جبرانی در تابستان با هدف تقویت سواد پایه‌ای دانش‌آموزان استان خبر داد و گفت: دوره ابتدایی اساسی‌ترین مقطع تحصیلی است و مدیران مدارس در این دوره نقش راهبردی دارند.
 راه‌اندازی ۵۰۰ کلاس جبرانی تابستانه برای تقویت سواد پایه دانش‌آموزان فارس



۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتقاد به منجی عامل مهم مقاومت و امیدآفرینی در جامعه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، حجت‌الاسلام محمد صیدی ظهر امروز در مصلای نماز جمعه اردستان، با اشاره به آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، به روایت احمد بن اسحاق قمی از امام حسن عسکری(ع) پرداخت و اظهار داشت: احمد بن اسحاق قمی از یاران و وکلای امامان معصوم(ع) بود و مسئولیت دریافت وجوهات شرعی و انتقال پرسش‌های مردم به محضر امام معصوم و رساندن پاسخ‌ها به مردم را بر عهده داشت.

وی افزود: احمد بن اسحاق در یکی از دیدارهای خود با امام حسن عسکری(ع)، پرسشی در ذهن داشت اما از مطرح کردن آن خجالت می‌کشید و امام عسکری(ع) خود به این موضوع اشاره کرد و از او خواست پرسش خود را مطرح کند و فرمود که هرگاه شبهه‌ای برای انسان ایجاد شد، باید آن را از اهلش بپرسد.

حجت‌الاسلام صیدی با تأکید بر اهمیت پاسخگویی صحیح به پرسش‌ها و شبهات جوانان تصریح کرد: گاهی دانش‌آموز یا جوانی سؤالی درباره مسائل دینی مطرح می‌کند، اما به جای اینکه پاسخ را از فرد متخصص و آگاه دریافت کند، آن را از کسی می‌پرسد که پاسخ مناسبی برای آن ندارد و اگر شبهه در ذهن جوان باقی بماند، می‌تواند او را از دین و ارزش‌های دینی و اجتماعی دور کند.

وی ادامه داد: شبهه به این دلیل شبهه نامیده می‌شود که امر باطل، شبیه حق جلوه می‌کند و اگر پاسخ درست و منطقی به آن داده نشود، می‌تواند آثار منفی عمیقی بر اعتقادات فرد داشته باشد بنابراین باید پرسش‌های اعتقادی و دینی را از اهل آن پرسید.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش اردستان در ادامه به روایت دیدار احمد بن اسحاق با حضرت ولی‌عصر(عج) اشاره کرد و گفت: احمد بن اسحاق با توجه به شهادت زودهنگام امام جواد(ع) و امام هادی(ع) و شرایط دشواری که امام حسن عسکری(ع) در آن قرار داشت، درباره استمرار سلسله امامت پرسشی را مطرح کرد.

وی افزود: امام حسن عسکری(ع) به احمد بن اسحاق که از محارم اسرار و نمایندگان ایشان بود، فرمودند که خداوند فرزندی به ایشان عطا کرده است که در آن زمان حدود پنج سال داشت و پس از ایشان، امام و پیشوای شیعیان خواهد بود.

حجت الاسلام صیدی بیان کرد: امام حسن عسکری(ع) حضرت مهدی(عج) را به احمد بن اسحاق نشان دادند و این دیدار تأثیر عمیقی بر او گذاشت؛ به گونه‌ای که از مشاهده چهره و هیبت آن حضرت در پنج‌سالگی منقلب شد.

وی با اشاره به توصیه امام حسن عسکری(ع) درباره دوران غیبت اظهار داشت: امام عسکری(ع) به احمد بن اسحاق فرمودند که فرزندشان وارد دوران غیبت خواهد شد و مردم در آن دوران با آزمایش‌ها و گرفتاری‌های فراوانی مواجه می‌شوند، اما دو گروه از این هلاکت نجات پیدا خواهند کرد.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش اردستان نخستین گروه را کسانی دانست که به امامت حضرت ولی‌عصر(عج) اعتقاد دارند و گفت: انسان باید حضور، ولایت و نظارت امام زمان(عج) را در زندگی خود باور داشته باشد و اعتقاد به وجود مقدس امام زمان(عج) و امید به ظهور منجی، انسان را در برابر بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها مقاوم می‌کند.

وی با اشاره به نقش اعتقاد به منجی در جامعه افزود: مردم ما نیز با تکیه بر همین اعتقاد و باور به آینده روشن و حکومت صالحان، در برابر مشکلات ایستادگی کرده‌اند و این باور، یکی از عوامل مهم مقاومت و امیدآفرینی در جامعه است.

حجت‌الاسلام صیدی دومین گروه نجات‌یافتگان از گرفتاری‌های آخرالزمان را اهل دعا معرفی کرد و گفت: امام حسن عسکری(ع) بر دعا و ارتباط انسان با خداوند تأکید داشتند و انسان مؤمن وقتی اهل دعا باشد، تلاش می‌کند موانع استجابت دعا را نیز از زندگی خود برطرف کند.

وی خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد دعایش مستجاب شود، باید مراقب رفتار خود باشد؛ دروغ نگوید، تهمت نزند، حقوق شرعی خود را مانند خمس و زکات ادا کند، نماز خود را به‌موقع بخواند و با خانواده و جامعه با مهربانی و اخلاق نیک رفتار کند. روایت امام جواد(ع) از یاران منجی؛ مؤمنانی از دورترین نقاط زمین معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش اردستان تصریح کرد: دعا تنها بیان خواسته‌ها نیست، بلکه انسان را به اصلاح رفتار و سبک زندگی خود نیز وادار می‌کند؛ چراکه فرد دعاگو می‌خواهد رابطه خود را با خداوند تقویت کند و زمینه دریافت رحمت الهی را فراهم سازد.

انتهای پیام/802  




 صلح، ثبات، آزادی؛ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی و امنیت می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؛ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی و امنیت می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟

 کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟

اقتصادنیوز: براساس نرخ‌های اعلام‌شده درباره کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵ سقف کارمزد پایا انفرادی 12 هزار تومان هزینه دارد.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن

یک فعال صنفی با هشدار نسبت به انتشار آگهی‌های جعلی و قیمت‌سازی در فضای مجازی گفت: فضای مجازی به بخشی از نیاز روزمره مردم تبدیل شده است، اما برای جلوگیری از التهاب‌آفرینی در بازار مسکن، آگهی‌ها باید شناسنامه‌دار، قابل رهگیری و منتشرکنندگان آن‌ها قابل شناسایی باشند.

 تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟

اقتصادنیوز: از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون، جهان نزدیک به هفتاد مورد فروپاشی اقتصادی را به خود دیده است. با این حال، برخلاف مفاهیمی مثل رکود یا انقباض اقتصادی که تعریف نسبتا مشخصی دارند، برای فروپاشی اقتصادی هیچ تعریف واحد و مورد توافقی وجود ندارد.