قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

۶ ستاره در لیست خروجی رئال مادرید

رئال مادرید در این تابستان در خرید بازیکنان درخشان کار کرده و همچنان در بازار است اما به زودی شش تا هشت بازیکن را از اسکواد حذف خواهد کرد.
 ۶ ستاره در لیست خروجی رئال مادرید

​رئال مادرید در تابستانی پرهیاهو، یکی از فعال‌ترین باشگاه‌های بازار نقل‌وانتقالات بوده و ژوزه مورینیو واقعا نمی‌تواند از عملکرد مدیران باشگاه در تقویت تیمش گلایه‌ای داشته باشد. اما در کنار موج خریدهای بزرگ، حالا زمان خانه‌تکانی در رختکن کهکشانی‌ها فرا رسیده و چندین بازیکن در آستانه جدایی قرار دارند.

مدیران رئال تاکنون جذب مارک کوکوریا، برناردو سیلوا، دنزل دومفریس و ابراهیما کوناته را رسمی کرده‌اند و انتقال یان دیومانده به‌زودی نهایی خواهد شد. این پایان کار رئال در فاز خرید نیست؛ چرا که رودری همچنان یکی از اهداف اصلی باشگاه به شمار می‌رود و مدیران رئال امیدوارند تا پیش از پایان ماه آگوست، یک مدافع میانی طراز اول دیگر را هم در اختیار مورینیو قرار دهند.

هدف باشگاه کاملاً مشخص است؛ ساختن تیمی قدرتمند برای بازپس‌گیری سلطه بر فوتبال اسپانیا از بارسلونا و سپس بازگشت به قله فوتبال اروپا.

اما این خریدهای پرتعداد، در کنار بازگشت بازیکنان قرضی، باعث شده رختکن والدبباس بیش از حد شلوغ شود. به همین دلیل، مدیران رئال ناچارند بخشی از بازیکنان را از اسکواد خارج کنند، هرچند روند فروش تاکنون چندان سریع پیش نرفته است.

رادیو کادنا سِر گزارش داد که رئال مادرید قصد دارد دست‌کم شش بازیکن را در روزهای آینده از تیم جدا کند.

در خط دفاعی، فرلان مندی و رائول آسنسیو دیگر جایی در برنامه‌های باشگاه ندارند. ورود بازیکنان جدید در پست آنها، شانس حضورشان را به حداقل رسانده و در مورد آسنسیو، علاوه بر مسائل فنی، گزارش‌هایی درباره مشکلات رفتاری او مطرح شده است.

یکی دیگر از پرونده‌های پیچیده، ادواردو کاماوینگاست. اگرچه این هافبک فرانسوی مشتریان زیادی دارد، اما خودش هیچ تمایلی به ترک مادرید نشان نداده و ترجیح می‌دهد در سانتیاگو برنابئو بماند.

در بخش هجومی اندریک و فرانکو ماستانتونو در فهرست خروج قرار گرفته‌اند، اما برنامه باشگاه برای این دو، انتقال قرضی است تا فرصت بیشتری برای بازی و پیشرفت به دست آورند. اندریک به احتمال زیاد مشتریان فراوانی خواهد داشت، در حالی که ماستانتونو، ستاره جوان آرژانتینی، علاقه دارد به ریورپلاته، باشگاه قبلی‌اش که از کودکی برای آن بازی کرده، بازگردد.

گونسالو گارسیا با وجود اینکه مورد علاقه ژوزه مورینیو است، ممکن است قربانی یک فروش بزرگ شود. فولام آماده است پیشنهاد قابل توجهی برای جذب این مهاجم ارائه کند و همین می‌تواند نظر مدیران رئال را تغییر دهد.

اما ماجرا به همین شش بازیکن ختم نمی‌شود. کادنا سر همچنین از وینیسیوس جونیور و اورلین شوامنی به عنوان دو گزینه احتمالی خروج نام برده است. همه می‌دانیم آرسنال رویای جذب وینیسیوس را در سر دارد و منچستریونایتد شرایط شوامنی را با دقت دنبال می‌کند. انتقال شوامنی ممکن است ولی در روزهای اخیر مشخص شد که آرسنال باید خواب وینیسیوس را ببیند.

اگر همه این جابه‌جایی‌ها عملی شود، رئال مادرید ممکن است تا پایان ماه آگوست با خروج هشت بازیکن، یکی از بزرگ‌ترین خانه‌تکانی‌های سال‌های اخیر خود را تجربه کند؛ اتفاقی که می‌تواند ترکیب مورینیو را برای فصل جدید کاملاً دگرگون کند. اگر هم هشت نفر خارج نشوند احتمال خروج شش نفر از اسکواد رئال تقریبا قطعی است. 

  منبع : ورزش3





 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان

آرمان امروز : در شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور شرکت‌های بزرگ فولادی، تولیدی، صنعتی و کارآفرینان برتر، شرکت فولاد هرمزگان دریافت تندیس زرین اجلاس را دریافت کرد. به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومى شرکت فولاد هرمزگان؛ شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور جمعی از مدیران دولتی و سازمان‌ها، مدیران [ ]