قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

تسلیت لاوروف به خاطر جان‌باختن ملوان ایرانی در حمله پهپادی اوکراین

مسکو- ایرنا- سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جان باختن ملوان ایرانی در حمله پهپادی اوکراین به کشتی تجاری کشورمان را تسلیت گفت.
 تسلیت لاوروف به خاطر جان‌باختن ملوان ایرانی در حمله پهپادی اوکراین

به گزارش ایرنا، تارنمای وزارت خارجه روسیه یکشنبه شب گزارش داد: لاوروف در این تماس تلفنی مراتب تسلیت صمیمانه خود را به خاطر جان‌باختن یک ملوان ایرانی در حمله ۲۵ جولای پهپادهای اوکراینی به کشتی باری آنا متعلق به ایران که با محموله غیرنظامی از آستراخان حرکت کرده بود، ابراز کرد.

وزیر خارجه روسیه خواستار ابلاغ پیام همدردی خود به خانواده و دوستان متوفی شد و برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع کرد.

بنا بر این گزارش، وزیر امور خارجه ایران نیز از مقامات آستراخان روسیه به خاطر کمک به خدمه کشتی مورد حمله تشکر کرد و بر لزوم توقف چنین ماجراجویی‌هایی توسط حکومت اوکراین تأکید کرد.

عراقچی، لاوروف را در جریان تلاش‌های دیپلماتیک مستمر برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه پس از حمله آمریکا به جمهوری اسلامی قرار داد.

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش تر خبر داد که در تماس با مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه فدراسیون روسیه تاکید کرده‌است که اقدام اوکراین نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند.

عراقچی امروز یکشنبه ۴ مرداد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «زلنسکی به یک کشتی تجاری ایرانی حمله کرده و یک ملوان را کشته است. این اقدامی است که به‌وضوح منشور سازمان ملل را نقض می‌کند و به تحریک اسرائیل انجام شده تا اروپا را به جنگ آن بکشاند.»

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: «در تماس‌هایی با کایا کالاس، مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، و سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، تأکید کردم که اقدام این فرصت طلبِ مستقر در کی‌یف نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند.»



۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

اولیانوف: آمریکا اهداف خود در قبال ایران را با فشار محقق نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، اولیانوف در واکنش به خبر‌هایی مبنی بر تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مجازات هر کشوری که از ایران حمایت اقتصادی کند، این اظهارات را مطرح کرد.

به نقل از روسیا الیوم، او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران چندین دهه است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نشان داد که توان ایستادگی در برابر سیاست فشار حداکثری را دارد. اگر واشنگتن واقعاً می‌خواهد به هر یک از اهداف خود دست یابد، راه نادرستی را برگزیده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه قابل دستیابی است. هرچه ایالات متحده زودتر به این واقعیت پی ببرد، بهتر خواهد بود.»

پیش‌تر، ترامپ از آغاز یک عملیات اقتصادی علیه ایران خبر داده و در حالی که آمریکا از دست یابی به اهداف خود علیه ایران عاجز مانده است، ترامپ از متحدان آمریکا خواست به واشنگتن بپیوندند.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید پوتین: ۳۰ گیگاوات ظرفیت هسته‌ای جدید در روسیه راه‌اندازی می‌شود | روسیه، پیشرو در زنجیره انرژی هسته‌ای جهان


۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

معاون وزیر خارجه روسیه میزبان نمایندگان فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی شد

به گزارش شهرآرانیوز، گئورگی بوریسنکو با عبدالحافظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو دیدار کرد.

در این دیدار، تمرکز طرفین بر اوضاع خاورمیانه و همچنین اوضاع منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، با تمرکز ویژه بر اوضاع نوار غزه بود.

همچنین برخی مسائل جاری همکاری‌های دوجانبه روسیه و فلسطین مورد بحث قرار گرفت.

بوریسنکو همچنین روز پنجشنبه با خالد شوابکا سفیر اردن در فدراسیون روسیه دیدار داشت.

این دیدار بر تعدادی از مسائل عملی در روابط روسیه و اردن متمرکز بود. همچنین تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه نیز انجام شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به درخواست اودد یوسف سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو با او دیدار کرد.

تارنمای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: در این دیدار، طرفین در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه، جایی که تنش‌ها همچنان پابرجاست، تبادل نظر کردند.

بوریسنکو و یوسف همچنین به چند موضوع دوجانبه، از جمله تدارک برای جشن سی و پنجمین سالگرد احیای کامل روابط دیپلماتیک روسیه و رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر - آبان ۱۴۰۵) پرداختند.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید کشورهای اروپایی خواستار توقف فوری پروژه شهرک‌سازی E1 اسرائیل شدند


۸ ساعت قبل / سایت عصر خبر

روس‌اتم: ساخت واحدهای جدید نیروگاه بوشهر ادامه دارد

الکسی لیخاچف، رئیس روس‌اتم، روز چهارشنبه ۲۰ اوت در پیامی به مناسبت هشتاد و یکمین سالگرد صنعت هسته‌ای روسیه گفت: «سفارش دفاعی دولت را صددرصد اجرا می‌کنیم.»

به گزارش فرارو به نقل از ایزوستیا،  لیخاچف همچنین اعلام کرد روس‌اتم به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در خارج از روسیه، از جمله در مصر، مجارستان، ایران و هند ادامه می‌دهد. به گفته او، این شرکت در حال آماده‌سازی پروژه‌های جدیدی در ازبکستان و قزاقستان نیز است. نوشته های مشابه سم خطرناکی برای زیبایی! 1394/08/28 خسارت زلزله شوقان به واحدهای مسکونی 1393/07/19 رئیس روس‌اتم درباره فعالیت‌های این شرکت در ایران نیز گفت ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر با مشارکت روس‌اتم همچنان ادامه دارد.

لیخاچف پیش‌تر در ۲۵ ژوئیه اعلام کرده بود روس‌اتم قصد دارد از سال ۲۰۲۷ ساخت‌وساز فعال نیروگاه هسته‌ای در قزاقستان را آغاز کند. او گفته بود این پروژه علاوه بر قزاقستان، برای روسیه نیز سودمند خواهد بود، چرا که قزاقستان عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است و از یک سیستم انرژی باثبات برخوردار است.

کپی لینک لینک کپی شد




 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 در جلسه تأمین برق صنایع چه گذشت؟
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

در جلسه تأمین برق صنایع چه گذشت؟

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
۱۲ ساعت قبل / سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.