قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

کسری طاهری پرسپولیسی می‌شود... به یک شرط!

باشگاه پرسپولیس تنها در یک صورت حاضر است ستاره جوان تیم ملی فوتبال ایران را به خدمت بگیرد.
 کسری طاهری پرسپولیسی می‌شود... به یک شرط!



۲۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

پشت پرده جنجالی حضور عضو هیات رییسه فدراسیون در پرسپولیس!

هفت ورزشی: دو هفته از انتصاب محمدرحمان سالاری به عنوان مشاور پیمان حدادی گذشت اما مدیرعامل پرسپولیس هنوز توضیحی در مورد حضور عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در این باشگاه نداده و نحوه همکاری آن ها همچنان نامشخص است.

در همین راستا، با خبر شدیم سالاری یکی از افرادی بوده که نقش پررنگی در برگزاری تورنمنت سه جانبه سهمیه آسیایی داشته و از همان ابتدای مطرح شدن این موضوع، همکاری خوبی با مدیرعامل سرخپوشان برقرار کرده و جز موافقان برگزاری این تورنمنت بوده است.

هرچند سالاری و حدادی خبر نداشتند هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال، پیش از برگزاری این تورنمنت، باشگاه گل گهر را به عنوان نماینده قطعی ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده است.

ضمن آنکه حدادی در گفتگو با اطرافیان خود مدعی شده فعالیت همزمان سالاری در فدراسیون و پرسپولیس، هیچ منعی از نظر قانونی باتوجه به سمت سالاری در پرسپولیس ندارد.

پیمان حدادی در حالی می گوید این همکاری منع قانونی ندارد که سالاری و حجت کریمی به عنوان کارشناس مستقل وارد هیات رییسه فدراسیون شدند و حالا همکاری با پرسپولیس و تراکتور، قبل از هر چیز استقلال آنها را زیر سوال می برد.

 


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ستاره پرسپولیس رسما سرباز شد

 فرزین معامله‌گری در شرایطی به عنوان بازیکن سرباز به ملوان بندرانزلی پیوست که تنها یک سال از انتقال پرهزینه و رکوردشکن او از شمس‌آذر به پرسپولیس گذشته بود؛ بازیکنی که قرار بود یکی از گزینه‌های آینده سرخ‌ها در سمت چپ خط دفاعی باشد، اما فصل گذشته نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا برای گذراندن دوران سربازی راهی ملوان شده است.

معامله‌گری فصل گذشته با انتقالی قابل توجه از شمس‌آذر به پرسپولیس پیوست. سرخ‌پوشان برای دریافت رضایت‌نامه این مدافع چپ مبلغ ۴۵ میلیارد تومان پرداخت کردند تا این انتقال در آن مقطع به یکی از گران‌ترین جابه‌جایی‌های تاریخ فوتبال ایران تبدیل شود. با این حال، حضور در پرسپولیس مطابق انتظار پیش نرفت و معامله‌گری نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند.

مدافع ۲۲ ساله که پیش از این سابقه حضور در تیم ملی امید و همچنین بازی برای صنعت نفت آبادان را در کارنامه داشت، در پرسپولیس با رقابت سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی مواجه شد. در نهایت نیز شرایط به شکلی پیش رفت که او تصمیم گرفت برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی، فوتبالش را خارج از پرسپولیس ادامه دهد؛ تصمیمی که حالا با توجه به شرایط فعلی سرخ‌پوشان، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

پرسپولیس در این تابستان میلاد محمدی را از دست داده و در شرایطی که نیاز مبرمی به تقویت سمت چپ خط دفاعی دارد، مصدومیت جلالی نیز وضعیت این پست را پیچیده‌تر کرده است. در چنین شرایطی، اگر معامله‌گری تصمیم به اعزام به خدمت سربازی نمی‌گرفت، می‌توانست یکی از گزینه‌های در دسترس پرسپولیس برای حضور در ترکیب تیم باشد. با این حال، او تصمیم خود را گرفته و حالا باید دوران سربازی را در ملوان سپری کند.

نکته جالب درباره مقصد جدید معامله‌گری این است که در روزهای اخیر انتظار می‌رفت این بازیکن راهی فجرسپاسی شود. مذاکرات و گمانه‌زنی‌ها درباره حضور او در این تیم ادامه داشت، اما در نهایت و در روزهای پایانی، معامله‌گری تصمیم گرفت ملوان را به عنوان مقصد دوران سربازی خود انتخاب کند.

ملوان نیز با جذب این مدافع چپ، یکی از بازیکنان جوان و شناخته‌شده فوتبال ایران را به خدمت گرفته است. معامله‌گری حالا امیدوار است با حضور در انزلی و داشتن فرصت بیشتر برای بازی، بتواند فصل متفاوتی را پشت سر بگذارد و دوباره شرایطی ایجاد کند که پس از پایان دوران سربازی، با آمادگی و تجربه بیشتر به پرسپولیس بازگردد.

البته این جدایی به معنای پایان ارتباط معامله‌گری با پرسپولیس نیست. این بازیکن همچنان دو فصل دیگر با سرخ‌پوشان قرارداد دارد و پس از پایان دوران خدمت سربازی، باید به این باشگاه بازگردد. بنابراین ملوان برای او یک مقصد موقت محسوب می‌شود و آینده‌اش بار دیگر در اختیار پرسپولیس خواهد بود.

حالا باید دید معامله‌گری که یک سال قبل با برچسب انتقال ۴۵ میلیاردی و انتظارات زیادی به پرسپولیس آمد، در ملوان می‌تواند دوباره خودش را پیدا کند یا خیر. بازگشت او به پرسپولیس در حالی رقم خواهد خورد که تجربه یک فصل یا بیشتر، دور از فضای سنگین این تیم را پشت سر گذاشته و احتمالا فرصت دیگری برای اثبات توانایی‌هایش خواهد داشت. فرصتی که شاید ارزش آن، بیشتر از چیزی باشد که امروز به نظر می‌رسد.


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

دربی سرخابی‌ها به نقش‌جهان رسید؛ میزبانی اصفهان قطعی شد

صفحه سیاست-

علی طاهری عصر امروز در جمع خبرنگاران درباره برگزاری دربی سرخابی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش‌جهان اظهار کرد: ورزشگاه آزادی در حال تعمیر است و مشکلاتی دارد و از طرفی سازمان لیگ نیز به دنبال برگزاری یک دربی باشکوه بود؛ بر همین اساس با توجه به زیرساخت‌های مناسب ورزشی اصفهان، تصمیم گرفته شد ورزشگاه نقش‌جهان میزبان این دیدار باشد.

وی افزود: این تصمیم با نظر موافق استاندار اصفهان اتخاذ شد تا از این سرمایه ملی برای برگزاری دربی استفاده کنیم. تقریباً از اسفندماه مردم درگیر مسائل جنگ بودند و برگزاری چنین رویدادی می‌تواند در بازگرداندن امید، شور و نشاط به جامعه مؤثر باشد. نقش‌جهان آماده میزبانی از هواداران

رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان ادامه داد: استان‌های کشور باید دست به دست هم بدهند و بتوانیم بار فوتبال را همه به دوش بکشیم. با توجه به اینکه ورزشگاه آزادی در بازه تعمیرات قرار دارد، فکر می‌کنم بهترین مکان برای برگزاری دربی، ورزشگاه نقش‌جهان است تا هواداران بتوانند با ظرفیت حداکثری در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

طاهری با اشاره به تجربه برگزاری دربی در اراک گفت: سال گذشته دربی در اراک با حضور ۱۲ تا ۱۳ هزار هوادار برگزار شد و به نوعی ویژگی و شکوه خاص خود را نداشت. ان‌شاءالله اصفهان به عنوان یک شهر تاریخی و گردشگری بتواند میزبان علاقه‌مندان به فوتبال باشد و شاهد برگزاری یک دربی زیبا، باکیفیت و بدون حاشیه از سوی دو تیم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت فوتبال استان اصفهان به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، برگزاری این میزبانی را متقبل شده است و این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد.

رئیس هیئت فوتبال اصفهان یادآور شد: پیش از این نیز دیدار تیم ملی ایران و قرقیزستان برای نخستین بار از تهران خارج شد و در اصفهان برگزار شد که میزبانی بسیار شایسته‌ای در این دیدار انجام شد.




 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها

فاکتور جنگ آمریکا علیه ایران در جیب اروپایی‌ها بسیار پرهزینه و زیاد بوده است.

 قمار ترامپ با کارت چین در بن بست تحریم ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

قمار ترامپ با کارت چین در بن بست تحریم ایران

دنیای اقتصاد: اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، با ادعای تشدید فشار بر کشورمان از طریق هدف قرار دادن شرکای اقتصادی، هشدار معروف جورج بوش به متحدان واشنگتن پس از حملات یازده سپتامبر را تکرار کرد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...

 گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد

وقتی گرما می‌تواند چمن یک ورزشگاه بزرگ را خراب کند، با جان فوتبالیست چه می‌کند؟ حالا تصور کنید گرما با آدم‌هایی که نه زمین چمن مجهز دارند، نه ورزشگاه مدرن، نه سیستم خنک‌کننده و نه توان مالی برای فرار از گرما چه می‌کند.