قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

اتابک: تأمین برق پایدار برای صنایع دستور صریح رئیس جمهور است

تهران- ایرنا- وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت «حفظ پایداری تولید» را به‌عنوان اولویت نخست در دستور کار قرار داده است گفت: دستور صریح رئیس جمهور مبنی بر اولویت‌بندی تأمین انرژی صنایع در قبال سایر بخش‌های اداری و عمومی است.
 اتابک: تأمین برق پایدار برای صنایع دستور صریح رئیس جمهور است

به گزارش ایرنا از وزارت صمت، سید محمد اتابک روز چهارشنبه در نشست با مدیران شهرک‌های صنعتی، به ایستادگی نیروهای مسلح، همراهی مردم و انسجام ساختار حکمرانی کشور در جنگ تحمیلی پرداخت و اظهار داشت: هر چند این جنگ منجر به از شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، فرمانداران و دانشمندان برجسته و خسارت جبران ناپذیر به کشورمان شد اما دشمنان تصور نمی‌کردند مردم ایران با چنین صلابتی در برابر حملات و فشارها بایستد.

وی با اشاره به تغییر رویکرد دولت در حوزه انرژی صنایع گفت: تولید، تنها مسیر ایجاد ثروت پایدار و بدون عارضه در کشور است. در همین راستا و با دستور صریح رئیس، اولویت‌بندی تأمین انرژی برای بخش صنعت به عنوان یک راهبرد کلیدی در دستور کار قرار گرفته است تا از بروز «عدم‌النفع» برای واحدهای تولیدی که ناشی از محدودیت‌های انرژی است، جلوگیری شود.

وزیر صمت، افزود: رئیس جمهور تاکید کردند که برق دولت را قطع کنید اما برق صنایع را قطع نکنید این امر در راستای حمایت از بخش های مختلف تولید و صنعت و حفظ اشتغال در کشور است.

وی ادامه داد: در کنار توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی، باید برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش اتلاف انرژی نیز برنامه‌ریزی مشخصی انجام شود همچنین با سودجویی و فعالیت ماینرها در شهرک‌های صنعتی برخورد جدی صورت گیرد و پروانه های متخلفین ابطال شود.

اتابک با اشاره به نشست‌های با اولویت ویژه دولت با صنعتگران پیرامون ناترازی انرژی، افزود: با هدف رفع فشار هزینه‌های نامتعارف بر صنایع انرژی‌بر، دولت دستور بازنگری در نحوه عرضه برق در تالار انرژی را صادر کرد. بر این اساس، تفکیک تالارهای عرضه برای این صنایع از تابلوی «برق سبز» عملیاتی شده تا تعادل اقتصادی لازم برای واحدهای تولیدی حفظ شود.

وزیر صمت با تأکید بر اینکه «تولید» نه یک مقوله بخشی، بلکه یک ضرورت ملی است، تصریح کرد: دولت …



 چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟

احتمالا کمتر لوگویی در صنعت خودرو به اندازه ستاره سه‌پر مرسدس بنز برای مردم جهان آشناست؛ اما پشت این نماد ساده و ماندگار، داستانی بیش از یک قرن قدمت پنهان شده است.



 نور امید در سالن‌های تاریک؛ افزایش ۳ برابری فروش سینماها نسبت به ماه گذشته
۵۴ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

نور امید در سالن‌های تاریک؛ افزایش ۳ برابری فروش سینماها نسبت به ماه گذشته

گیشه سینمای ایران در مرداد امسال پس از ماه‌ها کسادی، روزهای پرفروشی را پشت سر گذاشت؛ ماهی که به لطف اکران آثار جدید و استقبال نسبتاً خوب مخاطبان، توانست جانی تازه به سالن‌های نمایش ببخشد.

 سیاستگذاری به وقت تکذیب
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری به وقت تکذیب

در ایران کمتر مسوولی را پیدا می‌کنید که منکر ضرورت اصلاحات اقتصادی باشد. در جلسه‌های رسمی، همایش‌ها، گفت‌وگوهای تلویزیونی و حتی نطق‌های مجلس، همه از کسری بودجه، ناترازی بانک‌ها، مصرف بی‌رویه انرژی، ارز چندنرخی، یارانه‌های ناعادلانه و زیان انباشته صندوق‌های بازنشستگی می‌گویند. اختلاف‌ها معمولا از جایی شروع می‌شود که باید از پشت تریبون پایین آمد و تصمیم گرفت. اینجاست که ناگهان همه‌چیز عوض می‌شود.

 سرلشکر رضایی: ایران پس از جنگ ۱۲ روزه وارد مرحله جدیدی شد؛ تغییر در راهبرد دفاعی و دیپلماسی را دنبال می‌کنیم + فیلم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سرلشکر رضایی: ایران پس از جنگ ۱۲ روزه وارد مرحله جدیدی شد؛ تغییر در راهبرد دفاعی و دیپلماسی را دنبال می‌کنیم + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به تحولات پس از جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: راهبردهای دفاعی و سیاسی جم...

 تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری

آمازون پرایم ویدیو با انتشار ناخواسته فیلم اکشن «شورش» با بازی جیسون استاتهام، چند روز پیش از اکران سینمایی، با بحرانی جدی روبه‌رو شده است. نسخه کامل فیلم برای مدتی روی این پلتفرم در دسترس بود و پیش از حذف، به‌سرعت در وب‌سایت‌های غیرقانونی منتشر شد؛ اتفاقی که می‌تواند به مطالبه غرامت سنگین از آمازون منجر شود.

 غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد با اشاره به افزایش حدود ۵۰ درصدی موارد سرطان روده بزرگ در ایران طی یک دهه اخیر، بر اهمیت غربالگری تأکید کرد و تست خون مخفی در مدفوع را روشی ساده و در دسترس برای تشخیص زودهنگام دانست.

 کابوس تازه ناتو
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]