قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مرضیه برومند دبیر جشنواره تئاتر شد

با حکم اتابک نادری، مدیر کل هنرهای نمایشی، دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان معرفی شد.
 مرضیه برومند دبیر جشنواره تئاتر شد

مرضیه برومند به عنوان دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان معرفی شد.

در متن حکم مدیرکل هنرهای نمایشی خطاب به دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان آمده است:

«به نام پروردگار هنر و امید

سرکار خانم مرضیه برومند

با سلام و احترام؛

جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، فراتر از یک رویداد هنری، تجلی‌گاه امید، بستری برای تعالی اندیشه و سنگ‌بنای شکل‌گیری هویت فرهنگی نسل‌های آینده است. در شرایطی که میهن عزیزمان با صلابت در برابر هجمه‌های ناجوانمردانه ایستادگی کرده و دوران خطیری را سپری می‌کند، رسالت هنرمندان در دمیدن روح نشاط، تقویت همبستگی ملی و امیدآفرینی در دل کودکان و نوجوانان این مرز و بوم، دوچندان است. هنر متعالی نمایش، آینه‌ای است که می‌تواند تلخی‌های زمانه را به امیدهای روشن آینده پیوند زده و همدلی و پایداری را در لایه‌های زیرین جامعه نهادینه سازد.

نظر به سوابق درخشان، درایتِ ستودنی و تجربه‌ی گران‌سنگ سرکار عالی در عرصه‌ی هنرهای نمایشی و مدیریت مدبرانه رویدادهای مختلف هنری و با عنایت به پیوند عمیقِ فرهنگی جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با دیار همدان، که میزبانیِ دوره‌های پرشکوه را در کارنامه خود دارد؛ از اینکه به عنوان «دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان» ما را همراهی می کنید، سپاسگزارم.

امید است با تکیه بر ذوق سرشار و مدیریت خردمندانه شما، این دوره از جشنواره در همدان، بیش از پیش به بستری برای تقویت هویت ملی، ترویج ارزش‌های اخلاقی و ایجاد شور و امید، بدل شود.

توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.»

مرضیه برومند علاوه بر کارگردانی، بازیگری و نویسندگی آثار سینمایی، تئاتری و تلویزیونی، دبیری سه دوره جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک را نیز برعهده داشته است.



۲۰ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

معرفی اعضای هیأت داوران نخستین جشنواره تئاتر خیابانی فریمان + اسامی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مجتبی احمدی»، «امیر رستگار» و «محمود کریمی» به عنوان اعضای هیأت داوران نخستین جشنواره تئاتر خیابانی فریمان، معرفی شدند.

خستین جشنواره تئاتر خیابانی فریمان با هدف پیوند هنر با زندگی مردم، شناسایی استعدادهای جوان و ارتقاء جایگاه هنرهای نمایشی برگزار می‌شود و چشم‌انداز آن تبدیل فریمان به قطب فرهنگی شرق خراسان رضوی و میزبان ثابت تئاتر خیابانی شرق کشور است.

در ادامه حتما بخوانید «مصاحبه» در مشهد | روایتی از پیامد‌های انسانی جنگ (انقلاب) الجزایر روی صحنه تماشاخانه استاد حسین نوری

 


۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سی‌ودومین جشنواره فیلم سارایوو طبق اعلام پیشین خود با جایزه قلب افتخاری از اصغر فرهادی تقدیر کرد. 

فرهادی پس از دریافت این جایزه گفت: «از کشف این جشنواره بسیار خوشحال شدم و خوشحالم که می‌بینم جشنواره فیلم سارایوو در طول سال‌های گذشته چگونه شکل گرفته است؛ این یک هویت سینمایی ویژه است.»

 

در این جشنواره به پاس سهم برجسته‌اش در هنر سینما، جایزه «قلب افتخاری سارایوو» (Honorary Heart of Sarajevo) در تئاتر ملی سارایوو به اصغر فرهادی اهدا شد. یووان مارجانوویچ، مدیر جشنواره فیلم سارایوو، این جایزه را به یکی از تحسین‌شده‌ترین فیلمسازان ایران تقدیم کرد.

 

 یووان مارجانوویچ، مدیر جشنواره سارایوو گفت: «فیلمسازانی هستند که سینمای خود را حول رویداد‌های خارق‌العاده می‌سازند. اصغر فرهادی کاری انجام می‌دهد که شاید حتی دشوارتر باشد. او درام خارق‌العاده را در دل زندگی عادی پیدا می‌کند. یک ازدواج، یک خانواده، یک سوءتفاهم، تصمیمی که در ابتدا کوچک به نظر می‌رسد، و ناگهان خود را در موقعیتی می‌یابیم که هر انتخابی پیامد دارد، هر شخصی قابل‌درک است و هیچ‌کس کاملاً بی‌گناه نیست. اصغر فرهادی بدنه‌ای منحصر‌به‌فرد از آثار را خلق کرده است.» 

 

او ادامه داد: «فیلم‌های او به طرز باورنکردنی دقیق هستند، آنها با مردم و زندگی روزمره‌شان آغاز می‌شوند و به تدریج به پرسش‌های بسیار بزرگ‌تری درباره حقیقت، مسئولیت، کرامت، خانواده و انتخاب‌هایی که وقتی هیچ انتخاب کاملی وجود ندارد، انجام می‌دهیم، بسط می‌یابد.

 

مارجانوویچ در ادامه گفت: «روش بسیار خاص شما در فیلم‌سازی، شما را به یکی از فیلمسازان تعیین‌کننده سینمای معاصر جهان تبدیل کرده است. فیلم‌های شما از زبان‌ها، فرهنگ‌ها و مرز‌ها عبور کرده‌اند، در حالی که همیشه عمیقا در زندگی و جوامعی که از آنها برخاسته‌اند، ریشه داشته‌اند. امسال، از طریق برنامه بزرگداشت، این امتیاز را داشته‌ایم که به این بدنه قابل‌توجه از آثار با شما در سارایوو نگاه کنیم. شما پیش از این با این جشنواره سابقه دارید. در سال ۲۰۱۸ رییس هیات داوران بخش مسابقه فیلم بلند ما بودید، و دیدن دوباره شما در کنار ما فوق‌العاده است. اما امشب به خاطر فیلم‌های شماست و درباره آنچه به سینما بخشیده‌اید، و به جای اینکه بیشتر درباره آنها بگویم، بیایید به آنها نگاهی بیندازیم. فیلم‌های شما مخاطبان را در سراسر جهان به نگاه دقیق‌تر به مردم، و شاید به خودشان، واداشته است. مفتخرم که قلب افتخاری سارایوو را به شما تقدیم کنم.»

 

اصغر فرهادی نیز در تئاتر ملی با مخاطبان صحبت کرد وگفت: «دریافت این جایزه یک‌عمر دستاورد، لحظه‌ای بزرگ برای من است. این جایزه‌ای پرمعناست و از جشنواره فیلم سارایوو برای دریافت آن سپاسگزارم. این دومین بار است که به شهر سارایوو می‌آیم. بار قبل، بخشی از هیات داوران بودم. از تمام فضای این شهر خوشم می‌آید. امشب می‌خواهم اشاره کنم که تعداد زیادی از مخاطبان به اینجا می‌آیند. در اینجا یک اکران داشتم و هزاران نفر فیلم مرا در اینجا تماشا کردند. از کشف این جشنواره بسیار خوشحال شدم و خوشحالم که می‌بینم جشنواره فیلم سارایوو در طول سال‌های گذشته چگونه شکل گرفته است؛ این یک هویت سینمایی ویژه است.»

 

اصغر فرهادی قرار است در مرکز جشنواره (مرکز فرهنگی بوسنی) یک مسترکلاس نیز برگزار کند.




 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.