قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

هزینه بیمه کشتی‌ها در تنگه هرمز رکورد زد

حق بیمه اضافی عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز اکنون بین یک تا پنج درصد ارزش هر کشتی تعیین می‌شود.
 هزینه بیمه کشتی‌ها در تنگه هرمز رکورد زد



۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

تنگه هرمز محور تماس مهم تهران و مسقط / ایران و عمان برای بازگشت به میز مذاکره رایزنی کردند / جزئیات تازه از گفت‌وگوی وزرای خارجه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ خبرگزاری رسمی عمان از تماس تلفنی وزیر خارجه این کشور و همتای ایرانی وی خبر داد.

این رسانه افزود که وزیر خارجه سلطان نشین عمان و همتای ایرانی وی در یک تماس تلفنی آخرین تحولات و شرایط ازسرگیری گفتگو و مذاکرات را بررسی کردند.

این رسانه ادادمه داد که وزیران خارجه دو کشور، اوضاع تنگه هرمز را بررسی و بر ادامه بحث و بررسی ها برای رسیدن به تفاهم تاکید کردند

 


۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز در تماسی تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

در این رایزنی، طرفین ضمن تبادل نظر پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای، درباره شرایط مناسب برای آغاز مجدد گفتگوها بحث و تبادل نظر کردند.

وضعیت کشتیرانی در تنگه هرمز و مسائل مرتبط با آن، از دیگر محورهای مورد بحث میان وزرای امور خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد

کد خبر: 787420 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۱:۳۳:۵۹ اعتمادآنلاین |

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی در صفحه شخصی خود نوشت: آمریکایی‌ها ثابت کرده‌اند زبان را دیپلماسی نمی‌فهمند، لذا نه تحریمی را بر‌میدارند، نه منابعی آزاد می‌کنند و نه به دزدی دریایی پایان می‌دهند.

اما تاریخ نشان خواهد داد که با زبان قدرت نه تنها مجبور به این اقدامات خواهند شد بلکه  با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد.

اخبار مرتبط ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است الجزیره: کشتی تجاری در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت




 قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است

رئیس مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق را حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه توصیف کرد و گفت: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند.

 امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند

فرمانده نیروی دریایی راهبردی و حیاتی و تعیین کننده ارتش با تأکید بر وحدت ارتش، سپاه، بسیج و فراجا گفت: نیرو‌های مسلح محکم و استوار تحت فرماندهی معظم کل قوا ا...

 ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم

آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه شرایط را برایشان کاملاً طاقت‌فرسا کنیم. اقتصاد یک ابزار است، اما صادقانه بگویم، اگر قرار است وارد جنگ شوید، هیچ جنگی با گذشت زمان محبوب‌تر نمی‌شود. ما باید از همان ابتدا ملاحظات را کنار می‌گذاشتیم و محکم به آنها ضربه می‌زدیم. باید شرایط را برای مردم آن کشور (ایران) کاملاً طاقت‌فرسا کنیم.

 ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ما در جنگ رمضان ارتقایافته‌تر از جنگ قبلی بود
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ما در جنگ رمضان ارتقایافته‌تر از جنگ قبلی بود

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.