قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

8 شهید و 19 مجروح دستاورد حملات نیروهای آمریکایی به هرمزگان

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان آخرین وضعیت حملات دشمن به نقاطی از استان را تشریح کرده و گفت: در پی حملات نیروهای آمریکایی در شامگاه پنجشنبه 25 تیر ماه و بامداد جمعه 26 تیر ماه به این استان، 8 نفر به شهادت رسیده و 19 نفر نیز مجروح شدند.
 8 شهید و 19 مجروح دستاورد حملات نیروهای آمریکایی به هرمزگان



 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: این مناسبت فرصت مناسبی برای ارائه کارنامه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تبیین اقدامات انجام‌شده در مسیر توسعه استان است.

وی افزود: در مجموع 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری برای هفته دولت در هرمزگان پیش‌بینی شده که مجموع اعتبار آنها به حدود 99 همت می‌رسد و بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی بخشی دیگر نیز آغاز می‌شود.

استاندار هرمزگان با تأکید بر اینکه تعداد پروژه‌ها نباید تنها معیار ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد، تصریح کرد: اولویت مدیریت استان، اجرای طرح‌هایی است که آثار ملموس و مستقیم برای مردم داشته باشند و بتوانند به توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال، افزایش تولید، بهبود خدمات عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم کمک کنند.

آشوری تازیانی، توزیع متوازن اعتبارات و امکانات را یکی از الزامات برنامه‌ریزی توسعه‌ای استان دانست و گفت: ظرفیت‌ها و نیازهای شهرستان‌های مختلف هرمزگان باید به‌صورت دقیق بررسی شود تا منابع در مسیر رفع مسائل اساسی مناطق و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز آنها قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه دریا، بنادر، صنعت، انرژی، کشاورزی، تجارت و گردشگری برخوردار است و باید با برنامه‌ریزی منسجم، این ظرفیت‌ها را به فرصت‌های واقعی برای اشتغال، تولید و افزایش رفاه مردم تبدیل کنیم.

استاندار هرمزگان همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس، بخش خصوصی و مجموعه مدیریت استان را برای تحقق اهداف توسعه‌ای ضروری دانست و افزود: همه مجموعه‌ها باید در یک مسیر مشترک برای رفع موانع توسعه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان حرکت کنند.

آشوری تازیانی همچنین با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد هرمزگان، حضور وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را فرصتی برای بررسی مسائل و ظرفیت‌های …



 افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم

استانها

حمزه رستم پور رئیس سازمان شیلات ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با گرامیداشت پیش‌رو بودن هفته دولت و ملت، به تشریح نقش کلیدی و راهبردی جامعه صیادی استان هرمزگان پرداخت و اظهار داشت: عملکرد جوامع صیادی ما در دوران جنگ رمضان بسیار عالی و چشمگیر بود این حضور مجاهدانه ثابت کرد که فعالیت‌های شیلاتی بسیار فراتر از یک بخش اقتصادی صرف بوده و پایه اصلی تامین امنیت غذایی، پایداری اجتماعی، اشتغال و معیشت مردم منطقه است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به آسیب‌های وارد شده به تجهیزات و شناورهای صیادی تصریح کرد: علیرغم اینکه در جریان جنگ، صیادان دچار خسارات زیادی شدند و برخی شناورها از دست رفت، اما جامعه صیادی هرگز دریا را ترک نکرد و با حضور مداوم و مسئولانه خود، پایداری حیات و زنجیره تامین غذایی کشور را حفظ کرد.

وی افزود: همچنین برای نخستین بار، شناورهای صیادی هرمزگان در شرایط دشوار اقلیمی و در فصل مونسون برای عملیات صید به دریا اعزام شدند که خوشبختانه این اقدام شجاعانه با دستاوردها و صید بسیار خوبی همراه بود.

رستم پور از جهش چشمگیر در توسعه زیرساخت‌های شیلاتی استان هرمزگان خبر داد و گفت: هم‌زمان با هفته دولت، پروژه‌های متعدد شیلاتی در حوزه‌های صیادی و آبزی‌پروری با اعتباری بالغ بر 14 هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود 40 اسکله و موج‌شکن صیادی در استان هرمزگان که خدمت‌رسانی به جامعه 60 هزار نفری صیادان استان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 17 پروژه احداث و بهسازی بنادر صیادی با اعتباری بیش از 10 هزار میلیارد تومان در دست اجراست که بخش مهمی از آنها تکمیل شده و مابقی نیز با سرعت در حال پیشرفت است.

رئیس سازمان شیلات ایران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص میزان خسارات وارده به جامعه صیادی هرمزگان تأکید کرد: کارشناسی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده به شناورها و تجهیزات صیادان انجام شده است و با جدیت به دنبال تخصیص اعتبارات لازم جهت جبران این خسارت‌ها هستیم تا جامعه صیادی بدون دغدغه به فعالیت ارزشمند خود ادامه دهد.

انتهای پیام/864   …



 صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت - تسنیم

استانها

خورشید گزدرازی رئیس اتاق مشترک ایران و قطر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به محدودیت‌های ایجادشده در فعالیت‌های تجاری و دریایی در جریان شرایط جنگی، اظهار داشت: هم‌زمان با شرایطی که در ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاد شد، فعالیت‌های لجستیکی، دریایی و دریانوردی در خلیج فارس و دریای عمان نیز با محدودیت مواجه شد.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از بازگشت صادرات ایران به قطر به روال عادی خبر داد و گفت: با آغاز دوباره فعالیت گمرک الرویس قطر، صادرات کالا از استان‌های بوشهر و هرمزگان، به‌ویژه در حوزه مواد معدنی، مصالح ساختمانی و میوه‌های گرمسیری، بدون مشکل در جریان است.

وی با بیان اینکه این شرایط بر بازارهای هدف صادراتی ایران در کشورهای حاشیه خلیج فارس تأثیر گذاشت، افزود: صادرات به برخی از این کشورها از جمله قطر برای مدتی متوقف شد و گمرک الرویس قطر نیز که یکی از مبادی مهم ورود کالاهای صادراتی ایران به این کشور محسوب می‌شود، فعالیتی نداشت.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر با اشاره به تغییر شرایط در یک ماه گذشته تصریح کرد: با توجه به روابط سیاسی مناسب میان 2 کشور و رایزنی‌های انجام‌شده، گمرک الرویس قطر فعالیت خود را از سر گرفته است و اکنون صادرات کالا از بنادر استان‌های بوشهر و هرمزگان به مقصد قطر ادامه دارد.

گزدرازی با بیان اینکه کالاهای صادراتی ایران متناسب با نیاز بازار قطر ارسال می‌شود، خاطرنشان کرد: بخشی از اقلام صادراتی شامل مواد معدنی و مصالح ساختمانی موردنیاز قطر است و در فصل تابستان نیز میوه‌های گرمسیری ایران که مورد استقبال مصرف‌کنندگان قطری قرار دارد، به‌صورت مستمر از بنادر ایران به این کشور صادر می‌شود.

وی با تأکید بر بازگشت مبادلات تجاری به شرایط پیش از ایجاد محدودیت‌ها گفت: در حال حاضر چالش خاصی در روند صادرات کالا به قطر وجود ندارد و تجارت میان 2 کشور به روال گذشته بازگشته است.

رئیس اتاق مشترک ایران و قطر درباره وضعیت نقل‌وانتقال پول حاصل از صادرات نیز بیان کرد: شرایط این بخش نسبت به قبل تغییر محسوسی نداشته و محدودیت‌های مربوط به حواله و مبادلات مالی همچنان وجود دارد.

گزدرازی افزود: فعالان اقتصادی برای نقل‌وانتقال و دریافت وجوه حاصل از تجارت با …



 پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم

استانها

وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با اشاره به سفر کاری خود به همراه وزیر جهاد کشاورزی به استان هرمزگان اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای اعطای تسهیلات و پشتیبانی مالی از طرح‌های زیربنایی استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی با تشریح بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از پروژه‌های شاخص استان افزود: از نخستین ساعات روز، به همراه وزیر محترم جهاد کشاورزی از پروژه‌های کلیدی استان از جمله اسکله صیادی شهد، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی بازدید به عمل آمد تا روند پیشرفت و نیازهای اعتباری این طرح‌ها از نزدیک بررسی شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی به آمار عملکرد این بانک در استان اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته بیش از 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) تسهیلات در استان هرمزگان پرداخت کرده است که بیش از 62 درصد از این اعتبارات مستقیماً به حوزه کشاورزی و توسعه تولید اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از 2 هزار میلیارد تومان (2 همت) تسهیلات جدید به فعالان این بخش پرداخت شده است. این روند حمایتی تا پایان سال در بخش‌های اولویت‌دار نظیر توسعه شیلات، تأمین سرمایه در گردش گلخانه‌ها، زراعت و باغبانی با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره وضعیت جبران خسارات وارده به بهره‌برداران و کشاورزان هرمزگانی تأکید کرد: موضوع جبران خسارات از محل تسهیلات مجزا بوده و مستقیماً به فرآیند پرداخت غرامت مربوط می‌شود در حال حاضر کارشناسان در حال ارزیابی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده هستند.

متقی نیا در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تمام توان پای کار است. همان‌گونه که سال گذشته این صندوق موفق شد بخش عمده و سهم بالایی از غرامت‌های تعیین‌شده را به کشاورزان و آسیب‌دیدگان پرداخت کند، امسال نیز تعهدات مالی پس از نهایی‌شدن برآوردها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ذی‌نفعان پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/864  



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

ایران آنلاین:

 کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.