قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

کرمانشاه با سوگواره شعر و تولید آثار هنری به استقبال آقای شهید ایران می‌رود+فیلم

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از تدارک مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای برای پاسداشت «آقای شهید ایران» و همراهی جامعه فرهنگ و هنر استان با آیین‌های بزرگداشت وی خبر داد.
 کرمانشاه با سوگواره شعر و تولید آثار هنری به استقبال آقای شهید ایران می‌رود+فیلم



۱۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

اجازه تجاوز به سرزمین و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

به گزارش مشرق، سردار سید مجید ابن‌الرضا امروز جمعه که به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی در پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران در مصلی امام خمینی(ره) سخن می‌گفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه قائد شهید امت و شهدای صنعت دفاعی و فرماندهان شهید کشور در ۲ جنگ اخیر، گفت: صنعت دفاعی، امروز در نظام اسلامی جلوه‌ای از علم و فناوری، خلاقیت، ایمان، استقلال و اراده یک ملت است و آنچه ما در صنعت دفاعی می‌بینیم، کوهی است که بخش بزرگی از توانمندی در زیر سطح آن قرار دارد.

وی افزود: دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌های علوم و تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشمندان، مهندسان، کارگران، متخصصان و هزاران جوان ایرانی که امروز به طور شبانه روز برای حفظ امنیت اقتدار ایران تلاش می‌کنند، فقط بخشی از صنعت دفاعی کشور هستند.

اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور، تصریح کرد: امروز امنیت برای مسائل مهم جامعه، اصل است و زمانی جامعه و خانواده با آرامش زندگی خواهند کرد، که امنیت لازم را داشته باشند. دانش آموزان زمانی به آرامش درس می‌خوانند که محیط امن را داشته باشند، دانشگاه زمانی می‌تواند پژوهش و تحقیق لازم را انجام دهد که کشور ثبات و امنیت لازم را در خود جای دهد. بر همین اساس امنیت مقدمه پیشرفت در هر کشوری است.

سردار ابن‌الرضا یادآور شد: اگر امنیت نباشد، اقتصاد آسیب خواهد دید و در ادامه سرمایه‌گذاری‌ها کاهش خواهد یافت و علم و فناوری دچار مشکل می‌شود و آرامش مردم از بین می‌رود. برهمین اساس توان دفاعی و صنعت دفاعی، امروز یکی از ارکان مهم امنیت ملی و یکی از مولفه‌های بازدارندگی است.

وی تاکید کرد: قدرت دفاعی امروز ایران برای جنگ طلبی نیست بلکه برای جلوگیری از جنگ و تجاوز است. هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهیم بود. ما اهل تجاوز نظامی نیستیم، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را هم نخواهیم داد.

جنگ تحمیلی اخیر میدان بزرگ آزمون بود

سردار ابن‌الرضا در ادامه با بیان اینکه تجربه جنگ اخیر درسی بزرگ بود، گفت: این جنگ برای ملت ایران با همه تلخی‌ها و هزینه‌ها و داغ هایی که بر دل ما گذاشت، یک میدان بزرگ آزمون بود. ما عزیزانی را از دست دادیم از جمله قاعد امت، فرماندهان، دانشمندان، زنان و کودکانی که مظلومانه در این جنگ به شهادت رسیدند و داغ شهیدان برای ما فراموش نشدنی است. اما در کنار این تلخی بزرگ، ملت ایران، یک حقیقت بزرگ را دید و آن قدرت خودباوری ملی بود.

وی خاطرنشان کرد: این جنگ نشان داد که ملت ایران اگر روی پای خود بایستد، اگر به جوان خود اعتماد کند و اگر علم و فناوری را به میدان بیاورد و اگر در کنار یکدیگر متحد و منسجم باشد، می‌تواند در برابر همه تهدیدات ایستادگی کند.

سرپرست وزارت دفاع گفت: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کارخانه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های دفاعی کشور در جنگ اخیر نشان دادند که می‌توانند در عرصه‌های پیچیده علم و فناوری نقش آفرین باشند.

سردار ابن‌الرضا تصریح کرد: با اطمینان می‌گویم جوان ایرانی، دانشمند ایرانی، دانشگاه‌های ایرانی، صنعت ایرانی و در نهایت ملت ایران می‌توانند روی پای خود بایستدند و در راه استقلال و امنیت کشور تلاش کنند.

وی درس دیگر جنگ اخیر را اتحاد و انسجام ملی برشمرد و عنوان کرد: هرجا ملت و قدرت دفاعی کشور در کنار هم قرار گرفتند، ایران با قدرت، همه ظرفیت‌های خود را در برابر دشمنان به کار گرفت. امروز کارگران، معلمان، کشاورزان، دانشجویان، نیروهای مسلح، دولت و مردم همه بخشی از این قدرت ملی هستند.

سرپرست وزارت دفاع باتاکید بر اینکه قدرت ملی فقط در یک سازمان یا یک دستگاه خلاصه نمی‌شود بلکه قدرت ملی ایران، حاصل جمع توان ایرانیان است،گفت: این جنگ با همه سختی‌هایش امید ما را به آینده بیشتر کرد. چرا که دیدیم که یک ملت می‌تواند در سخت‌ترین شرایط روی پای خود بایستد و در برابر فشار، تحریم محاصره تاب آور شود و اگر چه این فشارها، دشواری ایجاد می‌کند اما نمی‌تواند اراده یک ملت را از بین ببرد.

سردار ابن‌الرضا تاکید کرد: این جنگ برای ما یک پیام بزرگ داشت مبنی بر اینکه که اگر به خودمان،به جوانان، علم و فناوری و ظرفیت‌های ملی اعتماد کنیم، آینده ایران می‌تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد.

در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ ۱۲ روز ظاهر شدیم

وی در ادامه با مقایسه جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه عنوان کرد: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود. از طرفی میزان نفوذ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عمق پایگاه دشمن و تعداد سقوط‌های بالگردها و هواپیماهای عملیاتی و شناسایی دشمن و تسلط به اقدامات منطقه‌ای دشمن و ایجاد اقدامات دردآور علیه دشمن، بسیار بیشتر از جنگ تحمیلی دوم بود.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه در جنگ رمضان، پایگاه‌های دشمن دقیق تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه مورد هدف قرار گرفت، گفت: این نشان دهنده قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم است که در برابر دو ارتش تروریستی آمریکا و صهیونیستی آن را به رخ جهان کشید، به نحوی که دشمن را از ادامه شرارت‌های خود پشیمان کرد.

سردار ابن‌الرضا با بیان اینکه امروز در قدرت دفاعی، فناوری نوین، هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک، مواد پیشرفته، مخابرات، نرم‌افزار و علوم شناختی، سامانه‌های هوشمند و ده‌ها حوزه به برتری رسیدیم و همه این اقدامات با کمک نیروی انسانی در داخل کشور محقق شده است، اضافه کرد: به قول آقای شهید ایران، سرمایه اصلی کشور تجهیزات و امکانات نیست بلکه نیروی انسان مؤمن و متعهدی است که مانند جواهری علم را به زانو درآورده است و اگر بهترین تجهیزات را داشته باشیم اما نیروی انسانی خلاق، متخصص، متعهد و آینده نگر نداشته باشیم، نمی‌توانیم قدرت خود را پایدار کنیم.

بیش از ۹۰ درصد کارکنان وزارت دفاع متخصص و تحصیل‌کرده‌اند

وی گفت: امروز بیش از ۹۰ درصد نیروهای وزارت دفاع را نیروهای متخصص و تحصیل کرده تشکیل می‌دهند و بدنه این مجموعه یکی از جوان‌ترین بدنه‌های تخصصی کشور است.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه برای ارتقاء ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی، دفاعی و نظامی و سایر حوزه‌ها باید به جوان ایرانی اعتماد کرد، افزود: باید به جوان ایرانی مسئولیت دهیم و اجازه دهیم ایده‌هایش را به محصول تبدیل کند و کاری کنیم که نخبه ایرانی احساس نکند که برای شکوفایی استعداد خود باید حتما به خارج از کشور برود.

سردار ابن‌الرضا یکی از از جلوه‌های امیدبخش تجربه دو جنگ اخیر را مهاجرت معکوس و اعلام آمادگی متخصصان برای خدمت به کشور برشمرد و گفت: این فرهنگ ایرانی است که در روزهای سخت فرزندان خود را به میدان می‌آورد. همچنین تولید فناوری‌ها زمانی ارزشمند است که در کنار ایمان و اخلاق قرار بگیرد. چرا که قدرت بدون اخلاق خطرناک است و علم بدون اخلاق می‌تواند به تهدید تبدیل شود و فناوری بدون ایمان و تعهد ممکن است در مسیر نادرستی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی ایران باید قدرتی در جهت دفاع از مردم کشور باشد، تصریح کرد: همچنین این قدرت باید از استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کند و در مسیر ارزش‌های انقلابی و اسلام و مسیر امام راحل و قاعد شهید امت و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، که همه یک مسیر را طی می‌کنند، حرکت کند.


۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

واشنگتن‌پست: ترامپ ناکامی مقابل ایران را بر سر عمان خالی می‌کند

روزنامه واشنگتن‌پست در این گزارش با اشاره به افزایش تهدیدها و مواضع تند ترامپ علیه ایران و حتی برخی شرکای آمریکا در منطقه، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی قرار گرفته که راه روشنی برای خروج از جنگی که خود آغاز کرده، پیدا نکرده است.

بر اساس این گزارش، ترامپ در ابتدای هفته عمان را که از متحدان آمریکا و میانجی مذاکرات برای پایان جنگ با ایران است، تهدید به حمله کرد. روز بعد نیز نقشه‌ای از تنگه هرمز منتشر کرد که بخش‌هایی از سواحل عمان، امارات متحده عربی و ایران را در محدوده‌ای با عنوان «سرزمین جدید آمریکا» نشان می‌داد.

ترامپ همچنین روز چهارشنبه هشدار داد، کشورهایی که به هر شکل به تهران کمک کنند، با پیامدهای اقتصادی سنگینی مواجه خواهند شد. او خواستار توقف قاچاق نفت، انتقال پول، مبادلات مالی، فعالیت شرکت‌های پوششی و دیگر مسیرهای اقتصادی مرتبط با ایران شد.

به نوشته واشنگتن‌پست، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جنگ پس از نزدیک به شش ماه به یک بن‌بست عجیب رسیده و حملات آمریکا به ایران و حملات ایران به متحدان آمریکا در منطقه خلیج فارس از ماه گذشته به میزان چشمگیری کاهش یافته است.

این روزنامه تاکید کرد: ترامپ نتوانسته تهران را به پذیرش خواسته‌های خود وادار کند و به ‌ویژه در موضوع تنگه هرمز، به هدفش دست نیافته است. در همین حال، با کاهش ذخایر تسلیحات آمریکا، دولت ترامپ فعلاً از تشدید عملیات نظامی خودداری کرده و تمرکز خود را بر فشارهای اقتصادی علیه ایران گذاشته است.

«اندرو لیبر»، پژوهشگر مسائل خاورمیانه در موسسه کارنگی تصریح کرد، ترامپ در شرایطی گرفتار شده که نمی‌تواند به آسانی از آن خارج شود. به گفته او، قدرت نظامی و لفاظی‌ها قادر به حل این بحران نیست و زمانی که ترامپ نمی‌تواند ایران را وادار به تغییر مسیر کند، به دیگران حمله می‌کند.

در همین چارچوب، عمان به یکی از اهداف اصلی خشم ترامپ تبدیل شده است. این کشور در حال میانجیگری میان ایران و طرف‌های درگیر برای دستیابی به توافقی درباره تنگه هرمز است؛ موضوعی که ظاهراً با خواسته‌های کنونی دولت آمریکا در تضاد قرار گرفته است.


۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری گفت: در این روزها ملت ایران و ملل مسلمان و آزادگان جهان چهلمین روز بدرقه پیکر مجروح و مطهر قائد شهید را در سوگ هستند و ملت ایران در این روزهای تلخی که سپری کرد در کنار رزمندگان اقتدارآفرین ارتش و سپاه ایستاد و نقش ایرانیان در آفرینش امنیت مردم پایه را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه گانه و تلاش دولتمردان برای گشودن گره‌های حاصل از تهاجم دشمن افزود: همدلی بی‌نظیر ایرانیان فصل نوینی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت و رژیم صفاک صهیونیستی را به فروپاشی خود نزدیک کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه به یاری خدا و با وحدت و انسجام ملی و پیوند مستحکم دولت و ملت از تنگناهای اقتصادی با عزت عبور خواهیم کرد گفت: رئیس جمهور آمریکا می‌خواست با تحریم‌های نخ‌نما شده و تهاجم نظامی ایران را تحقیر، تسلیم و تجزیه کند و زیر ساخت‌هایمان را نابود کند در حالی که  همه این اتفاقات به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد و ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه در آستانه روز پزشک و هفته وحدت هستیم به دستاوردهای مهم نظام سلامت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: وقتی از جامعه پزشکی و تیم سلامت کشور سخن می‌گوییم نباید فقط از پزشک و بیمارستان سخن گفت بلکه باید از نظام سلامت بالغ سخن بگوییم که به سمت عدالت و کاهش هزینه‌های مردم برای دستیابی به سلامت حرکت می‌کنند.

ابوترابی فرد با اشاره به اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد: از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم نظام سلامت را برای پیاده شدن نظام ارجاع و پزشک خانواده یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ، نظام پزشکی ۶۶ هزار مجروح جنگ را درمان کرد و با جابجایی حدود ۸ میلیون نفر در کشور ذخیره تامین دارو را حفظ کرد ادامه داد: نظام سلامت کشور در زمان جنگ نیز اجازه نداد واکسیناسیون و درمان مادران باردار و بیماران مزمن متوقف شود که این بلوغ حاصل از زیرساخت‌ها و حضور نیروهای با ایمان است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: به گفته وزیر بهداشت برای جنگ اول و دوم کاملاً آماده بودیم و هر آنچه برای تامین سلامت و درمان نیاز داشتیم را وارد کرده بودیم و همچنین در پاسخ به نیازهای مجروحان، جامعه پزشکی با همه توان در میدان حضور یافتند. حتی پرستاری در میناب که فرزندش در آن مدرسه بود و نگران حال فرزند خود بود محل ماموریتش را ترک نکرد

وی با اشاره به اینکه در تولید علم و دانش نظام سلامت در بین ۵۷ کشور اسلامی رتبه اول را داریم و در جهان نیز رتبه پانزدهم تا هفدهم را در اختیار داریم گفت: امروز ۳۹۰ هزار عضو در حوزه سلامت و آموزش درمان حضور دارند و ایران را به خودکفایی رساندند به طوری که مطلقاً نیازمند اعزام بیمار به خارج از کشور نیستیم.

وی در ادامه به رتبه‌های برتر ایران در حوزه‌های درمان ناباروری، ژنتیک پزشکی، سلول درمانی، جراحی قلب، واکسیناسیون، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان و غیره اشاره کرد و خطاب به مردم و جوانان تاکید کرد: آنچه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت رخ داده است در همه حوزه‌های توسعه علمی کشور نیز رخ داده است که گوشه‌ای از آن را در دفاع مقدس شاهد بودیم. اگر دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت کدام تحلیلگر احتمال می‌داد آتش موشک‌های ما تسهیلات فوق مدرن آمریکا و رژیم صهیونیستی را خاموش کنند و طعم تلخ شکست را به آنها بچشاند.

ابوترابی فرد در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز به دوگانگی وحدت و اختلاف به عنوان یکی از رازهای پرتکرار قرآن کریم اشاره کرد و به تفسیر آیات مربوط به این موضوع پرداخت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران بلندترین شعار انقلاب اسلامی را وحدت امت اسلام عنوان کرد و گفت: رسالت همه ما آن است که در متن جامعه پیوندها را مستحکم کنیم و در گام دوم برای وحدت امت اسلامی تلاش کنیم همانطور که اگر پیام‌های رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم شاهد خواهیم بود که پرتکرارترین واژه وحدت است.

انتهای پیام




 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟

با توجه به روند صعودی شاخص در روز چهارشنبه و تداوم تقاضای قابل توجه در پایان معاملات، به نظر می رسد بازار روز شنبه ۳۱ مرداد با روحیه مثبت آغاز به کار کند. با این حال، خروج پول حقیقی از برخی گروه ها و همچنین صندوق های درآمد ثابت، نشان از وجود احتیاط در میان سرمایه گذاران دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۳.۷۶ درصدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.