قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

موکب کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی در تمرچین میزبان «میهمانان کوچک امام حسین(ع)»

ارومیه- ایرنا- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی از استقرار موکب فرهنگی «میهمانان کوچک امام حسین(ع)» در مرز تمرچین برای پنجمین سال پیاپی خبر داد و گفت: این موکب با هدف ارائه خدمات فرهنگی، هنری و ادبی به زائران اربعین حسینی فعالیت خود را آغاز کرده است.
 موکب کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی در تمرچین میزبان «میهمانان کوچک امام حسین(ع)»



۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

گره ترانزیتی شمال‌غرب کشور با تکمیل سه‌راه ایواوغلو باز می‌شود

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیدحمید پورمحمدی روز جمعه در حاشیه بازدید از سه‌راه ایواغلو و در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: سه‌راه ایواغلو به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی کشور از جایگاه استراتژیک و اهمیت بالایی برخوردار است و این پروژه مهم و ملی باید هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد.

وی با اشاره به مصوبه دولت برای اختصاص اعتبار از سوی منطقه آزاد ماکو برای تکمیل طرح جاده‌سازی حدفاصل سه‌راه ایواغلو تا گیت منطقه آزاد، افزود: برای تقویت جایگاه ایران در شبکه ترانزیتی، همه دستگاه‌ها باید در تعریف، تکمیل و توسعه مسیرهای ترانزیتی همراهی کنند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: توسعه ترانزیت تنها با احداث و تکمیل جاده‌ها محقق نمی‌شود و در کنار توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، باید ظرفیت‌های گمرکی و پایانه‌های مرزی نیز متناسب با افزایش تردد و حجم ترانزیت توسعه پیدا کند تا در آینده با گلوگاه و محدودیت ظرفیت مواجه نشویم.

پورمحمدی با بیان اینکه این بازدید سومین بازدید وی از سه‌راه ایواغلو در سال جاری است، گفت: این منطقه برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و روند اجرای پروژه‌های آن با توجه به نقش آن در شبکه ترانزیتی کشور دنبال می‌شود.

وی همچنین از تلاش‌های رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی، برای تغییر نگاه نسبت به پروژه‌های راه‌سازی استان قدردانی کرد و گفت: رحمانی با جدیت و راهبری خود توانسته پروژه‌های عمرانی استان را در سطح کشور به عنوان پروژه‌های ملی تعریف کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خاطرنشان کرد: ملی‌شدن این پروژه‌ها می‌تواند نقش مؤثری در رفع گره‌های تاریخی زیرساختی آذربایجان‌غربی داشته باشد و زمینه را برای توسعه ارتباطات جاده‌ای و ترانزیتی منطقه فراهم کند. انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

سه‌راه ایواوغلو طلسم توسعه آذربایجان‌غربی/تکمیل پروژه نیازمند توجه ویژه وزارت راه و شهرسازی است

به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا رحمانی در جریان بازدید معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از سه‌راه ایواغلو، اظهار کرد: تمامی تلاش‌ها به کار گرفته شده است تا این طلسم تاریخی در دولت چهاردهم شکسته شود و با تکمیل این مسیر، زمینه برای هموارتر شدن مسیر توسعه آذربایجان‌غربی فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت این مسیر در شبکه ترانزیتی کشور، افزود: پروژه سه‌راه ایواغلو نیازمند توجه ویژه وزارت راه و شهرسازی است و باید عملیات اجرایی آن با جدیت و به صورت شبانه‌روزی دنبال شود تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به روند کند اجرای این پروژه در سال‌های گذشته، گفت: این مسیر ۳۸ کیلومتری در فاصله سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ تنها شاهد آسفالت ۷۰۰ متر بود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده، در سال ۱۴۰۴ توانستیم ۲۰ کیلومتر از این مسیر را به اتمام برسانیم.

رحمانی ادامه داد: شتاب گرفتن روند اجرای این پروژه نشان می‌دهد که با تغییر نگاه و قرار گرفتن طرح‌های زیرساختی آذربایجان‌غربی در اولویت پروژه‌های ملی، می‌توان گره‌های چندین‌ساله استان را یکی پس از دیگری باز کرد.

وی تأکید کرد: تکمیل سه‌راه ایواغلو تنها یک پروژه راه‌سازی نیست، بلکه بخشی از زیرساخت‌های مهم ترانزیتی کشور محسوب می‌شود و می‌تواند در تقویت ارتباطات تجاری، توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش سهم آذربایجان‌غربی از ظرفیت‌های ترانزیتی کشور نقش‌آفرین باشد. انتهای پیام/


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بوشهر در سوگ اربعین رهبر شهید؛ فریاد «انتقام» در کرانه خلیج‌فارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسن عسکری شامگاه پنجشنبه، میدان امام خمینی (ره) بوشهر شاهد برگزاری آیین باشکوه و حماسی چهلمین روز خاکسپاری رهبر مجاهد و شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) بود.

این مراسم که با شعار محوری «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» برگزار شد، با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار بوشهر، خانواده‌های معظم شهدا، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، استاندار و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری همراه بود.

شرکت‌کنندگان در این آیین، با سر دادن شعارهای «انتقام، انتقام» و «یا لثارات الحسین (ع)»، ضمن اعلام انزجار از آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی پلید، بر تداوم راه و مکتب قائد شهید امت امام خامنه‌ای (ره) تأکید کردند. طنین‌انداز شدن این فریادها در قلب بوشهر، نشان‌دهنده اراده خلل‌ناپذیر ملت ایران برای پیمودن مسیر عزت و استقلال است.

حضور حماسی مردم در این مراسم، بار دیگر گواهی داد که علیرغم توطئه‌های دشمنان، آرمان‌های بلند رهبر شهید در قلب ملت ایران زنده و ماندگار است. سخنرانان این مراسم ضمن تبیین ابعاد شخصیت علمی، عرفانی و سیاسی رهبر شهید، بر لزوم حفظ وحدت و هوشیاری در برابر دسیسه‌های جریان‌های معاند تأکید کردند.

این مراسم که با سوگواری در عزای امام حسن عسکری (ع) نیز گره خورده بود، با تجدید بیعت حضار با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب به پایان رسید؛ عهدی که شرکت‌کنندگان تأکید کردند تا طلوع خورشید ولایت عظمی (عج) بر آن پایبند خواهند ماند.

نتهای پیام/  




 قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۵۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول مشاهده کنید.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.

 اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اورگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اورگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع

قائم مقام وزیر صمت با انتقاد از قطعی برق صنعت گفت: تبعات این کار به ضرر مردم است.