قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

آخرین وضعیت جاده بندرگز-بندر ترکمن پس از سیلاب

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان گفت: با تلاش بیش از ۱۶ساعته نیروهای راهداری، محور بندرگز-بندر ترکمن از صبح امروز جمعه بازگشایی شده و تردد در آن برقرار است.
 آخرین وضعیت جاده بندرگز-بندر ترکمن پس از سیلاب
عادل مصدقی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان اعلام کرد: بارندگی‌های شدید عصر پنجشنبه، هشتم مردادماه، در ارتفاعات بندرگز و طغیان رودخانه سرمحله، موجب ورود حجم زیادی از گل‌ولای، شاخ و برگ و تنه درختان به محور بندرگز–بندرترکمن شد؛ به‌گونه‌ای که بیش از دو کیلومتر از این مسیر و همچنین بخشی از مسیر راه‌آهن بر اثر رسوبات انباشته شده، مسدود شد. 

به گزارش ایرنا، عادل مصدقی افزود: با تلاش بیش از ۱۶ساعته نیروهای راهداری، این محور از صبح امروز جمعه بازگشایی شده و تردد در آن برقرار است اما به دلیل باقی ماندن آثار سیلاب و رسوبات در حاشیه و سطح راه، عملیات پاکسازی و ایمن‌سازی همچنان ادامه دارد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان تاکید کرد: رانندگان می‌توانند از این محور تردد کنند اما با توجه به تداوم عملیات راهداری و وجود آثار سیلاب در حاشیه جاده لازم است با احتیاط و سرعت مطمئنه در مسیر عبور کنند. 

مصدقی همچنین با اشاره به وضعیت سایر محورهای استان گفت: محور آزادشهر-شاهرود نیز که در بخش‌های کوهستانی تحت تاثیر بارندگی قرار گرفته بود پاکسازی شده و تردد در آن برقرار است. با این حال با توجه به کوهستانی بودن مسیر و افزایش ترددهای گردشگری در روزهای تعطیل، رانندگان باید نکات ایمنی را رعایت کنند. 

وی درباره میزان خسارت واردشده به محور بندرگز-بندرترکمن توضیح داد: در این حادثه بخشی از خط‌کشی سمت راست مسیر از بین رفته و آسیب‌هایی نیز به سطح آسفالت وارد شده که میزان دقیق خسارت پس از جمع‌بندی و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با تاکید بر ضرورت اجرای اقدامات پیشگیرانه در مناطق جنگلی بالادست مناطق سیل‌خیز گفت: سیلاب اخیر حجم زیادی از تنه درختان، شاخه و برگ و رسوبات را از مناطق جنگلی و ارتفاعات بالادست با خود به سمت جاده، اراضی کشاورزی و خط راه‌آهن منتقل کرد و ضروری است اقدامات آبخیزداری و پیشگیرانه در بالادست با جدیت بیشتری دنبال شود. 

مصدقی ادامه داد: اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق جنگلی و بالادست می‌تواند از ورود حجم بالای رسوبات و بقایای درختان به مسیر رودخانه‌ها، جاده‌ها، زمین‌های کشاورزی و راه‌آهن جلوگیری کرده و نقش مهمی در کاهش خسارت‌های ناشی از سیلاب داشته باشد. 

وی همچنین بر ضرورت تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از خط دوم راه‌آهن بندرگز-بندرترکمن تاکید کرد و یادآور شد: خط قدیمی راه‌آهن در برخی نقاط به دلیل شرایط و ظرفیت دهانه پل‌ها می‌تواند در زمان وقوع سیلاب به مانعی در مسیر عبور آب تبدیل شود و تکمیل خط دوم می‌تواند در رفع بخشی از این مشکلات موثر باشد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان افزود: خط راه‌آهن قدیمی نیز پس از پاکسازی دوباره بازگشایی شده و تردد قطار در این مسیر برقرار است. 

مصدقی لایروبی مسیر رودخانه‌ها را از دیگر اقدامات ضروری برای پیشگیری از تکرار چنین بحران‌هایی برشمرد و متذکر شد: لایروبی باید از سرشاخه‌ها و بالادست رودخانه‌ها تا مسیرهای منتهی به دریا با همکاری دستگاه‌های متولی از جمله جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه‌ای انجام شود. 

وی خاطرنشان کرد: اجرای مجموعه این اقدامات مهندسی و فنی می‌تواند در پیشگیری از بحران‌های ناشی از سیلاب و کاهش خسارت به جاده‌ها، راه‌آهن و اراضی کشاورزی موثر باشد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان در پایان از مردم خواست؛ در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا انسداد در محورهای مواصلاتی استان، موضوع را از طریق سامانه ۱۴۱ اطلاع دهند تا نیروهای راهداری در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل اقدام کنند.



 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در چارچوب رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه ۴ بر یک به سود پرسپولیس خاتمه یافت.

 مظنه قیمت پژو ۴۰۵ کارکرده در بازار چند است؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

مظنه قیمت پژو ۴۰۵ کارکرده در بازار چند است؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ پژو ۴۰۵ با وجود خروج از خط تولید، همچنان در بازار خودروهای دست‌دوم معامله می‌شود و بررسی آگهی‌های موجود نشان می‌دهد سال ساخت، میزان...

 پرسپولیس با درخشش علی علیپور به صدر رسید

پرسپولیس با درخشش علی علیپور به صدر رسید

پرسپولیس با شکست 4 بر یک استقلال خوزستان و درخشش مهاجمان خود به ویژه علی علیپور( با یک گل و 2 پاس گل) در پایان هفته دوم به صدر جدول لیگ بیست و ششم رسید.

 رشد عجیب ارزش بیت‌کوین در ۵۰ دقیه! + نمودار

رشد عجیب ارزش بیت‌کوین در ۵۰ دقیه! + نمودار

بازار رمزارزها امروز چهارشنبه با موجی از خرید مواجه شد؛ ارزش بازار به ۲.۳۱ تریلیون دلار رسید، بیت‌کوین از محدوده ۶۴ هزار دلار تا آستانه ۶۹ هزار دلار جهش کرد...

 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.

 خلاصه بازی پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

خلاصه بازی پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

خلاصه بازی پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1 در چارچوب رقابت های لیگ برتر ایران 1405/06 - هفته دوماینترنت داخلی نیم بها