قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

طرح الگوی مصرف آب و انرژی برای همه استان‌ها

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف مشخص برای دستگاه‌های اجرایی در اجرای شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و حامل‌های انرژی، از تدوین الگوی مصرف و هدفگذاری برای همه استان‌ها خبر داد.
 طرح الگوی مصرف آب و انرژی برای همه استان‌ها

نشست بررسی شیوه‌نامه اجرایی نظام مدیریت، پایش و بهینه‌سازی مصرف آب و حامل‌های انرژی با حضور محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، به‌منظور بررسی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌مدخل در اجرای این شیوه‌نامه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست که با حضور مسعود نصرتی معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، زراعتکار معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت، توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، عظیمی‌فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و جمعی از مسئولان ذی‌ربط برگزار شد، روند اجرای تکالیف پیش‌بینی‌شده در ماده ۱۶ شیوه‌نامه، از جمله فعال‌سازی و تکمیل سامانه پایش مصرف انرژی ساختمان‌های مسکونی و اداری کشور، مورد بررسی قرار گرفت.

قائم‌پناه در این نشست با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور بر تعیین تکلیف مشخص برای دستگاه‌های مسئول گفت: دکتر پزشکیان خواستار ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده هستند و تاکید دارند مسئولیت هر دستگاه، همراه با شاخص‌ها و اعداد و ارقام، به‌صورت شفاف مشخص شود تا اجرای شیوه‌نامه با انسجام بیشتری دنبال شود.

وی افزود: قرار است هفته آینده پس از جمع‌بندی نهایی جلسه‌ای با حضور رییس جمهور برگزار شود و برای همه استان‌های کشور الگوی مشخص و قابل اجرا برای مصرف آب، گاز، برق و سایر حامل‌های انرژی تعیین شود تا سهمیه‌ها بر اساس شرایط هر استان به‌صورت ماهانه یا در قالب سازوکارهای تعیین‌شده ابلاغ شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت ارائه گزارش عملکرد از سوی دبیرخانه‌های مسئول، اظهار کرد: در نشست آینده که با حضور رئیس‌جمهور و وزرا برگزار خواهد شد، عملکرد دستگاه‌ها در اجرای شیوه‌نامه به‌صورت شفاف بررسی و وظایف هر دستگاه اعلام می‌شود.

قائم‌پناه با هشدار نسبت به شرایط پیش‌روی کشور در فصل سرد سال گفت: بعد از حملات دشمن به پالایشگاه‌های گازی کشور، پیش‌بینی می‌شود در زمستان با حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب کسری گاز در روز مواجه باشیم. صرف‌نظر از اینکه زمستان سرد باشد یا نه، کشور با ناترازی انرژی روبه‌رو است و باید این ناترازی به‌درستی مدیریت شود.

وی همچنین به چالش‌های حوزه برق اشاره کرد و گفت: در بخش برق، با اقدامات انجام‌شده، شرایط نسبت به گذشته تا اندازه‌ای بهبود یافته و قطع برق صنایع و شهرک‌های صنعتی به حداقل ممکن رسیده است.

وی نظارت استانداران بر اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف را ضروری دانست و تصریح کرد: مدیریت مصرف بدون شاخص و امکان اندازه‌گیری معنا ندارد و باید ابزارهای لازم برای ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در اختیار مدیران قرار گیرد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تشریح محورهای اصلی این آیین‌نامه گفت: در این نظام، سه مفهوم آب و حامل‌های انرژی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و دستگاه‌های اجرایی تعریف شده و هدف، مدیریت مصرف آب و انرژی در سطح کشور و همچنین کنترل مصرف در دستگاه‌های اجرایی است.

قائم‌پناه فرهنگ‌سازی را مهم‌ترین هدف این برنامه دانست و گفت: هرچند اثر مستقیم این اقدامات ممکن است محدود باشد، اما مهم‌تر از آن نهادینه شدن فرهنگ مصرف صحیح است. رئیس‌جمهور نیز شخصا با رعایت الگوی صرفه‌جویی، تلاش می‌کنند این فرهنگ را در مجموعه دولت ترویج کنند.

وی تاکید کرد: این فرهنگ باید از مدارس، بیمارستان‌ها، خانه‌های بهداشت و همه دستگاه‌های اجرایی آغاز شود تا به تدریج در جامعه گسترش یابد.

قائم‌پناه در پایان تاکید کرد: مصرف سرانه گاز، برق، آب و بنزین در ایران نسبت به بسیاری از کشورهای جهان بالاست و اصلاح این الگوی مصرف، علاوه بر کمک به عبور از بحران‌های فعلی، در بلندمدت نیز به کاهش مصرف و افزایش بهره‌وری کشور منجر خواهد شد.





 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات

وزارت دفاع در بیانیه‌ای تازه، بر اهمیت مسیر پیش‌روی صنعت دفاعی کشور تأکید کرد.

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ را علیه ایران اجرا می‌کنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد
۱۰ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ را علیه ایران اجرا می‌کنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد

دونالد ترامپ مدعی شد: امروز علیه ایران کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم