
به گزارش ایرنا، عصر امروز چهارشنبه و از ساعت ۱۸:۴۵ دقیقه قرار بود تیمهای مس رفسنجان تیم شانزدهم و آخر لیگ برتر و صنعت نفت آبادان تیم سوم لیگ دسته اول در پلیآف لیگ برتر در ورزشگاه شهر قدس تهران به مصاف هم بروند. تیم برنده مجوز حضور در لیگ برتر فصل آینده را دریافت میکرد.
صنعت نفت آبادان در زمین حاضر شد و بازیکنان این تیم تمرینات خود را پیش از بازی انجام دادند تا برای شروع بازی آماده شوند. سپس این تیم به رختکن رفت تا برای آغاز رسمی بازی به زمین بازگردد و تشریفات بازی به صورت رسمی صورت بگیرد.
با این حال باشگاه مس رفسنجان همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده بود، از حضور در دیدار پلیآف خودداری کرد و مدیرعامل و سرمربی این تیم، تصمیم فدراسیون برای برگزاری این مسابقه را غیرقانونی و ناعادلانه عنوان کردند.
با توجه به عدم حضور مس در زمین، بازیکنان صنعت نفت …













