قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

شرایط وام ۱.۵ میلیاردی بانک مهر ایران مرداد ۱۴۰۵/ بدون سود و با بازپرداخت ۶۰ ماهه وام بگیرید

در این گزارش شرایط دریافت وام ۱.۵ میلیاردی طرح یاقوت بانک مهر ایران را بخوانید.
 شرایط وام ۱.۵ میلیاردی بانک مهر ایران مرداد ۱۴۰۵/ بدون سود و با بازپرداخت ۶۰ ماهه وام بگیرید



۱۰ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تسهیل پرداخت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد اصفهان توسط بانک مهر ایران

با هدف کاهش دغدغه‌های مالی دانشجویان برای تأمین هزینه‌های تحصیل بانک مهر ایران و دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، تفاهم‌نامه همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، با هدف کاهش دغدغه‌های مالی دانشجویان برای تأمین هزینه‌های تحصیل، تسهیل پرداخت شهریه و توسعه خدمات مالی متناسب با نیازهای جامعه دانشگاهی به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان می‌توانند از ظرفیت خدمات اقساطی بانک مهر ایران برای تأمین و پرداخت شهریه خود بهره‌مند شوند. مطالب پیشنهادی افزایش ملایم قیمت طلا در بازار جهانی ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ قیمت لیر امروز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱ ۱۴۰۱/۰۹/۱۵

«پیام نجفی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با استقبال از این همکاری، آن را اقدامی مهم برای حمایت از دانشجویان و کاهش دغدغه‌های مالی آن‌ها دانست و اظهار داشت: توسعه همکاری دانشگاه با بانک مهر ایران برای ارائه خدمات متناسب با نیاز جامعه دانشگاهی، یک ضرورت است.

«رضا وهام»، مدیر شعب بانک مهر ایران در استان اصفهان نیز با اشاره به رویکرد این بانک در توسعه خدمات متناسب با نیاز اقشار مختلف جامعه، اظهار داشت: توسعه خدمات مالی در حوزه آموزش و کمک به مدیریت هزینه‌های تحصیل دانشجویان، از جمله زمینه‌هایی است که بانک می‌تواند با ارائه راهکارهای اعتباری مناسب، نقش مؤثری در آن ایفا کند.

گفتنی است در قالب این طرح، هزینه شهریه دانشجویان واجد شرایط با استفاده از ظرفیت خدمات اعتباری و اقساطی بانک تأمین شده و بازپرداخت آن مطابق ضوابط و شرایط تعیین‌شده انجام خواهد شد. بدین ترتیب، دانشجویان می‌توانند هزینه تحصیل خود را با برنامه‌ریزی مالی مناسب‌تری پرداخت کنند.




 هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع

قائم مقام وزیر صمت با انتقاد از قطعی برق صنعت گفت: تبعات این کار به ضرر مردم است.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد

شرکت سیمان لارستان با نماد «سلار» با انتشار نامه‌ای رسمی، شایعه تغییر نرخ گاز خوراک مصرفی را رد و تأکید کرد نرخ گاز خوراک و سوخت این شرکت بر اساس مصوبه‌های ابلاغی همچنان مشخص و شفاف است.

 رشد ۴۷ درصدی نرخ فروش دولومیت فافزا
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

رشد ۴۷ درصدی نرخ فروش دولومیت فافزا

شرکت فولاد افزا سپاهان (فافزا) با دریافت ابلاغیه اصلاح نرخ از سوی مشتری عمده خود، فولاد مبارکه اصفهان، موفق به تعدیل قیمت فروش محصولات خود شد.

 کاهش ۶۳درصدی قطعی برق در کشور
۷ ساعت قبل / سایت اکونگار

کاهش ۶۳درصدی قطعی برق در کشور

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه ناترازی برق کشور از ۱۷ تا ۱۸ هزار مگاوات در سال‌های گذشته به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسیده، گفت که محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته، با این حال شرایط موجود مطلوب و مورد قبول ما نیست و شبکه همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.