قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

پیام‌آور آتش‌بس یا معمار موازنه؟/ دو پیام الزیدی در سفر به تهران

سفر نخست وزیر عراق به تهران در یکی از حساس‌ترین مقاطع تحولات منطقه‌ای و در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌های میان ایران و ایالات متحده، پس از تحولات اخیر، همچنان بر فضای امنیتی خلیج فارس و غرب آسیا سایه افکنده است.
 پیام‌آور آتش‌بس یا معمار موازنه؟/ دو پیام الزیدی در سفر به تهران

سفر نخست‌وزیر عراق به تهران، پس از دیدار با مقام‌های آمریکایی، گمانه‌زنی‌ها درباره نقش بغداد در کاهش تنش میان تهران و واشنگتن را افزایش داده است؛ نقشی که در کنار روابط راهبردی عراق با ایران و همکاری‌های گسترده با آمریکا، آزمونی دشوار برای سیاست موازنه بغداد است. 

به گزارش دنیای اقتصاد، نخستین روز گرم‌ترین ماه سال با سفر علی‌فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، در راس هیاتی بلندپایه و به دعوت مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، به تهران آغاز شد؛ سفری که در یکی از حساس‌ترین مقاطع تحولات منطقه‌ای و در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌های میان ایران و ایالات متحده، پس از تحولات اخیر، همچنان بر فضای امنیتی خلیج فارس و غرب آسیا سایه افکنده است. اهمیت این سفر زمانی دوچندان می‌شود که الزیدی تنها چند روز پیش از حضور در تهران، در واشنگتن با دونالد ترامپ و شماری از مقام‌های ارشد آمریکایی دیدار و ده‌ها توافق‌نامه و تفاهم‌نامه در حوزه‌های انرژی، امنیت، سرمایه‌گذاری و فناوری امضا کرده بود؛ توافق‌هایی که برخی از آن‌ها، از جمله توسعه خطوط لوله صادرات نفت عراق، می‌تواند در بلندمدت بر معادلات ژئوپلیتیک انرژی منطقه از جمله بحث تنگه هرمز نیز اثرگذار باشد. 

همین موضوع سبب شد سفر واشنگتن با واکنش‌هایی در داخل ایران همراه شود؛ چنان‌که علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل، زمان‌بندی آن را «بی‌موقع و تاسف‌بار» توصیف کرد. با این حال، سفر تهران را نمی‌توان صرفا در چارچوب روابط دوجانبه ایران و عراق تحلیل کرد. به گزارش الجزیره، این سفر در مقطعی صورت می‌گیرد که منطقه همچنان با پیامدهای جنگ، ناامنی در مسیرهای انتقال انرژی، افزایش رقابت قدرت‌های فرامنطقه‌ای و ابهام درباره آینده مناسبات تهران و واشنگتن روبه‌رو است.

عراق نیز که طی سال‌های اخیر کوشیده است سیاست «موازنه مثبت» را در قبال ایران و آمریکا دنبال کند، اکنون بیش از هر زمان دیگری در معرض آزمونی دشوار قرار گرفته است؛ از یک سو، روابط راهبردی و وابستگی‌های اقتصادی و امنیتی با ایران، و از سوی دیگر، همکاری‌های …





 جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد

وزیر دفاع بلغارستان روز شنبه اعلام کرد دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پایگاه هوایی «بزمر» بلغارستان را تنها یک ماه پس از استقرار در آن ترک کرده‌اند.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی بر تداوم راهبردهای دفاعی و اقتصادی ایران تأکید کرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

دبیر شورای عالی امنیت ملی بر تداوم راهبردهای دفاعی و اقتصادی ایران تأکید کرد

محسن رضایی با تبیین روند تکامل راهبردهای دفاعی و سیاسی کشور پس از درگیری‌های اخیر، از تداوم مسدود ماندن تنگه هرمز تا زمان تغییر رویکرد ایالات متحده خبر داد و بر ضرورت هم‌افزایی ملی برای مقابله با فشارهای اقتصادی تأکید کرد.

 افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور

وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز پزشک، با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی کادر سلامت، ضمن انتقاد از تأثیر تحریم‌ها بر تأمین تجهیزات دارویی، بر اهمیت حفظ اعتماد عمومی به جامعه پزشکی به‌عنوان پشتوانه‌ای برای تحقق یک جامعه سالم تأکید کرد.

 طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی دانشگاه‌ها برای روزهای جنگ
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی دانشگاه‌ها برای روزهای جنگ

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از اتصال بایوبانک‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی به سیستم‌های UPS و تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی برای جلوگیری از آسیب به این زیرساخت‌های تحقیقاتی در صورت قطع برق خبر داد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]