قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

بیانیه ارتش: تجاوزات دشمنان را شدیدتر و کوبنده‌تر پاسخ خواهیم داد

ارتش تاکید کرد: تجاوزات دشمنان را شدیدتر و کوبنده‌تر پاسخ خواهیم داد.
 بیانیه ارتش: تجاوزات دشمنان را شدیدتر و کوبنده‌تر پاسخ خواهیم داد

رویداد۲۴| ارتش جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالروز ۵ مرداد و ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، تأکید کرد با اتکا به ایمان، ولایتمداری و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، در کنار سایر نیرو‌های مسلح، با آمادگی و هوشیاری کامل در برابر هر تهدیدی ایستاده و هرگونه تجاوز دشمنان را با پاسخی سخت و کوبنده پاسخ خواهد داد.

عملیات مرصاد را نماد اقتدار و استحکام ایران و صلابت فرزندان ملت در ارتش برای دفاع از ایران عزیز عنوان کرد. متن بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است؛ بسم‌الله الرحمن الرحیمپنجم مرداد ماه، یکی از اوراق زرین تقویم‌ایستادگی فرزندان رشید ملت در دفاع از ایران عزیز است و نشان می‌دهد که ارتش و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همواره برای مقابله با دشمن سفاک و مزدوران و جیره‌خواران استکبار جهانی مهیا هستند و پای هر متجاوز به ذره‌ای از خاک وطن را قطع خواهند کرد. عملیات مرصاد، غلیان غیرت در رگ‌های ملت بزرگ ایران برای مقابله با تجاوز ناجوانمردانه دشمن و یکی از بزرگ‌ترین صفحات حضور سیل آسای مردم و نیرو‌های مسلح در خط مقدم نبرد در برابر دشمن بود و این حماسه حضور و همدلی، با راهبرد هوشمندانه شهید سپهبد صیاد شیرازی، مبتنی بر توانمندی‌های نظامی و اشراف کامل به معابر و محور‌های عملیاتی ممکن، یکی از پیروزی‌های بزرگ دفاع مقدس را با پاسخ طوفانی به دشمن رقم زد و شکست سنگین دشمن متجاوز و پیاده نظام او در جبهه نفاق را تثبیت کرد.

توکل به وعده نصرت الهی، ولایتمداری و نقش بی‌بدیل شهید صیاد شیرازی، حضور شکوهمند نیروی زمینی محوری ارتش در این عملیات، چشمان بیدار پدافند هوایی در سایت سوباشی قهرمان، حماسه بی‌بدیل قهرمانان هوانیروز و حملات رعدآسای نیروی هوایی الهی ارتش، با همراهی سایر نیرو‌های مسلح و پشتیبانی همه جانبه مردم نشان داد که تمام ایران عزیز در برابر هر گونه تعرضی خواهد‌ایستاد و دشمنان را آن سوی مرز‌های ایران مقتدر دفن خواهیم کرد. امروز نیز ارتش سرفراز و سایر نیرو‌های مسلح با حماسه‌آفرینی در جنگ‌های ۱۲روزه، رمضان و نبرد هرمز، اقتدار درون زا و برآمده از غیرت ملی و‌ایمان به وعده نصرت الهی را به جهانیان نشان داده‌اند. ارتش همچون همیشه، در خط مقدم دفاع از تمامیت ارضی کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت غیور ایران‌ایستاده و عمق جبهه دشمن را برای هر گونه تحرک احتمالی هدف گرفته است.

جهانیان گواه این هستند که فرزندان ایران سربلند و مقتدر در ارتش و نیرو‌های مسلح، از ارتفاعات سربه فلک کشیده غرب کشور و تنگه مرصاد، تا تنگه هرمز و جغرافیای‌ایستادگی و رشادت در جنوب وطن، در هر گوشه از این آب و خاک حماسه‌خیز، برای مقابله با هر دشمنی، مهیا هستند. این حماسه حضور و استقامت، ادامه همان راهی است که در مرصاد و در سایت راداری سوباشی پی افکنده شد؛ راهی که نسل به نسل، با فداکاری فرزندان این آب و خاک تداوم یافته است. ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت سالروز ۵ مرداد و ادای احترام به تمامی شهدای این آب و خاک، به ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی و امام شهدا، با تکیه بر‌ایمان راسخ، ولایتمداری و پیروی از رهنمود‌های فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، همراه سایر نیرو‌های مسلح، با چشمانی باز، آماده و هوشیارتر از همیشه، در برابر هرگونه تهدید و توطئه دشمنان‌ایستاده و تأکید می‌کند که ذره‌ای در مسیر هراست و پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی میهن اسلامی، کوتاهی نخواهد کرد و تجاوزات دشمنان را، شدیدتر و کوبنده‌ترین حملات، پاسخ خواهد داد.



۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خون پاک آقای شهید ایران، بساط دستگاه استکبار را از جهان جمع خواهد کرد

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در گلستان شهدای اصفهان افزود: هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم، ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: امام شهید، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: آقای شهید، معصوم‌وار زیست، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده، دشمن خبیث، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رساند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید، میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که نخستین آن حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: برخی تصور می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی رو‌به‌رو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما مشاهده شد که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به وظایف امروز مردم جامعه، گفت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید از جان بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود و از میراث شهیدان محافظت شود.

وی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: تمام ویژگی‌های ۲ امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباهی غیرقابل جبران کرد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، تاکید و بیان کرد: وظیفه همگان از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر است.

وی با اشاره به راهکار‌های مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کار‌های رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به توانمندی‌های نیرو‌های مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور ما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دیگر نیرو‌ها در ارتش، بسیج، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و عشایر در هم شکسته شده است.

وی با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و فضای دو قطبی است تا افراد جامعه را به طرفداران هر یک از احزاب تقسیم کند، ولی ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف امام و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر ما، ولی ما در پیام‌های خود، ما را به وحدت و به بودن در صحنه دعوت کرده است. امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از نیرو‌های ارتشی و دیگر نیرو‌های مسلح، به دشمن بفهمانیم که ما رهبر، شهیدان و رزمندگان را تنها نخواهیم گذاشت و تا ظهور ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/




 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: توافق ایران و عمان به‌ تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بندهای «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشورها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.

 بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین به مسئله ای برای گروکشی میان دولت و مردم تبدیل شده است. مردم خواسته ها و مطالباتی دارند که دولت های متوالی حاضر به پاسخ به آنها نیستند. حل مشکل بنز...

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.