قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

پایان خود درمانی در جاجرم؛ عبور از آزادی مراجعات به نظم هزینه‌ها

بجنورد- ایرنا- پیاده‌سازی نظام ارجاع در جاجرم خراسان‌شمالی، مسیر دسترسی به خدمات تخصصی را از مراجعه‌ آزاد به ارجاع پزشک خانواده تغییر داده است و این شهرستان با ثبت چهار هزار ویزیت و موفقیت ۸۰ درصدی در نوبت‌دهی در حال عبور از مدل سنتی مراجعه به پزشک متخصص است.
 پایان خود درمانی در جاجرم؛ عبور از آزادی مراجعات به نظم هزینه‌ها

به گزارش ایرنا، روال همیشگی مراجعه مستقیم به متخصص در جاجرم خراسان‌شمالی کم‌کم در حال کمرنگ شدن است به گونه ای که آنچه سال‌ها با نام «آزادی در انتخاب پزشک» شناخته می‌شد اکنون در برابر نظام هوشمند ارجاع قرار گرفته است.

با پیاده‌سازی طرح نظام ارجاع، جاجرم نه تنها در حال تغییر مسیرهای درمانی بلکه در حال بازتعریف امنیت مالی و سلامت شهروندان است؛ گذاری حساس که در آن، مسیر درمان دیگر یک انتخاب شخصی نیست بلکه یک الگوی سازمان‌یافته برای حفظ سلامت و سرمایه مردم است.

بیمار در گذشته بدون داشتن نقشه‌ای روشن، مستقیم به سوی تخصص‌ها هجوم می‌برد؛ مسیری که اگرچه آزاد به نظر می‌رسید اما اغلب منجر به سردرگمی، ازدحام بیهوده و هزینه‌های گزاف برای خانواده‌ها می‌شد.

اکنون، جاجرم با عبور از این الگوی سنتی، در حال تجربه کردن مفهوم «سلامت برنامه‌ریزی‌شده» است به گونه ای که هدف تنها رسیدن به پزشک نیست بلکه رسیدن به «پزشک درست، در زمان درست و با کمترین هزینه» است.

اعداد، روایتگر یک تحول ساختاری

آمارها در جاجرم، دیگر از یک تجربه آزمایشی سخن نمی‌گویند بلکه از یک واقعیت جدید خبر می‌دهند، ثبت بیش از چهار هزار ویزیت در مراکز جامع سلامت و دستیابی به نرخ موفقیت ۸۰ درصدی در نوبت‌دهی تخصصی، نشان می‌دهد که این نظام جدید، جای خود را در تار و پود سلامت شهرستان پیدا کرده است.

ثبت بیش از چهار هزار ویزیت در مراکز جامع سلامت جاجرم نشان می‌دهد که این نظام جدید، جای خود را در سلامت شهرستان پیدا کرده است

دکتر سیداحمد هاشمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با اشاره به این تحولات می گوید: این ارقام تنها یک موفقیت آماری نیست بلکه نشان‌دهنده‌ تثبیت یک الگوی جدید در مدیریت سلامت است که توانسته است دسترسی به خدمات تخصصی را با نظم پیوند دهد.

از مراجعه‌ آزاد تا امنیت ارجاع

بزرگترین چالش و در عین حال بزرگترین دستاورد این طرح، مدیریت هزینه‌هاست.

نرخ ۱۱ درصدی ارجاع‌ها نشان می‌دهد که نظام درمانی در حال جلوگیری از مراجعات غیرضروری است

نرخ ۱۱ درصدی ارجاع‌ها نشان می‌دهد که نظام درمانی در حال جلوگیری از مراجعات غیرضروری است، این یعنی یا باید از مسیر قانونی و ارجاعی عبور …





 کارت قرمز نهادهای نظارتی به مدیرعامل بازنشسته ایرانول/ سایه «انفصال از خدمت» بر سر صادرکنندگان حکم غیرقانونی

کارت قرمز نهادهای نظارتی به مدیرعامل بازنشسته ایرانول/ سایه «انفصال از خدمت» بر سر صادرکنندگان حکم غیرقانونی

پرونده مدیران بازنشسته در وزارت رفاه با ورود قاطع دو نهاد نظارتی به فاز تازه‌ای رسید. سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات، با استناد به استعلام‌های حقوقی،...

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین امضا شد

اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین امضا شد

بانک مرکزی اعلام کرد: اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شده است.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

افزایش هزینه‌ها، نوسان قیمت و دشواری تأمین برخی کالاها، بازار لوازم ورزشی را در شرایطی متفاوت از گذشته قرار داده است؛ این بازار حالا میان فشار هزینه‌ها، محدودیت عرضه و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان گرفتار شده است.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.