قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

فرار نتانیاهو از کنست در پی شعارهای نمایندگان مخالف + فیلم

تهران- ایرنا- بنیامین نتانیاهو نخست وزیررژیم صهیونیستی به دنبال شعارهای نمایندگان مخالف وی در کنست (پارلمان رژیم) جلسه پارلمان را ترک کرد.
 فرار نتانیاهو از کنست در پی شعارهای نمایندگان مخالف + فیلم



۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

سازمان ملل: ۹۴ درصد مردم غزه به سرپناه نیاز دارند

سخنگوی سازمان ملل گفت که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی موجب شده است تا از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه ۹۴ درصد به اقلام اولیه و سرپناه دسترسی ندارند.

به گزارش فارس، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، اعلام کرد تلاش‌ها برای آواربرداری و خارج کردن اجساد از زیر آوار در نوار غزه به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود تجهیزات سنگین و دیگر اقلام مورد نیاز، با محدودیت جدی مواجه است..

دوجاریک بدون نام بردن از رژیم صهیونیستی به عنوان اصلی‌ترین مانع، گفت ۹۴ درصد از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه به سرپناه و اقلام ضروری مورد نیاز برای زندگی در منازل نیاز دارند.

وی همچنین اعلام کرد برای تأمین نیازهای اضطراری اسکان در غزه، ۵۶۲ میلیون دلار مورد نیاز است، اما تاکنون کمتر از یک‌چهارم این مبلغ تأمین شده است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل افزود حدود دو سوم خانواده‌ها در غزه در چادر یا سرپناه‌های موقت زندگی می‌کنند؛ سرپناه‌هایی که به‌سرعت تحت تأثیر شرایط نامساعد جوی فرسوده و غیرقابل استفاده می‌شوند.

دوجاریک ب تأکید کرد محدودیت در ورود تجهیزات مورد نیاز و کمبود منابع مالی باعث شده کمک‌های مربوط به اسکان در غزه با فاصله زیادی از سطح مورد نیاز ارائه شود.

همزمان مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را به شدت محکوم کرده و از نقض مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی کردند.

وزارت بهداشت فلسطین نیز امروز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در شبانه‌روز گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ نفر زخمی شدند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر حضور سیدمصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت رهبر شهید نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟

نورنیوز-گروه بین‌الملل : به نقل از «اسرائیل هیوم»، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند: تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است: مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهادهای رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد، حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهادهای دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقادهای داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.


۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

آرایش جدید نظامی با انتقال آپاچی‌ها

نورنیوز-گروه بین‌الملل : به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، نیروی هوایی این رژیم پس از ۲۵ سال، انتقال اسکادران ۱۹۰ بالگردهای جنگی را از فرودگاه «رامون» در جنوب به شمال سرزمین‌های اشغالی تکمیل کرد و این جابه‌جایی را بخشی از درس‌های گرفته‌شده از شکست راهبردی خود در عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) عنوان کرد.

این اقدام در شرایطی انجام می‌شود که تحولات سوریه و تنش فزاینده میان رژیم صهیونیستی و ترکیه، بر نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو در جبهه شمالی افزوده است.

شبکه هفت رژیم صهیونیستی هدف از این جابه‌جایی را تغییر در آرایش نظامی، افزایش آمادگی عملیاتی و فراهم کردن امکان واکنش سریع‌تر برای پشتیبانی از نیروهای زمینی و حفاظت از مرزها اعلام کرد.

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به شکست هفتم اکتبر، این اقدام را بخشی از روند بازنگری در ساختار و عملکرد نیروی هوایی دانست و بر ضرورت تطبیق توان نظامی این رژیم با «واقعیت جدید» در مرزها و میدان‌های عملیاتی تأکید کرد.

فرمانده پایگاه رامات‌دیوید نیز اهمیت استقرار بالگردهای جنگی در جبهه شمالی را مورد تأکید قرار داد؛ موضوعی که نشان می‌دهد تل‌آویو پس از تجربه عملیات طوفان الاقصی، جابه‌جایی و پراکنده‌سازی توان هوایی خود را برای مقابله با تهدیدهای احتمالی در دستور کار قرار داده است.

همزمان «تامیر موراگ» خبرنگار نظامی شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، با اشاره به تحولات منطقه اظهار کرد، تل‌آویو از تجربه هفتم اکتبر آموخته است که تهدیدهای طرف مقابل را جدی بگیرد و این بار تهدید را از جانب ترکیه می‌داند.




 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.