قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

۱۴۰ میلیارد ناقابل برای یک ناکامی | وقتی فدراسیون فوتبال به پاداش نجومی سرمربی می‌گوید «ناچیز»

بعضی اظهارنظر‌ها جنجالی است و واکنش برانگیز، برخی مصاحبه‌ها اشتباه است و حاوی اطلاعات غلط، برخی هم پرت و پلا هستند. اما بعضی حرف‌ها جگر آدم را می‌سوزاند. اظهارنظر طهمورث حیدری عضو هیئت رئیسه فدراسیون فدراسیون فوتبال درباره پاداش ۱۴۰ میلیاردی امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی از نوع آخر است.
 ۱۴۰ میلیارد ناقابل برای یک ناکامی | وقتی فدراسیون فوتبال به پاداش نجومی سرمربی می‌گوید «ناچیز»

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رویداد۲۴ | پس از جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال درباره ادامه یا قطع همکاری با امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، که قراردادش در ابتدای مردادماه به پایان رسیده بود، اعضای هیئت‌رئیسه اظهاراتی ضدونقیض و گاه ناامیدکننده مطرح کردند.

برای مثال، فریده شجاعی با وجود حذف تیم ملی در مرحله گروهی جام جهانی ۴۸ تیمی، آن هم در آسان‌ترین گروه، همچنان از عملکرد سرمربی تیم ملی تمجید کرد.

در این بین طهمورث حیدری رئیس هیئت فوتبال استان چهارمحال و بختیاری در واکنش به پاداش میلیاردی برای قلعه نویی که حسابی حساسیت جامعه را برانگیخته گفت: «پاداش ۱۴۰ میلیاردی هم نسبت به گذشته و پاداش‌هایی که به مربیان خارجی می‌دادیم واقعا ناچیز است». این اظهار نظر از چند جهت قابل بررسی است. پاداش ناچیز در مقایسه با کی روش یا اسکوچیچ؟

بیشتر بخوانید:

از پاداش‌های نجومی تا حذف اسطوره‌ها؛ روایت یک تغییر پرهزینه در فوتبال ایران

نیمکت ریجکتی‌ها | از تاج و یار غارش تا نخبه GPS تیم ملی …