قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

نواف سلام راهی ترکیه شد

نخست وزیر لبنان برای انجام سفری رسمی به ترکیه رفت.
 نواف سلام راهی ترکیه شد



۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، منابع لبنانی اعلام کردند که «نواف سلام» نخست وزیر این کشور به همراه «محمد المصطفی» دبیرکل شورای عالی دفاع لبنان، وارد شهر صور در جنوب لبنان شد و به سمت پادگان «بنوا برکات» حرکت کرد. وی در آنجا مورد استقبال «میشل منسی» وزیر دفاع، «حسن عوده» رئیس ستاد کل و « نیکولاس تابت» فرمانده بخش جنوبی لیتانی ارتش لبنان قرار گرفت.

نواف سلام در سخنانی در جمع افسران پادگان «بنوا برکات» در صور لبنان گفت: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان بیان کرد: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

او گفت: ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

وی خطاب به نظامیان بیان کرد: اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

از سوی دیگر «میشل منسی»، وزیر دفاع، در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا ما را از مقاومت در برابر اسرائیل بازنمی‌دارد؛ به رابطه با ایران افتخار می‌کنیم

به گزارش ایلنا، حزب‌الله، امروز- جمعه- در بیانیه‌ای اعلام کرد تحریم‌های آمریکا موضع این گروه را تغییر نمی‌دهد و گفت لبنان و مردم این کشور «حق دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود» را دارند. این گروه همچنین مقاومت را «بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ، حال و آینده لبنان» توصیف کرد.

حزب‌الله روابط خود با ایران را نیز «نزدیک و برادرانه» خواند و مدعی شد تهران در آزادسازی اراضی لبنان و بازگرداندن حاکمیت این کشور از آن حمایت کرده و در بحران‌های مختلف نیز در کنار لبنان باقی مانده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه ۱۰ نفر را به اتهام ارتباط با شبکه‌ای برای انتقال پول به حزب‌الله تحریم کرد. واشنگتن همچنین با اصلاح مقررات مربوط به حزب‌الله، بار دیگر این گروه را مرتبط با نیروی قدس سپاه پاسداران دانست.

آمریکا مدعی است این شبکه با استفاده از افرادی که میان لبنان، ترکیه، امارات و ایران سفر می‌کنند، صدها میلیون دلار را به حزب‌الله منتقل کرده و از این طریق تحریم‌های مالی علیه این گروه را دور می‌زند.

حزب‌الله این اتهامات را رد و ادعای وابستگی خود به نیروی قدس را رد کرد و گفت آمریکا با طرح چنین ادعاهایی به دنبال اعمال فشار سیاسی، مالی و امنیتی بر این گروه و حامیانش و تأمین امنیت اسرائیل است.

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که آمریکا میان لبنان و اسرائیل برای پایان دادن به درگیری‌ها میان دو طرف میانجی‌گری می‌کند؛ مذاکراتی که حزب‌الله با آن مخالف است.

لبنان و اسرائیل در ماه ژوئن پس از چند دور مذاکره به یک توافق چارچوب دست یافتند که از جمله شامل خلع سلاح حزب‌الله، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی از مناطق اشغالی جنوب لبنان و استقرار ارتش لبنان در این مناطق است. انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

ایران آنلاین:

  به گزارش امروز جمعه ایرنا به نقل از المنار، حزب الله لبنان بیانیه ای درباره بیانیه های وزارت خزانه داری و خارجه آمریکا علیه این حزب منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: دیروز، دولت آمریکا از طریق وزارت خزانه‌داری و وزارت امور خارجه ادعا کرد که حزب‌الله تحت کنترل نیروی قدس است و از این ادعا به عنوان توجیهی برای قرار دادن مجدد آن در فهرست تحریم‌ها استفاده کرد. این تصمیم، در واقع، حلقه دیگری از زنجیره سیاست‌های مداوم دولت‌های آمریکا برای هدف قرار دادن مقاومت، جامعه آن، پایگاه حمایتی آن و متحدانش، محاصره و اعمال فشار سیاسی، مالی و نظامی بر آنهاست. هدف، حفاظت از امنیت دشمن اسرائیلی، تثبیت اشغالگری آن در جنوب لبنان و گشودن راه برای اسرائیل جهت اجرای پروژه‌ها و طمع ورزی های توسعه‌طلبانه‌اش در منطقه است.

حزب الله بیان کرد: این تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا تایید می‌کند که دولت آمریکا که سابقه استفاده از تحریم‌ها به عنوان وسیله‌ای برای تحمیل هژمونی و اراده خود بر کشورها و مردم را دارد، همچنان با لبنان به عنوان قیم رفتار می‌کند. به جای اینکه دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف حملاتش، انفجار منازل، تخریب مزارع و کشتار شهروندان لبنانی کند، به محاصره مردم لبنان متوسل می‌شود و تلاش می‌کند تا لبنان را از تمام منابع قدرت خود محروم کند. با این کار به به دنبال ایجاد بی ثباتی داخلی در لبنان و منحرف کردن مسیر رویارویی با دشمن اسرائیلی به سمت دیگری است.

در بیانیه حزب الله آمده است: حزب‌الله برای تایید لبنانی بودن و مهین پرست بودنش به احدی نیاز ندارد، بلکه، فداکاری هزاران شهیدی که جان خود را برای لبنان و مردمش فدا کردند و سابقه طولانی مقاومت، مقابله با اشغالگران و دفاع از سرزمین و حاکمیت آن، گواه واقعی بر لبنانی بودن حزب الله است.

حزب الله بیان کرد: رابطه نزدیک و محکم و برادرانه ما با جمهوری اسلامی ایران، رابطه‌ای است که ما به آن می بالیم و به آن افتخار می‌کنیم، زیرا در کنار لبنان ایستاد، از آن حمایت کرد و به آن در آزادسازی سرزمینش و احیای حاکمیت و حقوقش کمک کرد. ایران در هر بحرانی در کنار لبنان ماند و از اولین کشورهایی بود که در بازسازی آنچه توسط تجاوز صهیونیستی در طول جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ ویران شده بود، مشارکت کرد.

در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: دولت آمریکا هیچ صلاحیت اخلاقی یا قانونی برای دسته‌بندی دیگران یا اعطای گواهی میهن‌پرستی به آنها ندارد. سابقه خونین و جنایتکارانه آن، از ویتنام تا افغانستان و عراق، حمایت بی‌دریغ آن از نسل‌کشی در غزه، لاپوشانی جنایات دشمن اسرائیلی و ارتکاب کشتار و ویرانی در لبنان، یمن و سوریه، تجاوز آن به جمهوری اسلامی ایران، زیر پا گذاشتن همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی، بی‌توجهی آن به همه ارزش‌های انسانی و اخلاقی و تبدیل جهان به قانون جنگل که در آن قوی، ضعیف را طعمه خود می‌کند، همه و همه آن را در جایگاه مادر و منبع تروریسم در جهان قرار می‌دهد و هرگونه حقی را برای تعیین خود به عنوان حکم بر جهان و مردم آن سلب می‌کند.

حزب الله در پایان بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت و حق لبنان و مردم لبنان برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت و این واقعیت را تغییر نخواهد داد که مقاومت بخش جدایی‌ناپذیری از تاریخ، حال و آینده لبنان بوده، هست و خواهد بود.

گفتنی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ پول نقد حزب‌الله لبنان اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

انتهای پیام/




 معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱
۱۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک ساز...

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۱۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور
۳۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور

آرمان امروز : دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزنده جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت [ ]

 الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است

الجزیره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران یک «راه نجات اقتصادی» ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد. او همچنین از آغاز یک «روز D اقتصادی» علیه تهران سخن گفته است.