قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ترامپ در محاصره نارضایتی؛ افکار عمومی آمریکا علیه اولویت‌های کاخ سفید

تهران- ایرنا- نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه سی‌ان‌ان نشان می‌دهد نارضایتی از عملکرد دونالد ترامپ در میان آمریکایی‌ها به بالاترین سطح رسیده است؛ به‌گونه‌ای که نزدیک به سه‌چهارم مردم معتقدند وی به مهم‌ترین مشکلات کشور توجه کافی ندارد و همزمان محبوبیت او در زمینه‌هایی همچون جنگ با ایران، اقتصاد، تورم و قیمت بنزین به پایین‌ترین سطوح ثبت‌شده رسیده است.
 ترامپ در محاصره نارضایتی؛ افکار عمومی آمریکا علیه اولویت‌های کاخ سفید

به گزارش ایرنا، نتایج نظرسنجی جدید شبکه سی‌ان‌ان که توسط مؤسسه SSRS انجام شده است، نشان می‌دهد ۷۳ درصد آمریکایی‌ها معتقدند دونالد ترامپ به مهم‌ترین مشکلات کشور توجه کافی نداشته است؛ رقمی که بالاترین میزان ثبت‌شده از آغاز فعالیت سیاسی وی به شمار می‌رود. تنها ۲۷ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند رئیس‌جمهوری آمریکا اولویت‌های درستی را دنبال کرده است.

این نظرسنجی همچنین از افزایش نارضایتی عمومی نسبت به سیاست‌های ترامپ در قبال جنگ با ایران، وضعیت اقتصادی و هزینه‌های زندگی حکایت دارد. حدود دو سوم آمریکایی‌ها بر این باورند که سیاست‌های اقتصادی دولت شرایط معیشتی را بدتر کرده و تصمیم‌های نظامی ترامپ در قبال ایران نیز به منافع آمریکا آسیب رسانده است. همچنین نزدیک به سه‌چهارم شرکت‌کنندگان معتقدند رئیس‌جمهوری آمریکا درک درستی از مشکلات روزمره مردم ندارد.

بر اساس این نظرسنجی، میزان محبوبیت کلی ترامپ به ۳۴ درصد کاهش یافته که با پایین‌ترین سطح محبوبیت وی در پایان دوره نخست ریاست‌جمهوری‌اش پس از حوادث ۶ ژانویه ۲۰۲۱ برابری می‌کند. در مقابل، ۵۰ درصد آمریکایی‌ها مخالفت شدید خود را با عملکرد او اعلام کرده‌اند، در حالی که تنها ۱۵ درصد حمایت قاطع از وی دارند.

در میان جمهوری‌خواهان نیز میزان رضایت از عملکرد ترامپ به ۷۸ درصد کاهش یافته که پایین‌ترین سطح در میان حامیان حزب جمهوری‌خواه محسوب می‌شود. همچنین تنها ۱۹ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به ادامه دوره دوم ریاست‌جمهوری او ابراز اشتیاق کرده‌اند؛ این رقم در بهار سال گذشته ۳۸ درصد بود.

بررسی عملکرد ترامپ در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد پایین‌ترین میزان رضایت به سیاست‌های وی در قبال ایران، تورم و قیمت بنزین اختصاص دارد؛ به ترتیب تنها ۲۸ درصد عملکرد او در قبال ایران، ۲۵ درصد سیاست‌های ضدتورمی و ۲۱ درصد مدیریت قیمت سوخت را تایید کرده‌اند.

همزمان، با افزایش شمار آمریکایی‌هایی که احتمال تداوم طولانی‌مدت درگیری نظامی با ایران را مطرح می‌کنند، تنها حدود یک‌چهارم پاسخ‌دهندگان معتقدند ترامپ برنامه روشنی برای مدیریت این بحران دارد. همچنین ۶۲ درصد وی را رهبر موثری در عرصه بین‌المللی نمی‌دانند.

در بخش اقتصادی نیز ۷۴ درصد آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند افزایش قیمت بنزین برای آنها …




 یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تاکنون هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌ایم.

 تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

مقامات روسیه و اوکراین روز چهارشنبه هر کدام ۱۰۳ اسیر جنگی را با میانجیگری امارات متحده عربی مبادله کردند.

 شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

جاده ابریشم در تصور عموم، مسیری برای تجارت ابریشم و ادویه است. اما در عمق تاریخ، این شاهراه بزرگ، پیش و بیش از آنکه کالا جابه‌جا کند، حامل اندیشه، هنر، زبان و ایمان مردمان بوده است.

 ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

رئیس‌ جمهور آمریکا بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران، تکرار کرد: تهران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد! کشورها در حال پیدا کردن جایگزین‌ هایی...

 تحریم‌های انگلیس علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران

تحریم‌های انگلیس علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران

بریتانیا فهرست جدیدی از تحریم‌های ادعایی را علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران وضع کرد.

 واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

همسر رئیس جمهور آمریکا به خبرهای رابطه ترامپ با دستیار جوانش واکنش نشان داد.

 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.

 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]