قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از حضور رئیس مجلس ازبکستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، ترانزیتی و پارلمانی میان دو کشور تأکید کرد و گفت: شرایط پس از جنگ فرصت مناسبی برای گسترش روابط تجاری و رفع تحریم‌ها فراهم کرده است.
 توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مقاومت مقابل هژمونی آمریکا ایستاد و آن را به شکست کشانده

به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأت پارلمانی به عراق سفر کرده است، صبح امروز (جمعه ۳۰ مردادماه) در سخنانی در جمع رزمندگان، جانبازان و خانواده شهدای حشدالشعبی در مرقد مطهر شهید ابومهدی المهندس، عنوان کرد: خداوند بزرگ را شاکرم که این توفیق نصیب بنده شد به همراه جمعی از اعضای پارلمان و همراهان در روز عزیز جمعه در وادی السلام و در شب شهادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت و در جوار مولا و مقتدایمان مولوی موحدین، حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و در جوار شهدای بزرگ و در کنار رزمندگان جانباز و نیروهای شجاع، استکبارستیز و دشمن‌شکن مقاومت، به برکت خون شهدا، به‌ویژه دو شهید عظیم‌الشان شهید ابومهدی المهندس و شهید حاج قاسم سلیمانی گرد هم آمدیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید انقلاب درخشیدند، گفت: ملت عراق با این حضور پیوند همیشگی بین دو ملت ایران و عراق را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدند و در ایامی که ملت ما غمگین و در حزن و اندوه فراق رهبر شهید خود بود، حضور معنی‌دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلای خاطر هموطنان ما شد.

قالیباف در ادامه از میزبانی خوب ملت عراق از زائران اربعین حسینی تشکر کرد و افزود: در ایام اربعین حسینی، شما ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها نفر زائر از ایران و دیگر کشورها بودید و مثل همیشه خوش درخشیدید، خوب مهمان‌نوازی کردید و همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین ریختید؛ به همه شما خدا قوت می‌گویم و از طرف ملت ایران از شما  بزرگواران و عشایر و موکب‌دارها تقدیر و تشکر می‌کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع رزمندگان مقاومت عراق تصریح کرد: دشمنان امت اسلامی، آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست؛ چرا که این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت است. برخاسته از فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت در کنار مرقد مطهر امیرالمومنین علی علیه السلام است و این ملت برای این باور جان و خون داد و مبارزه کرد.

قالیباف ادامه‌داد: آن روزی که این دو کشور و ملت به هم نیاز داشتند، مانند توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش در عراق، رزمندگان ایران در کنار رزمندگان عراق قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر دشمن صهیونیستی آمریکایی در جنگ رمضان، رزمندگان و ملت عراق به پا خاست. نماد مهم این مبارزه و مقاومت نیز خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد.

وی افزود: کشور عراق و ایران عزیز  همان‌طور که در جنگ رمضان در دهان آمریکا زدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است؛ لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت از هر زمان دیگری در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، زنده‌تر و در میدان‌تر است، اضافه کرد: ما بر این باوریم در مکتب امام کبیر ما و امام شهید ما که معمار و تشکیل‌دهنده و پایه‌گذار جبهه مقاومت بود و مسیر سیدالشهدا را انتخاب کرد، هم سیدالشهدا‌وار و امام گونه‌وار زندگی کرد و هم در این مسیر خود و خانواده و فرزندانش مانند امام حسین(ع) به شهادت رسیدند، امروز آنچه در مقابل قدرت هژمونی آمریکا ایستاده و آن را در منطقه به شکست کشاند، به برکت خون شهدا و روحیه مبارزه امام شهید ما است که هم در کلام و هم در عمل این مسیر را پیش برد.

قالیباف تصریح کرد: اکنون این ما هستیم که راه امام و شهدا و سنت‌های الهی را با وحدت، یکپارچگی و برادری و اخوت در کنار هم، در کنار یکایک ملت‌‌ و مرجعیت‌ و رهبر عزیز انقلاب‌مان به پیش می‌بریم و هیچ تردیدی در این مسیر نداریم. انتهای پیام/




 برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند

دبیرکل حزب اتحاد ملی ایران با بیان اینکه عده‌ای آگاهانه شرایط کشور را نادیده می‌گیرند، درباره اینکه تحریف مفهوم دیپلماسی و کوچک جلوه دادن مذاکره از سوی منتق...

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.