قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

اقتصاد ایران در شرایط جنگ نیازمند فرماندهی متمرکز است/حفظ معیشت مردم اولویت باشد

تهران- ایرنا- رییس اتاق مشترک ایران و چین با تاکید بر اینکه در شرایط جنگی باید سیاست‌های اقتصادی متناسب با آن اتخاذ شود گفت: ​​​​​​​شرایط جنگی با الگوهای اقتصاد آزاد و تصمیم‌گیری‌های پراکنده سازگار نیست بلکه نیازمند فرماندهی متمرکز، مدیریت واحد و تصمیم‌گیری سریع و هماهنگ است تا بتوان از منابع موجود به بهترین شکل برای حفظ معیشت مردم و ثبات اقتصادی استفاده کرد.
 اقتصاد ایران در شرایط جنگ نیازمند فرماندهی متمرکز است/حفظ معیشت مردم اولویت باشد



۳ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.


۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار جنجالی درباره بنزین؛ «اگر قیمت را بالا نبرید، تیرماه در پمپ‌بنزین‌ها خون به پا می‌شود»

ظهوریان، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به اظهارات یک مسئول دولتی در سال گذشته درباره قیمت بنزین گفت: این مسئول در جمع نمایندگان مجلس هشدار داده بود که اگر همان زمان قیمت بنزین افزایش پیدا نکند، تیر ۱۴۰۵ در پمپ‌بنزین‌ها «خون به پا خواهد شد».

این نماینده مجلس با نقل این اظهارات، درباره پیش‌بینی مطرح‌شده از سوی این مسئول دولتی و ارتباط آن با وضعیت قیمت و عرضه بنزین در کشور توضیح بیشتری ارائه نکرد.


۳ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وام پی‌نو بانک تجارت یکی از تسهیلات اعتباری این بانک برای پذیرندگان حقیقی دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی شرکت ایر...

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...