قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

رهبر شهید از پیشگامان دفاع از حقوق زنان بود/ پیگیر تحقق توصیه‌های ایشان هستیم

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه رهبر شهید انقلاب از ابتدای تدوین قانون اساسی تا سال‌های پایانی عمر خود نگاهی ویژه به حقوق زنان داشت، گفت: ایشان سال‌ها پیش بر مقابله با خشونت علیه زنان، رفع تبعیض، برابری دستمزدها و تقویت حقوق بیمه و بازنشستگی زنان تأکید کرده بودند و دولت خود را متعهد به پیگیری این مطالبات می‌داند.
 رهبر شهید از پیشگامان دفاع از حقوق زنان بود/ پیگیر تحقق توصیه‌های ایشان هستیم



۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها: اندیشه، آرمان و کلام امام شهیدمان در جامعه زنده است

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: اکنون ۴۰ روز پس از خاکسپاری پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی، با شنیدن صدای امام شهید ۲ احساس متفاوت در ذهن من شکل می‌گیرد؛ ۲ احساس که روایتگر اندوهی باشکوه است.

وی افزود: از یک‌سو، این صدا ما را با احساس فقدانی عظیم و ثلمه‌ای بی‌نظیر مواجه می‌کند؛ خسارت بزرگی که عالم اسلام و ملت عزیز و رشید ایران متحمل شد و در پی آن، رهبری حکیم، شجاع، بصیر و پایمرد را که در طول دهه‌ها در برابر سختی‌ها و توطئه‌ها ایستادگی کرده بود، از دست دادیم. طبیعی است که شنیدن صدای ایشان، خاطره حضورشان را زنده کند و این حقیقت تلخ را دوباره به یادمان بیاورد که پس از این جسم ایشان در میان ما نیست.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، زنده‌بودن این صدا و تداوم‌یافتن راه و حرکت ایشان، یک حقیقت بزرگتر را به ما یادآوری می‌کند و آن، اینکه شهادت به معنای از دست رفتن و پایان یافتن نیست بلکه به معنای جاودانگی است. امروز اندیشه، آرمان و کلام امام شهیدمان همچنان در جامعه زنده است و این خود بهترین نشانه ماندگاری ایشان است.

در ادامه حتما بخوانید شهردار مشهد مقدس: انسجام فراگیر ملی، ثمره خون پاک امام شهید انقلاب بود

رستمی ادامه داد: از طرف دیگر، ارتباط عمیق و ناگسستنی که میان این امت و امام وجود داشت، به یک جریان و بستر ماندگار تبدیل شد تا آرمان‌ها، ایده‌ها، سخنان و حکمت‌هایی که از زبان و دل امام عزیزمان جاری می‌شد، در جامعه باقی بماند و تداوم پیدا کند. مردم ما در این ۶ ماه به‌خوبی نشان دادند که حتی در نبود جسم امام شهیدشان، نه‌تنها راه را گم نمی‌کنند بلکه با ایمان و عزم بیشتری آن را دنبال خواهند کرد.

رستمی تصریح کرد: این صدا برای ما فقط یک صدای تاریخی یا خاطره‌ای از گذشته نیست؛ ما به این صدا نیاز داریم چراکه این صدا یادآور عهد و پیمان ما با خداوند و با امام حسین (ع) است. ان‌شاءالله صاحب این صدا، با همان روح بلند و جایگاهی که نزد خداوند دارد، شاهد و شفیع ایستادگی امت اسلام و ملت عزیز ایران باشد و این مسیر با قوت و استواری ادامه پیدا کند.




 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
۱۸ ساعت قبل / سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.