قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم

سخنگوی سرایا اولیا الدم گفت: نیروهای سرایا اولیاء الدم هیچ عملیات نظامی در اربیل و کویت انجام نداده‌اند.
 مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم

ابومهدی الجعفری، سخنگوی سرایا اولیاء الدم، از گروه‌های مقاومت اسلامی عراق، گزارش‌های منتشرشده درباره نقش این گروه در حملات اخیر به اربیل، کویت و دیگر مناطق را رد کرد.

به گزارش فرارو، سخنگوی سرایا اولیاء الدم با انتشار بیانیه‌ای، همزمان با آغاز حرکت کاروان‌های زائران به سوی حرم امام حسین (ع)، با انتشار بیانیه‌ای سه‌بندی اعلام کرد که اعضای این گروه از ایمان، استقامت و شجاعتی برخوردارند که تهدیدها نمی‌تواند اراده آنها را برای دفاع از دین، وطن و مقدسات متزلزل کند.

او تأکید کرد که سرایا اولیاء الدم هیچ‌گاه عملی را که انجام نداده، به نام خود اعلام نمی‌کند و در عین حال از پذیرش مسئولیت اقدامات خود نیز شانه خالی نخواهد کرد.

الجعفری در ادامه، گزارش‌های منتشرشده درباره حملات این گروه به اربیل، کویت یا هر منطقه دیگری طی روزهای اخیر را به‌طور کامل رد کرد و گفت نیروهای سرایا اولیاء الدم هیچ عملیات نظامی در این مناطق انجام نداده‌اند.

به گفته سخنگوی این گروه، ادعاهای مطرح‌شده در برخی رسانه‌ها فاقد مستندات است و با هدف ایجاد سردرگمی، برهم زدن فضای عمومی و مخدوش کردن واقعیت‌ها منتشر می‌شود.

او همچنین تأکید کرد که سرایا اولیاء الدم وابسته به هیچ جریان یا طرف دیگری نیست و نقش پوششی برای هیچ گروهی ایفا نمی‌کند.

این بیانیه پس از آن منتشر شد که در پی حمله به گذرگاه عبدلی در مرز کویت و عراق، برخی رسانه‌ها مدعی شدند سرایا اولیاء الدم در این حمله نقش داشته است.


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت اعتماد آنلاین

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.
 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی
سایت تجارت نیوز

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود
سایت رکنا

افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود

اجتماعی رکنا، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از بررسی کارشناسی افزایش ظرفیت واگن‌های ویژه بانوان در برخی خطوط مترو خبر داد و گفت با خرید و ورود واگن‌های جدید، امکان توسعه خدمات حمل‌ونقل عمومی برای بانوان و آقایان فراهم خواهد شد.
 سخنگوی هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم
سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم

​سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 هشدار سخنگوی سپاه نسبت به شروع جنگ جدید / اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود
روزنامه شرق

هشدار سخنگوی سپاه نسبت به شروع جنگ جدید / اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کاررفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.