قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد

وزیر امور خارجه مالزی اظهار کرد که سفیر، محمد شهرول اکرام یعقوب، به وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است که سیاست دیرینه مالزی مبنی برعدم به رسمیت شناختن اسرائیل، موضوع جدیدی نیست.
 آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد
فرارو- سفیر مالزی در پی سیاست این کشور در قبال اسرائیل، از سوی آمریکا احضار شد. 

به گزارش فرارو به نقل از رویترز، سفیر این کشور در ایالات متحده از سوی وزارت امور خارجه آمریکا احضار شد تا درباره موضع کوالالامپور در قبال اسرائیل توضیح دهد. 

به گزارش رسانه‌های دولتی و به نقل از وزارت امور خارجه مالزی،  محمد حسن، وزیر امور خارجه، اظهار کرد که سفیر، محمد شهرول اکرام یعقوب، به وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است که سیاست دیرینه مالزی مبنی برعدم به رسمیت شناختن اسرائیل، موضوع جدیدی نیست. 

این همواره سیاست مالزی بوده است. سیاست مهاجرتی ما، دولت اسرائیل یا رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد. این موضع دیرینه‌ی ماست. 

خبرگزاری «برناما» اواخر روز پنج‌شنبه به نقل از «محمد» گزارش داد: «فردی با تابعیت دوگانه (آمریکایی و اسرائیلی) با استفاده از گذرنامه آمریکایی خود وارد مالزی شده بود. با این حال، بررسی‌های بعدی نشان داد که او تابعیت اسرائیل را نیز دارد و ما از او خواستیم که کشور را ترک کند.» 

خبرگزاری رویترز در این باره از سفارت آمریکا در مالزی درخواست اظهار نظر کرده است. 

این جنجال زمانی آغاز شد که «نتورک اسکول» (Network School)، جامعه‌ای برای «کوچ‌نشینان دیجیتال» که توسط «بالاجی سرینیواسان»، سرمایه‌گذار آمریکایی در مالزی تأسیس شده است، پس از ادعای کاربران شبکه‌های اجتماعی مبنی بر حضور شرکت‌کنندگانی از اسرائیل در آن، زیر ذره‌بین قرار گرفت. 

مالزی هیچ‌گونه روابط دیپلماتیکی با اسرائیل ندارد و به عنوان حامی سرسخت آرمان فلسطین شناخته می‌شود. 

پس از آن، تحقیقات مهاجرتی در مورد مدرسه شبکه آغاز شد و مقامات دریافتند که همه شرکت‌کنندگان آن دارای مدارک مسافرتی معتبر هستند. با این حال، در نهایت روز سه‌شنبه توسط مقامات تعطیل شد. 

هشت نفر از نمایندگان کنگره ایالات متحده بعداً نامه‌ای به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، ارسال کردند و خشم خود را از برنامه نخست وزیر انور ابراهیم برای ردیابی و اخراج فوری هر شهروند اسرائیلی که در مالزی یافت می‌شود، ابراز کردند. 

آن‌ها از وزارت امور خارجه خواستند تا روابط امنیتی و اقتصادی ایالات متحده با مالزی را بررسی کند. 

آن‌ها همچنین از وزارت امور خارجه خواستند تا بودجه برنامه آموزش و تربیت نظامی بین‌المللی را که آموزش حرفه‌ای پرسنل نظامی مالزی را در ایالات متحده ارائه می‌دهد، قطع کند، مگر اینکه این تصمیم ظرف ۱۵ روز لغو شود.



 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.

 ما دیگر نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

ما دیگر نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

معاون سابق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: ما نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم؛ ایرانِ امروز، ایران ۱۹۵۳ نیست.

 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.

 ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی با بررسی سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن در تمامی محورهای تقابل با تهران با بن‌بست کامل مواجه شده است.

 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 گفت‌وگوی وزیر خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی امارات درباره مسائل مرتبط با ایران و لبنان

گفت‌وگوی وزیر خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی امارات درباره مسائل مرتبط با ایران و لبنان

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا با مشاور امنیت ملی امارات درباره ایران گفت‌وگو کردند.

 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.