قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

طلب آب از بستر زاینده‌رود

تهران- ایرنا- روزنامه همشهری در یادداشتی نوشت: مردم اصفهان هربار با رهاسازی آب در بستر خشک‌شده در نقاط مختلف شهر مانند پارک ناژوان، سی‌وسه‌پل، خواجو، پل‌جویی و پل ورزنه، جریان یافتن زندگی در زنده‌رود را تماشا می‌کنند و شهر حال و هوای دیگر می‌یابد. اما مدت مدیدی است که آب به بستر این رود تشنه نرسید.
 طلب آب از بستر زاینده‌رود



۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

معاندان از روش رویدادها در کافه ها، مد، کلاس یوگا و ورزشهای مختلط می خواهند خط اعتراض را در ذهن ها زنده نگه دارند/ ویدئو

سینا قربانی کارشناس مسائل رسانه‌ای در گفت‌وگو با تلویزیون روایت فردا از  تغییر مدل فراخوان‌های ضدانقلاب و ضرورت هوشیاری امنیتی گفت.

وی اظهار داشت:در روزهای اخیر، بخشی از ضدانقلاب اقدام به صدور فراخوانی برای تجمع صادر‌ کرد که هیچ مابه‌ازای میدانی نداشت و صرفاً در فضای مجازی یک موج گذرا ایجاد کرد. آیا می‌توان این فراخوان را عملیات فریب دانست؟! افزایش فراخوان‌های به اصطلاح با زمینه اجتماعی و خاکستری و برگزاری رویدادهای پوششی در چند ماه اخیر با چه هدفی است؟




 پزشکیان: جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

پزشکیان: جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم

رئیس جمهور با تاکید بر این که منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟

سیدعلی طباطبایی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با اکوایران اظهار کرد: احتمال وقوع جنگ پرشدت متأسفانه ۵۰ درصد است و سناریوی اول که مربوط به تفاهم و توافق است، تنها ۲۰ درصد شانس دارد.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.

 این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟  | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟ | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید

ضربات مهلک پدافند هوایی ایران بر پیکر زرادخانه پهپادهای «ام. کیو ۹» در جریان جنگ ۴۰ روزه، ارتش آمریکا را به فکر چاره‌جویی برای جایگزین کردن این پهپاد راهبردی انداخته است.

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.