قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

عهدشکنی و حملات جنایتکارانه آمریکا ادامه دارد؛ زائران اربعین در شلمچه هدف جدید دشمن

استان ها- ایرنا- با گذشت ۱۲ شب از آغاز عهدشکنی آمریکا نسبت به تفاهمنامه اسلام آباد، تجاوزات جنگی و جنایتکارانه ایالات متحده به مراکز و مناطق مختلف ایران همچنان ادامه دارد و چهارشنبه شب و بامداد پنج شنبه بار دیگر زیرساخت های کشور مورد هجوم دشمن قرار گرفت.
 عهدشکنی و حملات جنایتکارانه آمریکا ادامه دارد؛ زائران اربعین در شلمچه هدف جدید دشمن

به گزارش خبرنگار ایرنا، شامگاه گذشته پس از گذشت ۱۲ شب از آغاز عهدشکنی آمریکا، مناطق مختلفی از استان های خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، کرمانشاه مورد تجاوز دشمن قرار گرفتند که شامل مراکز غیرنظامی و زیرساخت های مردمی نیز می شد که از جمله آنها می توان به مرز شلمچه و محل تردد زائران اربعین حسینی نیز اشاره کرد، درحالی که ایران نیز با وجود پایبندی بسیار به تعهدات تفاهمنامه اما این تهاجمات را بی پاسخ نگذاشته است و در پاسخی قاطع، پایگاه های آمریکا در کشورها منطقه را مورد هدف قرار داد.

خوزستان

تهاجم موشکی دشمن به شلمچه و اندیمشک؛ ۲ نفر در شلمچه به شهادت رسیدند

«ولی‌الله حیاتی» معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از تهاجم موشکی دشمن به مرز شلمچه و اطراف شهر اندیمشک خبر داد و گفت: در حمله موشکی به اطراف پایانه مسافربری مرز شلمچه ۲ نفر به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه ۲ نفر در تجاوز دشمن تروریستی آمریکا به مرز شلمچه به شهادت رسیدند، اظهار داشت: یک نقطه در اطراف شهر اندیمشک نیز مورد هجوم موشکی دشمن تروریستی آمریکا قرار گرفت.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان ادامه داد: در تهاجم موشکی دشمن تروریستی آمریکا به مرز شلمچه ۱۱ نفر مجروح شدند.

حیاتی تاکید کرد: با وجود حملات دشمن، تردد در مرز شلمچه برقرار است؛ امدادرسانی پس از تهاجم موشکی ادامه دارد .

مرز بین‌المللی شلمچه در شهرستان خرمشهر، یکی از گذرگاه‌های اصلی تردد زائران اربعین حسینی میان ایران و عراق به شمار می‌رود و هر ساله میزبان شمار زیادی از زائران داخلی و خارجی است.

این مرز در حدود ۱۵ کیلومتری شهر خرمشهر و حدود ۱۲۰ کیلومتری مرکز استان خوزستان (اهواز) قرار دارد و به دلیل نزدیکی به شهر بصره عراق، از مهم‌ترین مسیرهای تردد زمینی زائران اربعین محسوب می‌شود.

در ایام اربعین، مرز شلمچه به‌صورت شبانه‌روزی فعال بوده و خدماتی همچون حمل‌ونقل، اسکان، امدادرسانی و پذیرایی از زائران در این پایانه مرزی ارائه می‌شود.

حمله موشکی دشمن تروریستی آمریکا به اطراف شهرهای اهواز و رامشیر

وی همچنین از حمله موشکی دشمن تروریستی آمریکا به ۲ نقطه در اطراف شهرهای اهواز و رامشیر خبر داد و گفت: یک سوله انبار آسفالت در اطراف شهر رامشیر و همچنین یک …



 خورشید فقیه درگذشت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خورشید فقیه درگذشت

خورشید فقیه - شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار بوشهری - در ۸۰ سالگی درگذشت.

 روایت محسن رضایی از پیشنهاد جدید نتانیاهو به ترامپ
۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

روایت محسن رضایی از پیشنهاد جدید نتانیاهو به ترامپ

محسن رضایی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، با روایت جزئیاتی از دیدار اخیر بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ مدعی شد نخست‌وزیر اسرائیل پیشنهاد کرده است ایران برای ۶ ماه تحت محاصره اقتصادی قرار گیرد تا در نهایت تسلیم شود؛ پیشنهادی که به گفته رضایی، ترامپ با آن مخالفت کرده و درباره موفقیت چنین رویکردی ابراز تردید کرده است.

 حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند، آمریکا روز دوشنبه تحریم‌های اقتصادی شدیدی را علیه ایران و شرکای تجاری‌اش اعمال خواهد کرد. در برابر این اقدام چه باید کرد؟

 سرلشکر رضایی: تنگه بسته است و باز نمی‌شود مگر اینکه آمریکا به تمام تعهداتش عمل کند+فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سرلشکر رضایی: تنگه بسته است و باز نمی‌شود مگر اینکه آمریکا به تمام تعهداتش عمل کند+فیلم

دبیر شورای عالی امنیت ملی اذعان داشت: تنگه بسته است و باز نمی‌شود مگر اینکه آمریکا به تمام تعهداتش عمل کند.

 تنگه هرمز با بیانیه باز نمی‌شود
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تنگه هرمز با بیانیه باز نمی‌شود

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی در واکنش به لفاظی‌های اخیر مقامات امریکا، به ویژه شخص رئیس‌جمهور و وزیر انرژی درباره باز بودن تنگه هرمز گفته که تنگه عملاً...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]