به گزارش روز جمعه ایرنا از تارنمای وزارت امور خارجه چین، وانگ یی در دیدار با بدر عبدالعاطی، بر موضع اصولی پکن تاکید کرد و گفت تفاهمنامه میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده، نتیجه تلاشهای دشوار و ارزشمند است و باید از سوی همه طرفها مورد پاسداری قرار گیرد.
این اظهارات در حالی مطرح شد که ارتش تروریستی آمریکا طی چند هفته گذشته شهرهای جنوبی ایران را هدف حملات متجاوزانه قرار داده است.همچنین، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا، دستور ازسرگیری محاصره دریایی ایران در تنگه هرمز را صادر کرد.
شبکه سیانبیسی نیز گزارش داد که ترامپ، اعمال تعرفه ۲۰ درصدی بر کشتیهای عبوری از این آبراه مهم انرژی جهان را مطرح کرده است.
وزیر امور خارجه چین در ادامه اظهارتش، افزود: پکن از نقش میانجیگرانه مصر برای تسهیل مذاکرات صلح حمایت میکند.
وانگ یی همچنین تصریح کرد مساله فلسطین، هسته اصلی بحران خاورمیانه است و نباید نادیده گرفته یا به حاشیه رانده شود.
به گفته وی، اولویت فوری در شرایط کنونی، کاهش بحران انسانی در نوار غزه است. …












