قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

عدالت آموزشی از ساخت مدرسه تا اجرای طرح حامی، گام هایی استوار و ماندگار

اصفهان – ایرنا – موضوع عدالت آموزشی یکی از عمیق‌ترین و پیچیده‌ترین مباحث در علوم اجتماعی و سیاست‌گذاری است؛ زیرا عدالت در اینجا تنها به معنای برابری نیست، بلکه به معنای اعطای انصاف به هر فرد و آنچه نیاز دارد تا بتواند به سطح برابری با دیگران برسد.
 عدالت آموزشی از ساخت مدرسه تا اجرای طرح حامی، گام هایی استوار و ماندگار

به گزارش ایرنا، در سیستم آموزشی این عدالت در ۲ لایه فیزیکی و ساختاری شامل مدرسه و حمایتی در زمینه طرح‌های آموزش و یادگیری مورد تاکید و اجراست.

عدالت در ساختار و زیرساخت برای امکان فراگیری دانش از مدرسه تا تجهیزات را شامل می‌شود و به این معناست که مکان زندگیِ کودک نباید فرصت تحصیلی او را تعیین کند.

با تاکید بر حذف عوامل فقر آموزشی، عدالت زمانی محقق می‌شود که در تمام مناطق دور و نزدیک کشور، مکان فیزیکی به نام مدرسه و عامل آموزش به نام معلم با طرح های حمایتی یادگیری و یاددهی وجود داشته باشد.

عدالت آموزشی و حذف نابرابری‌ها همواره از شعارهای مسوولان و دولتمردان بوده اما در دولت چهاردهم به عدالت آموزشی به‌گونه‌ای دیگر پرداخته شده و این مهم به عنوان یکی از محورهای کلیدی برنامه‌های دولت برای پرورش نسلی خالق، متعهد و توانمند برای حل چالش‌های ملی در قالب «نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی» اجرا شده است.

رییس جمهور، عدالت آموزشی را به عنوان یکی از محورهای کلیدی برنامه‌های دولت برای پرورش نسلی خالق، متعهد و توانمند برای حل چالش‌های ملی در قالب «نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی» به عنوان محور اصلی برنامه‌های خود معرفی کرد و شعار «برای ایران با ایرانیان براساس حق و عدالت» را سرلوحه کار خود قرار داد.

اجرای نهضت عدالت آموزشی در اولویت برنامه‌های اصفهان

براین اساس موضوع عدالت آموزشی در استان اصفهان به عنوان یکی از اولویتهای مهم استاندار به عنوان سنگ بنای توسعه پایدار و کاهش نابرابری‌های اجتماعی قرار گرفته است.

مهدی جمالی‌نژاد تاکید دارد که ماموریت اصلی این نهضت تمرکز بر مدارسی است که سال‌ها از حداقل امکانات آموزشی محروم بوده‌اند و تحقق این هدف نیازمند اراده مشترک و برنامه‌ریزی هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌هاست.
استاندار اصفهان طراحی مشوق‌های مالی و رفاهی برای جذب و حفظ معلمان در مناطق محروم و اجرای دوره‌های توانمندسازی تخصصی برای آنان را از سیاست‌های مهم این نهضت عنوان کرد و گفت: توسعه کتابخانه‌های عمومی و کتابخانه‌های سیار و همچنین برگزاری کلاس‌های جبرانی و تقویتی رایگان را از راهکارهای ارتقای کیفیت آموزش در مناطق کم‌برخوردار برشمرد.


جمالی‌نژاد، …



 ثبت رکورد صفر قطعی برق صنایع اصفهان با مدیریت هوشمند بار - تسنیم
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ثبت رکورد صفر قطعی برق صنایع اصفهان با مدیریت هوشمند بار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کوروش خسروی در قرارگاه جنگ اقتصادی با اشاره به مدیریت بار صنایع پس از شرایط بحرانی جنگ گفت: با وجود فشار سنگین واردشده به سامانه‌ها و زیرساخت‌های انرژی، با بازسازی سامانه‌ها، پیگیری‌های مستمر، همکاری شرکت‌های توزیع برق و همراهی صنایع استان، میزان قطعی برق بخش صنعت در طول تابستان به صفر درصد رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان افزود: این موفقیت حاصل یک کار جهادی و مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ میان مسئولان، مدیران فنی، شرکت‌های توزیع و فعالان بخش خصوصی بود و صنایع استان در شرایطی که مدیریت بار با دشواری‌های زیادی همراه بود، همکاری قابل توجهی داشتند.

وی ادامه داد: مسیر مدیریت بار از جلسات تعاملی با فعالان صنعتی آغاز شد؛ در ابتدای کار شرایط سختی داشتیم و ناچار بودیم محدودیت‌های 15 تا 16 درصدی را اعمال کنیم، اما از ابتدای زمستان مذاکرات جدی و فشرده با بخش صنعت را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم مدیریت بار را به شکل دقیق‌تر و هوشمندانه‌تری انجام دهیم.

خسروی گفت: همزمان با این مذاکرات، نصب تجهیزات مورد نیاز در واحدهای صنعتی نیز دنبال شد و با همکاری مستقیم مدیران و تیم‌های فنی، تجهیزات پس از جلسات هدف‌گذاری و در واحدها مستقر شد؛ هدف‌گذاری ما این بود که تا پایان سال میزان پیشرفت مدیریت هوشمند بار به 40 درصد برسد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به شرایط جنگی ایجادشده در کشور اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی فشار بسیار سنگینی به سامانه‌ها و زیرساخت‌های ما وارد شد و خسارت‌هایی نیز به وجود آمد، اما این شرایط پایان کار نبود و بلافاصله پس از فروکش کردن بحران و وصل مجدد سامانه‌ها از خردادماه، عملیات بازسازی و سامانه‌دهی دوباره آغاز شد.

وی افزود: با فعال‌سازی سامانه‌ها روی گوشی‌های هوشمند و همراهی دو شرکت توزیع برق، امکان مدیریت هوشمندانه‌تر بار فراهم شد و صنایع منطقه نیز در طول فصل تابستان همکاری بسیار خوبی داشتند که در نهایت این اقدامات به ثبت رکورد صفر درصد قطعی برق صنایع منجر شد.

خسروی با اشاره به نقش همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی گفت: آنچه در این مدت اتفاق افتاد، نمونه‌ای از همدلی و همکاری همه‌جانبه میان بخش صنعت و مسئولان حوزه …



 اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد نورصالحی از هدف‌گذاری مدیریت شهری برای تأمین 100 درصد برق مجموعه شهرداری از انرژی خورشیدی تا سال 1410 خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 20 تا 30 درصد برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود و افزایش این سهم در چارچوب بودجه‌های سالانه شهرداری در حال پیگیری است.

وی افزود: توسعه سامانه‌های خورشیدی در پارک‌ها، پارکینگ‌ها، مراکز عمومی و تأسیسات وابسته به شهرداری دنبال می‌شود و با افزایش تدریجی ظرفیت تولید، می‌توان به هدف تأمین کامل برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی نزدیک شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مدیریت شهری از دو تا سه سال گذشته و حتی پیش از تشدید مسئله ناترازی انرژی، توسعه انرژی خورشیدی را در دستور کار قرار داده بود و اصفهان برای تبدیل شدن به یک شهر خورشیدی همچنان نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است.

نورصالحی با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف انرژی گفت: بررسی ترکیب مصرف برق در کشور نشان می‌دهد بخش خانگی همچنان بیشترین سهم مصرف را دارد و پس از آن بخش‌های تجاری، صنعتی و کشاورزی قرار گرفته‌اند، البته زیرساخت‌های شهری مانند شبکه روشنایی معابر، تأسیسات شهری، سامانه‌های پمپاژ آب و پساب نیز به برق نیاز دارند.

وی افزود: در همه این بخش‌ها ظرفیت قابل توجهی برای کاهش مصرف، افزایش بهره‌وری و اصلاح الگوی استفاده از انرژی وجود دارد و سیاست کاهش مصرف نباید تنها بر الزام‌های قانونی و مقرراتی متکی باشد، بلکه باید مشوق‌های اقتصادی نیز برای افزایش انگیزه شهروندان، سازندگان و مجموعه‌های مختلف در نظر گرفته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای اسلامی شهر اصفهان حدود دو سال پیش مصوبه‌ای را به تصویب رساند که بر اساس آن ساختمان‌هایی که الزامات مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را رعایت کنند، می‌توانند تا سقف 50 درصد از تخفیف هزینه صدور پروانه ساختمانی استفاده کنند.

نورصالحی ادامه داد: با وجود این مشوق، استقبال از این ظرفیت هنوز محدود است؛ بخشی از سازندگان روش‌های سنتی ساخت‌وساز را آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌دانند و از سوی دیگر پایین بودن قیمت انرژی موجب شده است برخی مصرف‌کنندگان انگیزه …



 شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، عباس آذرباد ظهر امروز درهمایش خادمیاران رضوی در اردستان اظهار داشت: اسفندماه سال 1393، همزمان با انتصاب آیت‌الله شهید سیدابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس رضوی، در حکم ایشان که بعدها به «منشور خدمت» معروف شد، بر ضرورت گسترش معارف قرآنی، مکتب اهل‌بیت(ع) و فرهنگ خدمت از محدوده حرم مطهر رضوی به سراسر ایران اسلامی تأکید شد.

وی افزود: در این حکم تأکید شده بود که آستان قدس رضوی ظرفیت فرهنگی عظیمی دارد که می‌تواند در فضای عمومی کشور و جهان اسلام اثرگذار باشد و این ظرفیت باید با کمک خبرگان و نخبگان فرهنگی توسعه پیدا کند؛ بر همین اساس، شبکه خادمیاری و خدمت رضوی در سراسر کشور بنیان‌گذاری شد.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان با بیان اینکه فلسفه اصلی خادمیاری، صرفاً خدمت در حرم مطهر رضوی نیست، گفت: هر فرد با هر توانمندی، تخصص و مهارتی که دارد می‌تواند در شهر و دیار خود و به نام امام رضا(ع)، گره ای از مشکلات مردم باز کند و به شکرانه توفیق خدمتگزاری در این مسیر، در جامعه خدمت‌رسانی داشته باشد.

آذرباد بیان کرد: یکی از افتخارات خادمیاران، بهره‌مندی از فرصت خدمت و کشیک در حرم مطهر امام رضا(ع) است، اما هدف اصلی این است که خادمیاران در محل زندگی خود، نیازمندان و افرادی را که به هر نوع خدمتی احتیاج دارند شناسایی کرده و در حد توان برای رفع مشکلات آنان اقدام کنند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شبکه خادمیاری رضوی گفت: نخستین و شاید مهم‌ترین ویژگی این شبکه، مردمی بودن آن است و این شبکه با محوریت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) و با بهره‌گیری از معارف رضوی فعالیت می‌کند و در عین مردمی بودن، دارای ساختار منظم و تشکیلاتی است.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان تاکید کرد: آموزش مستمر و برنامه‌ریزی برای انواع خدمت از دیگر ویژگی‌های این شبکه است و برای نیازهای مختلف جامعه، خدمت مشخص تعریف شده است و در حال حاضر حدود 212 عنوان خدمت در شبکه رضوی و در ذیل 20 کانون تعریف شده که حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی را پوشش می‌دهد.

آذرباد با اشاره به خدمات متنوع این شبکه اظهار داشت: در حوزه‌های تعلیم و تربیت، مشاوره و روانشناسی، مسائل حقوقی، خانواده، اردوهای جهادی و بسیاری …



 نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، قاسم جباری، رئیس انجمن فولاد استان اصفهان در نشست خبری هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی اصفهان (متالکس 1405) با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر تجارت و صادرات محصولات فولادی، گفت: نبود زیرساخت‌های مناسب بانکی و محدودیت در مبادلات مالی، یکی از مشکلات اساسی فعالان این صنعت است و موجب شده بخش قابل توجهی از تجارت به شکل غیرشفاف و از مسیرهای غیررسمی انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت بهینه‌سازی تولید و محصولات فولادی اظهار کرد: محصولی که در ایران تولید می‌شود باید بتواند در بازارهای هدف به شکل مناسب عرضه و معامله شود، اما در حال حاضر نبود سازوکارهای بانکی و اعتباری مناسب، امکان انجام بسیاری از معاملات را از فعالان اقتصادی گرفته است.

جباری ادامه داد: مشکل اصلی در شرایط فعلی، موضوع اعتبار و دسترسی به ابزارهای مالی برای انجام مبادلات تجاری است. وقتی زیرساخت‌های بانکی لازم وجود نداشته باشد، فعالان اقتصادی ناچار می‌شوند برای ادامه فعالیت خود از روش‌های غیررسمی استفاده کنند که این مسئله هزینه و ریسک تجارت را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن فولاد استان اصفهان با اشاره به اهمیت بازارهای صادراتی گفت: بازارهایی مانند عراق و ارمنستان برای صنعت فولاد کشور اهمیت دارند و اگر در مقاطع مختلف نتوانیم نیاز مشتریان و الزامات بازار را تأمین کنیم، رقبا به سرعت جایگزین محصولات ایرانی خواهند شد.

وی افزود: ممکن است در شرایط فعلی برخی بازارها به دلیل محدودیت‌های موجود فرصت مناسبی برای ایران ایجاد کنند، اما اگر مشکلات ساختاری و موانع تجاری برطرف شود، مشتریانی که در این مدت به دنبال تأمین‌کنندگان جایگزین رفته‌اند، لزوماً به بازار ایران بازنخواهند گشت.

جباری با طرح این پرسش که توسعه ظرفیت تولید فولاد باید چه دستاوردی برای کشور داشته باشد، گفت: اگر قرار است ظرفیت تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن برسد و در کنار آن هزینه‌های زیست‌محیطی و آلودگی‌های ناشی از تولید نیز تحمل شود، باید مشخص شود که بازگشت اقتصادی این سرمایه‌گذاری‌ها برای کشور چگونه و از چه مسیری محقق خواهد شد.

انتهای پیام/174  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا