قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

امام جمعه سنندج خواستار شفاف‌سازی اقدامات انجام شده در منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان شد

سنندج- ایرنا- امام جمعه سنندج ضمن انتقاد از وضعیت منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان، از عدم شفاف سازی نسبت به اقدامات انجام شده در این منطقه انتقاد کرد.
 امام جمعه سنندج خواستار شفاف‌سازی اقدامات انجام شده در منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج اظهار کرد: منطقه آزاد تجاری و صنعتی بانه و مریوان، کسب و کار، رونق و تقویت بنیه اقتصادی و توسعه را برای مردم تداعی می‌کند اما تاکنون در این منطقه اقدام خاصی انجام نشده است.

وی بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم، تجارت آزادانه، عام‌المنفعه بودن، اجرای عدالت و کمک به آغاز راه‌اندازی سریعتر این مناطق تاکید کرد.

امام جمعه سنندج در بخش دیگری از خطبه ها، ضمن تقدیر از خدمات اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان، افزود: آموزش حرفه به جوانان برای کمک به ایجاد اشتغال آنان کاری بسیار ارزشمند است و باید با جدیت تداوم داشته باشد.

ماموستا رستمی بر لزوم تولید علم برای پیشرفت جامعه در بخش‌های مختلف تاکید و اضافه کرد: کار از دیدگاه اسلام جایگاه والایی دارد و انسان مسلمان باید برای کسب رزق و روزی حلال تلاش کند.

وی خواستار کمک دولت برای اشتغال جوانان شد و گفت: جوانان هم باید تلاش خود را یادگیری حرفه و اشتغالزایی بکار گیرند.

امام جمعه سنندج با بیان اینکه دولت باید برای تامین مسکن و اشتغال جوانان همت کند، ادامه داد: دولت اختیار تام به استانداران داده و استاندار باید از این فرصت برای ارائه خدمت بهتر به مردم و کاهش مشکلات قشر ضعیف تلاش کند.

ماموستا رستمی به موضوع جان باختن کودک سه ساله سنندجی بر اثر حمله سگ‌های ولگرد اشاره داشت و گفت: شهرداری سنندج اکیپی تشکیل داده و در حال جمع‌آکری سگ‌های ولگرد است و امیدواریم دیگر شاهد چنین اتفاقات تلخی نباشیم.

ادعای دروغین دفاع از حقوق بشر قدرت‌های جهانی، محکومیت جنایات آمریکا در حمله به زیرساخت‌های ایران، کشته شدن افراد بیگناه در غزه توسط رژیم صهیونی، از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.

به گزارش ایرنا، مسجد دار الاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبه‌های موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.

در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه می‌کنند.



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در سنندج به بهره‌برداری رسید

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ پویا طالب‌نیا روز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ در آیین بهره‌برداری از این مرکز اظهار کرد: مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در زمینی به مساحت ۹۸۷ مترمربع و با زیربنای ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع احداث شده است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: برای احداث این مرکز در مجموع ۲۳۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که ۳۳ میلیارد تومان آن از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.

 

او با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری سلامت در استان کردستان عنوان کرد: راه‌اندازی مراکز تخصصی و مجهز در حوزه درمان و جراحی، ضمن ارتقای سطح خدمات قابل ارائه به گردشگران سلامت، زمینه حضور بیماران از سایر استان‌ها و همچنین کشورهای همسایه را در کردستان فراهم می‌کند.

 

طالب‌نیا یادآور شد: این استان با برخورداری از ظرفیت‌های مناسب در حوزه پزشکی و درمانی، موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به مرزهای غربی کشور، همچنین جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، از ظرفیت قابل توجهی برای توسعه گردشگری سلامت برخوردار است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: توسعه گردشگری سلامت، علاوه بر رونق بخش درمان، به افزایش ماندگاری گردشگران، رونق اقامتگاه‌ها، مراکز پذیرایی و سایر تاسیسات گردشگری و در نهایت ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای استان کمک می‌کند.

 

او افزود: بهره‌برداری از مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا را می‌توان گامی در مسیر تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز این حوزه در کردستان دانست؛ ظرفیتی که با برنامه‌ریزی و تقویت همکاری میان بخش‌های درمانی و گردشگری می‌تواند نقش موثری در معرفی استان به عنوان یکی از مقاصد گردشگری سلامت در غرب کشور داشته باشد.

 

انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار ولی‌ئی: دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار منصور ولی‌ئی، فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان، در اجتماع مردمی حمایت از انقلاب اسلامی که در میدان آزادی سنندج برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با جبهه استکبار اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با جنگ روانی و عملیات رسانه‌ای، تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، اما امروز واقعیت میدان چیز دیگری است و دوست و دشمن به توانمندی و اقتدار ایران اسلامی اذعان دارند.

وی با بیان اینکه دشمن در سال‌های گذشته به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: امروز اگر سخن از پیروزی ایران در میدان‌های مختلف به میان می‌آید، به دلیل یک مسیر طولانی از برنامه‌ریزی، تدبیر و مجاهدت است که شهدا، فرماندهان و دانشمندان کشور طی سال‌ها برای آن تلاش کردند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه استان کردستان گفت: دشمنان در محورهای مختلف تلاش کردند ایران را متوقف کنند، اما نتیجه این اقدامات نه تنها تضعیف جمهوری اسلامی نبود، بلکه موجب شد کشور در حوزه‌های مختلف دفاعی، علمی و فناوری قدرتمندتر شود.

دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد

سردار ولی‌ئی با اشاره به ارزیابی‌های اشتباه دشمن از توان جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دشمن بر اساس تحلیل‌های غلط تصور می‌کرد شرایط برای ضربه زدن به ایران فراهم است، اما پس از آغاز درگیری متوجه شد برآوردهایش اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با یک اقدام محدود می‌توانند ساختار کشور را دچار آسیب کنند، اما پس از گذشت روزها و ادامه مقاومت ملت ایران، فهمیدند که با کشوری روبه‌رو هستند که از ظرفیت‌های عظیم مردمی، نظامی و اعتقادی برخوردار است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه کردستان با بیان اینکه دشمن حتی توان ادامه مسیر خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های اولیه نداشت، عنوان کرد: اگر دشمن امروز دوباره به نقطه آغاز بازگردد، قطعاً همان مسیر را انتخاب نخواهد کرد؛ چراکه توان واقعی جمهوری اسلامی ایران را در میدان مشاهده کرده است.

مردم ستون اصلی پیروزی در میدان‌های سخت هستند

وی نقش مردم را در تحولات اخیر تعیین‌کننده دانست و اظهار داشت: رهبر شهیدمان بارها تأکید داشتند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، مردم ایران به میدان خواهند آمد و این موضوع را در روزهای سخت به‌خوبی مشاهده کردیم.

سردار ولی‌ئی تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، بسیاری از تهدیدهای امنیتی دشمن را خنثی کرد و اجازه نداد دشمن به هدف خود یعنی ایجاد شکاف میان مردم و نظام برسد.

وی بیان کرد: انسجام، همراهی و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح در این حوادث، یادآور دوران دفاع مقدس بود؛ همان روزهایی که هر فردی در هر جایگاهی نقش خود را در دفاع از کشور ایفا می‌کرد.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه، همان همبستگی و همان ایستادگی در جامعه وجود دارد و دشمن از همین وحدت و انسجام بیشترین نگرانی را دارد.

راهبرد شهیدان؛ حرکت از دفاع صرف به بازدارندگی فعال

سردار ولی‌ئی با اشاره به راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر، تغییر نگاه از صرفاً دفاعی بودن به سمت ایجاد قدرت بازدارندگی است.

وی افزود: راهبرد این بود که ایران آن‌قدر قدرتمند شود که دشمن حتی اجازه تهدید کشور را به خود ندهد؛ همان موضوعی که امروز در عرصه بین‌المللی به عنوان قدرت بازدارندگی شناخته می‌شود.

سردار ولی‌ئی ادامه داد: در دنیا کشورها ترکیبی از دکترین‌های دفاعی، تهاجمی، بازدارندگی و تاب‌آوری را دنبال می‌کنند و جمهوری اسلامی نیز با تدبیر و برنامه‌ریزی مسیر تقویت قدرت بازدارندگی را طی کرده است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: امروز دشمن از توان نظامی ایران ناامید شده و به همین دلیل به سمت جنگ‌های ترکیبی، اقتصادی و ایجاد فتنه‌های داخلی روی آورده است.

دشمن از انسجام ملت ایران هراس دارد

وی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف اجتماعی است، اذعان داشت: دشمن می‌داند اگر انسجام مردم حفظ شود، هیچ توطئه‌ای توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد.

سردار ولی‌ئی افزود: امروز باید همه جریان‌ها، اقشار و گروه‌های مختلف جامعه در کنار یکدیگر برای حفظ منافع کشور تلاش کنند؛ چراکه رمز موفقیت ملت ایران وحدت و همدلی است.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند مشکلات اقتصادی و اجتماعی را به نقطه‌ای برای ایجاد نارضایتی و اختلاف تبدیل کند، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

محور مقاومت؛ قدرتی که دشمن آن را نادیده گرفت

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان در ادامه به نقش محور مقاومت اشاره کرد و گفت: دشمن سال‌ها تلاش کرد قدرت جریان مقاومت را کوچک نشان دهد، اما امروز واقعیت این جبهه برای همه آشکار شده است.

وی افزود: گروه‌های مقاومت در منطقه نشان دادند که در شرایط حساس در کنار یکدیگر قرار دارند و این انسجام، یکی از عوامل مهم قدرت جبهه مقاومت است.

سردار ولی‌ئی همچنین با اشاره به توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سال‌ها برخی تلاش کردند دستاوردهای علمی و دفاعی کشور را زیر سؤال ببرند، اما امروز همه مشاهده کردند که جوانان ایرانی و دانشمندان کشور چه توانمندی بزرگی ایجاد کرده‌اند.

توانمندی جوانان ایرانی؛ نتیجه سال‌ها مجاهدت علمی

وی گفت: توانمندی‌های امروز کشور حاصل تلاش شبانه‌روزی جوانان، دانشمندان و نیروهای متخصصی است که سال‌ها برای استقلال و اقتدار ایران تلاش کرده‌اند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان ادامه داد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی مخالفان نظام نیز نمی‌توانند این پیشرفت‌ها و اقتدار را انکار کنند.

وی افزود: این قدرت به سادگی به دست نیامده است؛ پشتوانه آن خون شهدا، تلاش دانشمندان و ایستادگی ملت ایران است.

حفظ پیروزی نیازمند استمرار مسیر انقلاب و وحدت مردم است

مسردار ولی‌ئی در پایان با تأکید بر اینکه حفظ دستاوردهای امروز نیازمند هوشیاری بیشتر است، اظهار کرد: پیروزی به دست آمده پایان مسیر نیست، بلکه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

وی هشدار داد: دشمن همچنان به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انسجام ملی است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، وحدت مردم، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر شهداست.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: به لطف خداوند و با همراهی ملت ایران، مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف بزرگ خود ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/  


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مرکز گردشگری سلامت کردستان افتتاح شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مرکز گردشگری سلامت کردستان عصر امروز پنجشنبه 29 مردادماه همزمان با گرامیداشت هفته دولت، با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مسئولان استانی و جمعی از مدیران اجرایی به بهره‌برداری رسید.

این مجموعه که با هدف توسعه ظرفیت‌های توریسم درمانی، ارتقای خدمات سلامت و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه درمان و گردشگری در استان احداث شده، می‌تواند به عنوان یکی از ظرفیت‌های جدید کردستان برای ارائه خدمات پزشکی به شهروندان استان و بیماران خارج از منطقه مورد استفاده قرار گیرد.

مرکز گردشگری سلامت کردستان در زمینی به مساحت 987 مترمربع احداث شده و دارای 2 هزار و 700 مترمربع زیربناست.

برای طراحی، ساخت و تجهیز این مجموعه بیش از 2 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده که 330 میلیارد ریال از این میزان از محل تسهیلات بانکی تأمین شده است.

بهره‌برداری از این مرکز، بخشی از نیازهای زیرساختی استان در حوزه خدمات تخصصی سلامت را پاسخ خواهد داد و زمینه را برای توسعه فعالیت‌های درمانی و گردشگری سلامت در کردستان فراهم می‌کند.

ترکیب خدمات درمانی و اقامتی برای بیماران و همراهان

این مجموعه با برخورداری از بخش‌های متنوع خدماتی و درمانی، از جمله بخش‌های مربوط به جراحی‌های تخصصی، طراحی شده تا بتواند خدمات مورد نیاز بیماران را در محیطی استاندارد ارائه کند.

یکی از ویژگی‌های این مرکز، پیش‌بینی فضای اقامتی و واحد پذیرایی برای بیماران و همراهان آنان است؛ موضوعی که می‌تواند مشکلات مربوط به اسکان و خدمات جانبی بیماران مراجعه‌کننده از شهرهای دیگر را کاهش دهد.

ظرفیتی جدید برای پیوند سلامت و گردشگری در کردستان

کردستان با برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی، مرزی و فرهنگی، از جمله استان‌هایی است که می‌تواند در حوزه گردشگری سلامت نقش‌آفرینی کند.

راه‌اندازی چنین مراکزی علاوه بر ارتقای سطح خدمات درمانی، می‌تواند به ایجاد فرصت‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت و گردشگری استان کمک کند.

مرکز گردشگری سلامت کردستان اکنون به عنوان یکی از طرح‌های جدید خدماتی استان وارد مدار بهره‌برداری شده و انتظار می‌رود با مدیریت مناسب و توسعه خدمات تخصصی، سهمی در تقویت جایگاه کردستان در حوزه توریسم درمانی داشته باشد.

انتهای پیام/  




 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.