قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

۲۷۴۶ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران زنجانی پرداخت شد

زنجان - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت‌: با شروع خرید تضمینی محصول گندم از کشاورزان استان تاکنون ۲ هزار و ۷۴۶ میلیارد تومان از مطالبات آنان پرداخت شده است.
 ۲۷۴۶ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران زنجانی پرداخت شد



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کشتی‌گیر زنجانی در المپیاد استعدادهای برتر کشور برنز گرفت - تسنیم

استانها

عباس محمدی، رئیس هیأت کشتی استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، اظهار کرد: امیرعطا نصیری، کشتی‌گیر شایسته زنجانی، در رقابت‌های کشتی آزاد هشتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور موفق به کسب مقام سوم و نشان برنز شد.

وی افزود: این رقابت‌ها با حضور استعدادهای برتر کشتی کشور در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد و ورزشکاران در اوزان مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رئیس هیأت کشتی استان زنجان بیان کرد: امیرعطا نصیری با ارائه عملکردی قابل توجه در وزن خود توانست در جایگاه سوم کشور قرار گیرد و نشان برنز این مسابقات را از آن خود کند.

محمدی با تبریک این موفقیت به جامعه ورزش استان، خانواده این کشتی‌گیر و مربیان گفت: کسب این مدال نشان‌دهنده ظرفیت و استعداد بالای کشتی‌گیران نوجوان زنجانی است و امیدواریم با تداوم حمایت‌ها و برنامه‌ریزی مناسب، شاهد درخشش بیشتر ورزشکاران استان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی باشیم.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عضوکمیسیون کشاورزی:چرا دولت قانون افزایش بهره‌وری گندم را اجرا نکرد؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی به همراه مسئولان دفتر این نماینده مجلس با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در اراک از این رسانه بازدید کرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این بازدید ضمن اطلاع از وضعیت اطلاع رسانی از فعالیت این رسانه، در گفت‌و‌گویی تفصیلی با خبرنگاران این خبرگزاری به تشریح مجموعه اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در حوزه استان مرکزی و مسائل کلان کشور پرداخت.

نادرقلی ابراهیمی، عضو کمیسیون کشاورزی و نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر راهبردی بودن گندم و در واکنش به اظهارات وزیرکشاورزی درباره احتمال آزادسازی گندم، نسبت به کنار گذاشتن سازوکارهای قانونی خرید و فروش این محصول هشدار داد.

ابراهیمی با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره تغییر سازوکار عرضه و تقاضای گندم از شهریورماه، گفت: ما سازوکار گندم را در قانون افزایش بهره‌وری تعریف کرده‌ایم، اما دولت این قانون را اجرا نمی‌کند.

وی افزود: گندم در قانون افزایش بهره‌وری به‌عنوان یک کالای راهبردی و استراتژیک مورد توجه قرار گرفته است و در کنار محصولاتی مانند شکر، برنج، روغن، گوشت قرمز و گوشت سفید، باید برای تأمین نیاز کشور و ایجاد ذخایر راهبردی آن برنامه‌ریزی شود.

عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه کشور باید همواره ذخیره راهبردی گندم داشته باشد، اظهار کرد: برای نمونه، در حوزه گندم باید حدود سه میلیون تن ذخیره راهبردی در نظر گرفته شود و علاوه بر نیاز نانوایی‌ها، نیاز بخش صنف و صنعت نیز مورد توجه قرار گیرد.

ابراهیمی درباره اهمیت گندم در سبد غذایی مردم افزود: گندم و نان به‌عنوان قوت لایموت مردم، بخشی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کنند و نمی‌توان نسبت به امنیت تأمین آن بی‌تفاوت بود. به همین دلیل، تأمین نان با قیمت و کیفیت مناسب باید در اولویت سیاست‌های غذایی کشور باشد.

وی با اشاره به سازوکار خرید گندم براساس مصوبات قانونی موجود ادامه داد: در قانون افزایش بهره‌وری، این موضوع به بورس سپرده شده و خرید گندم باتوجه به اینکه یک کالا استراتژیک و مهم کشور است باید در چارچوب این سازوکار انجام شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتبارات مربوط به خرید تضمینی گندم اظهار کرد: در بودجه حدود 504 هزار میلیارد تومان برای خرید تضمینی گندم پیش‌بینی شده که بخشی از این منابع پرداخت شده و قسمت قابل توجهی از مطالبات گندمکاران همچنان باقی مانده است.

ابراهیمی عنوان کرد: دولت باید پس از تحویل گندم، در کوتاه‌ترین زمان ممکن مطالبات کشاورزان را پرداخت کند و در این زمینه تأخیر در پرداخت می‌تواند به تولید و انگیزه کشاورزان آسیب بزند.

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی، کمبود آب و تحولات بازار جهانی مواد غذایی بیان کرد: بر اساس روندهای پیش‌بینی‌شده، در سال‌های آینده کشورها بیش از گذشته به دنبال تأمین نیازهای غذایی خود خواهند بود و بنابراین امنیت غذایی باید در داخل کشور مورد توجه جدی قرار گیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت گندم تولیدی خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای افزایش کیفیت گندم و بالا بردن میزان پروتئین آن برنامه‌ریزی کند. چراکه در برخی مناطق برای دستیابی به گندم با کیفیت بالاتر، محصول از استان‌هایی مانند فارس و گلستان تأمین می‌شود، در حالی که باید با اصلاح الگوی تولید و استفاده از ارقام مناسب، کیفیت گندم تولید داخل افزایش یابد.

به گزارش تسنیم، وزیر جهاد کشاورزی 26 مردادماه در جریان نشست خبری از احتمال آزادسازی گندم و پرداخت یارانه ریالی مستقیم به کشاورزان خبر داده و گفته بود: پیش‌بینی این است که تفاوت و ضرر و زیان احتمالی تحمیل‌شده به کشاورز به عنوان یارانه ریالی در نظر گرفته شده و مستقیم به کشاورز پرداخت شود، اما با شرایطی که در حال پیش رفتن هستیم، این احتمال وجود دارد که گندم نیز مانند سایر محصولات مشمول آزادسازی شود.

این درحالیست که دقایقی پیش، نیز نادرقلی ابراهیمی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ویراستی خود نوشت: آقای وزیر جهاد کشاورزی؛ گندم کشاورز ایرانی روی دست مانده و گفته می‌شود منابع برای خرید نداریم؛ اما برای واردات گندم از کشورهای شمالی، فرآوری در ایران و صادرات آرد به آفریقا برنامه داریم!

ماده 33 قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی سال‌هاست مسیر را مشخص کرده: خرید محصول کشاورز از طریق بورس کالا و پرداخت مابه‌التفاوت قیمت تضمینی توسط دولت، چرا این قانون و قانون بودجه 1405 را اجرا نمی‌کنید؟

چرا این بستر را برای خرید گندم داخلی توسط صنف و صنعت فعال نکرده‌اید؟ چرا صنعت تولید آرد کشور را به‌جای گندم خارجی، به خرید گندم کشاورز ایرانی وصل نمی‌کنید؟ چرا کشاورز و گندم خارجی را ترجیح می‌دهید؟

انتهای پیام/711/  


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بهسازی ۲۰۰ کیلومتر از آزادراه زنجان-تبریز با ۱۲ گروه پیمانکاری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به دستور اکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر بهسازی و ارتقای کیفی روکش آسفالت آزادراه تبریز-زنجان، گفت: عملیات بهسازی و ایمن‌سازی این محور در حد ۲۰۰ کیلومتر از ابتدای اردیبهشت سال جاری آغاز شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر، ۱۲ گروه شامل پنج گروه پیمانکاری در حوزه استان زنجان و هفت گروه نیز در حوزه آذربایجان شرقی در حال عملیات لکه‌گیری و پخش آسفالت در آزادراه هستند و تعداد گروه‌ها در روزهای آینده تا ۱۴ گروه افزایش می‌یابد که در نوع خود در کشور کم‌نظیر است.

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: با فعالیت گروه‌های پیمانکاری، تاکنون عملیات روکش آسفالت در سطح بیش‌از ۵۰ کیلومتر از این محور اجرایی شده است و تا پایان مهرماه به ۲۰۰ کیلومتر روکش آسفالت خواهد رسید.

وی افزود: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، پروژه بهسازی این محور را جزء اولویت‌های سال جاری قرار داده و اعتبارات مورد نیاز را تأمین کرده است تا چهره آزادراه تا پایان مهرماه تغییر کند.




 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...