قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

نیم نگاهی به خبرهای کوتاه هرمزگان/این صفحه به‌روز رسانی می‌شود

بندرعباس - ایرنا - خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) هرمزگان، تازه‌ترین رویدادها و اخبار استان را به‌صورت روزانه در قالب خبرهای کوتاه و جمع‌بندی‌شده منتشر می‌کند، این صفحه از ساعات ابتدایی صبح فعال بوده و تا پایان شب به‌طور مستمر به‌روزرسانی می‌شود.
 نیم نگاهی به خبرهای کوتاه هرمزگان/این صفحه به‌روز رسانی می‌شود



۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه بندرعباس: انقلاب اسلامی به جهشی رو به جلو نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، آیت الله محمد عبادی زاده، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید و تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام، به تبیین نقش‌آفرینی مردم در صحنه‌های حساس کشور پرداخت و اظهار کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم، صرفاً یک بعثت مردمی نیست؛ بلکه مسئولان نیز باید خود را مبعوث به خدمت بدانند، چراکه مردمی که در سخت‌ترین شرایط پای کار آمده‌اند، شایسته خدمتی مضاعف و بی‌وقفه هستند.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و شرایط جنگ تحمیلی، از تلاش مجموعه مدیریتی استان برای حفظ آرامش و تأمین معیشت مردم قدردانی کرد و افزود: مدیریت معیشت در دوران دشوار، کاری بس سنگین است که نیازمند عزم راسخ و همدلی است، اما این مسیر نباید به حفظ وضع موجود ختم شود.

امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: انقلاب اسلامی به جهشی رو به جلو نیاز دارد و این جهش، جز با نگاه تمدنی و زمینه‌سازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی ممکن نیست.

امام جمعه بندرعباس در ادامه به روز جهانی مسجد اشاره و تصریح کرد: متأسفانه امروز نگاه ما به مساجد، اغلب به اقامه نماز و چند مراسم محدود شده، در حالی که در صدر اسلام، مسجد پایگاه علم آموزی، قضاوت، مشورت، تصمیم گیری های کلان و حتی سازماندهی دفاعی بود.

او بر ضرورت احیای این کارکردهای چندگانه متناسب با نیاز امروز جامعه تأکید کرد.

وی با تأکید بر محله‌محوری به عنوان محور اصلی کارکرد اجتماعی مسجد، خاطرنشان کرد: هر مسجد باید به کانون حل مسائل محله تبدیل شود و مردم خود با محوریت مسجد، بخشی از مشکلات فرهنگی، تربیتی و اجتماعی منطقه‌شان را مدیریت کنند.

عبادی زاده یادآور شد: مسجد نباید دولتی شود؛ حمایت دولت لازم است، اما اداره و پویایی آن تنها با حضور و اراده مردم معنا مییابد.

امام جمعه بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود، با گرامیداشت روز صنعت دفاعی، توان موشکی و پهپادی ایران را مرهون دانش بومی و استعداد جوانان ایرانی دانست و خاطرنشان کرد: در مقایسه با بودجه‌های نجومی نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دستاوردهای جمهوری اسلامی با منابع محدودتر، نشان از قدرت بازدارندگی و خودباوری دارد که امروز یکی از ارکان امنیت ملی ماست.

وی در پایان از مسئولان اجرایی خواست تا در چارچوب اختیارات قانونی، حمایت بیشتری از مساجد به عمل آورند و تأکید کرد: مدیران باید از ظرفیت نخبگان، صاحبان فکر و هیئتامنا در کنار امام جماعت و بسیج برای هماهنگی هرچه بیشتر استفاده کنند و از موازی کاری که به خنثی سازی فعالیت ها منجر می شود، پرهیز نمایند.




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۱۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...