قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

شهید قلب تاریخ است

تهران-ایرنا-دانشمندی غیر شیعه در مجلسی محدود به دانشمند شیعی گفت: ما همه می دانیم که در واقعه عاشورا به حسین بن علی و خانواده اش ظلم شد و یزد بن معاویه نمی بایست چنین رفتاری با خاندان محترم پیامبر می کرد ولی شما شیعیان هم دیگر دست بردارید و هرسال تاسوعا و عاشورا را به هنگامه ایی تبدیل نکنید.
 شهید قلب تاریخ است



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ارجمند: رهبر شهید انقلاب جایگاهی ویژه در تاریخ ایران دارند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، داریوش ارجمند عصر پنجشنبه در مراسم «امین ایران ۴» ویژه اربعین خاکسپاری رهبر شهید انقلاب که در تالار نور مشهد برگزار شد، با اشاره به نخستین آشنایی خود با نام رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: از سال‌هایی که در مشهد زندگی می‌کردم، برای نخستین‌بار نام آیت‌الله خامنه‌ای را از زبان استاد خود شنیدم. او به ما گفت روحانی جوانی در مسجد کرامت مشهد حضور دارد و توصیه کرد برای شنیدن سخنانش به مسجد برویم.

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون افزود: با علاقه‌ای که به مباحث دینی و تاریخی داشتم، به مسجد کرامت رفتم و پای صحبت‌های ایشان نشستم و همان زمان متوجه شدم با شخصیتی متفاوت و جامع مواجه هستم.

وی با تأکید بر اینکه شناخت شخصیت رهبر شهید انقلاب نیازمند فراتر رفتن از خاطرات شخصی است، گفت: خاطره‌گویی خوب است، اما تحلیل این مرد بزرگ بسیار فراتر از خاطرات است. من تاریخ ایران و تاریخ اسلام را مطالعه کرده‌ام و از استادان بزرگی بهره برده‌ام و در تمام این سال‌ها شخصیت‌های بزرگی را در تاریخ روحانیت ایران دیده‌ام و به همه آنها احترام می‌گذارم، اما شخصیتی بزرگ‌تر و جامع‌تر از ایشان ندیده‌ام.

ارجمند ادامه داد: بسیاری از شخصیت‌های تاریخی به نوعی تک‌ساحتی بوده‌اند، اما آیت الله خامنه‌ای شخصیتی گسترده و چندبعدی داشتند. اگر بخواهیم بپرسیم چه چیزی را نمی‌دانست، پاسخ به این پرسش دشوار است چراکه در حوزه ایران، سیاست، ادبیات، تاریخ، مذهب و مسائل جهان، شناخت و آگاهی گسترده‌ای داشتند.

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون اظهار کرد: به اعتقاد من، این شخصیت بزرگ حاصل سال‌ها مجاهدت و تجربه تاریخی ملت ایران بود و توانست در یکی از مهم‌ترین مقاطع تاریخ، نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند.

وی با اشاره به دیدار خود با رهبر شهید انقلاب پس از پخش سریال «امام علی (ع)» گفت: من نخستین بازیگری بودم که پس از سریال امام علی (ع) به بیت دعوت شدم و همراه یکی از دوستانم در این دیدار حضور پیدا کردم.

ارجمند با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی رهبر شهید انقلاب گفت: ایشان انسانی بسیار صادق بودند و رفتارشان برای من یادآور رفتار پیامبرگونه بود. اگر تعداد زیادی از افراد در حضورشان بودند، تا با همه سلام و احوالپرسی نمی‌کردند و از وضعیت کسانی که می‌شناختند نمی‌پرسیدند، جلسه را ترک نمی‌کردند. این رفتار نشان می‌داد که ارتباط ایشان با مردم و اطرافیان، ارتباطی عمیق و از روی توجه و محبت بود.

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به حضور رهبر شهید انقلاب در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در تاریخ ایران، پادشاهان بسیاری آمدند و رفتند و روشنفکرانی نیز بودند که در مقاطع مختلف عملکرد‌های متفاوتی داشتند، اما ایشان تنها روحانی‌ای بودند که لباس رزم و سربازی پوشیدند، به جبهه رفت، در کنار مردم ایستاد و جنگید و از حضور در میدان هراس نداشت.


۲۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

داریوش ارجمند: رهبر شهید، فراتر از زمانه خود می‌اندیشید

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش ارجمند در حاشیه گردهمایی «امین ایران ۴» در مشهد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره نقش رهبر شهید در جریان‌های فکری و فرهنگی مشهد در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ اظهار کرد: در مشهد آن روزگار روحانیان بزرگی حضور داشتند و همه آنان برای من محترم هستند، اما آقای خامنه‌ای از نظر سطح سواد، دانش و گستردگی فکر، جایگاهی متفاوت داشت.

وی افزود: ایشان تنها در فضای حوزوی محدود نبودند و حضورشان در محافل فرهنگی، انجمن‌های ادبی و ارتباط با چهره‌های فرهنگی و فکری مشهد، نشان‌دهنده نگاه گسترده ایشان بود. این ارتباط‌ها در شکل‌گیری فضای فکری آن دوره اهمیت داشت و نقش ایشان در تاریخ معاصر مشهد را نمی‌توان نادیده گرفت.

ارجمند با اشاره به مطالعات خود در حوزه تاریخ گفت: تاریخ اسلام، تاریخ شیعه و تاریخ ایران را خوانده‌ام و بر اساس همین مطالعات می‌گویم که ایشان در میان هم‌عصران خود شخصیتی «یگانه» بود.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ادامه داد: به نظر من چیزی از زندگی ایشان پنهان نمانده و ابعاد مختلف شخصیتشان را خودشان آشکار کرده‌اند. چنین شخصیتی ناگهان شکل نگرفته است؛ بلکه حاصل یک تبار، پیشینه و پشتوانه بزرگ فکری و تاریخی است.

وی تأکید کرد: برای شناخت رهبر شهید باید مجموعه‌ای از دانش، اندیشه، منش و تجربه ایشان را در کنار هم دید؛ چراکه این مجموعه، شخصیتی کم‌نظیر را شکل داده است.

ارجمند در پایان با بهره‌گیری از ابیات مولانا، رهبر شهید را با تعابیری همچون «شیر خدا و رستم دستان» توصیف کرد و گفت: ایشان شخصیتی بود که می‌توان از منش، اندیشه و شیوه زندگی‌اش برای امروز و آینده درس گرفت.

در ادامه حتما بخوانید چهل روز پس از وداع | حرم رضوی دوباره میزبان دلتنگی مردم برای رهبر شهید + فیلم


۲۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش ارجمند امروز ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۵ در مراسم «امین ایران ۴» ویژه اربعین خاکسپاری رهبر شهید انقلاب که در تالار نور مشهد برگزار شد، با اشاره به نخستین آشنایی خود با نام رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: از سال‌هایی که در مشهد زندگی می‌کردم، برای نخستین‌بار نام آیت‌الله خامنه‌ای را از زبان استاد خود شنیدم. او به ما گفت روحانی جوانی در مسجد کرامت مشهد حضور دارد و توصیه کرد برای شنیدن سخنانش به مسجد برویم.

وی افزود: با علاقه‌ای که به مباحث دینی و تاریخی داشتم، به مسجد کرامت رفتم و پای صحبت‌های ایشان نشستم و همان زمان متوجه شدم با شخصیتی متفاوت و جامع مواجه هستم.

ارجمند با تأکید بر اینکه شناخت شخصیت رهبر شهید انقلاب نیازمند فراتر رفتن از خاطرات شخصی است، گفت: خاطره‌گویی خوب است، اما تحلیل این مرد بزرگ بسیار فراتر از خاطرات است. من تاریخ ایران و تاریخ اسلام را مطالعه کرده‌ام و از استادان بزرگی بهره برده‌ام و در تمام این سال‌ها شخصیت‌های بزرگی را در تاریخ روحانیت ایران دیده‌ام و به همه آنها احترام می‌گذارم، اما شخصیتی بزرگ‌تر و جامع‌تر از ایشان ندیده‌ام.

جامعیت شخصیت رهبر شهید کم‌نظیر بود

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ادامه داد: بسیاری از شخصیت‌های تاریخی به نوعی تک‌ساحتی بوده‌اند، اما آیت الله خامنه‌ای شخصیتی گسترده و چندبعدی داشتند. اگر بخواهیم بپرسیم چه چیزی را نمی‌دانست، پاسخ به این پرسش دشوار است چراکه در حوزه ایران، سیاست، ادبیات، تاریخ، مذهب و مسائل جهان، شناخت و آگاهی گسترده‌ای داشتند.

وی اظهار کرد: به اعتقاد من، این شخصیت بزرگ حاصل سال‌ها مجاهدت و تجربه تاریخی ملت ایران بود و توانست در یکی از مهم‌ترین مقاطع تاریخ، نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند.

ارجمند با اشاره به دیدار خود با رهبر شهید انقلاب پس از پخش سریال «امام علی (ع)» گفت: من نخستین بازیگری بودم که پس از سریال امام علی (ع) به بیت دعوت شدم و همراه یکی از دوستانم در این دیدار حضور پیدا کردم.

در ادامه حتما بخوانید استاندار خراسان‌رضوی: اربعین رهبر شهید انقلاب آغاز تداوم مکتب ایشان است | مشهد برای رهبر شهید یک هویت و خاطره بود روایت ارجمند از رفتار صمیمانه رهبر شهید انقلاب

این بازیگر پیشکسوت با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی رهبر شهید انقلاب گفت: ایشان انسانی بسیار صادق بودند و رفتارشان برای من یادآور رفتار پیامبرگونه بود. اگر تعداد زیادی از افراد در حضورشان بودند، تا با همه سلام و احوالپرسی نمی‌کردند و از وضعیت کسانی که می‌شناختند نمی‌پرسیدند، جلسه را ترک نمی‌کردند.

ارجمند ادامه داد: این رفتار نشان می‌داد که ارتباط ایشان با مردم و اطرافیان، ارتباطی عمیق و از روی توجه و محبت بود.

وی همچنین با اشاره به حضور رهبر شهید انقلاب در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در تاریخ ایران، پادشاهان بسیاری آمدند و رفتند و روشنفکرانی نیز بودند که در مقاطع مختلف عملکرد‌های متفاوتی داشتند، اما ایشان تنها روحانی‌ای بودند که لباس رزم و سربازی پوشیدند، به جبهه رفت، در کنار مردم ایستاد و جنگید و از حضور در میدان هراس نداشت.

ارجمند در پایان با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب جایگاهی ویژه در تاریخ ایران دارند، گفت: ایشان معجزه تاریخ ماست.

وی افزود: تمام یافته و برداشت من از این شخصیت بزرگ در یک جمله خلاصه می‌شود ایشان مانند امیرالمؤمنین (ع) زندگی کردند و مانند سیدالشهدا (ع) شهید شدند.




 محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام

چهل روز از آن وداع تاریخی گذشته است؛ چهل روز از روز‌هایی که میلیون‌ها نفر برای بدرقه رهبر شهید انقلاب گرد هم آمدند و حالا در چهلمین روز، یاد او قرار است در ت...

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۱۰ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا
۱۲ ساعت قبل / سایت صبانیوز

نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا

فرزانه سعادتی/صبا، در سال‌های اخیر، صحنه تئاتر ایران بیش از گذشته شاهد حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون بوده است؛ چهره‌هایی که گاهی با سابقه طولانی در سینما و تلویزیون وارد تئاتر می‌شوند و گاهی نیز پس از سال‌ها دوری از صحنه، حضور خود را با یک نمایش تازه از سر می‌گیرند. این روند اگرچه

 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.