قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

نشست از جنگ تا مذاکره در یزد؛ فراخوان رسانه‌ها برای روایت‌گری دقیق +فیلم

یزد- ایرنا- فعالان رسانه‌ای استان یزد، روز پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی «از جنگ تا مذاکره»، بر ضرورت تبیین راهبردهای دشمن در جنگ ترکیبی یک سال اخیر و نقش حیاتی رسانه‌ها در مدیریت افکار عمومی و روایت‌گری صحیح برای نسل جوان تاکید کردند.
 نشست از جنگ تا مذاکره در یزد؛ فراخوان رسانه‌ها برای روایت‌گری دقیق +فیلم



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، فلامینگو یا «مرغ آتش» از پرندگان شاخص زیستگاه‌های تالابی و یکی از جلوه‌های ارزشمند تنوع زیستی کشور به شمار می‌رود که مشاهده آن در زیستگاه‌های آبی استان یزد، از جمله بند خاکی کاسه‌رود ابرکوه، بار دیگر اهمیت این مناطق را برای استراحت و تغذیه پرندگان مهاجر نمایان کرده است.

این پرنده به واسطه گردن و پاهای بلند، پرهای سفید و صورتی و منقار خمیده با رنگ تیره، ظاهری متمایز دارد و از گونه‌هایی محسوب می‌شود که وابستگی بالایی به تالاب‌ها، آبگیرهای کم‌عمق و دیگر پهنه‌های آبی دارند.

فلامینگوها برای تغذیه و استراحت، معمولاً آبگیرهای کم‌عمق، مناطق شور و لب‌شور و حاشیه‌های گِلی را انتخاب می‌کنند. رژیم غذایی این پرندگان نیز عمدتاً شامل جلبک‌ها، سخت‌پوستان کوچک و دیگر بی‌مهرگان آبزی است.

مشاهده این گونه در زیستگاه‌های آبی استان یزد تنها یک اتفاق زیبا و دیدنی نیست، بلکه می‌تواند نشانه‌ای از اهمیت این مناطق در پشتیبانی از تنوع زیستی و مسیرهای مهاجرت پرندگان باشد. وجود پهنه‌های آبی مناسب، امکان تأمین غذا و استراحت را برای گونه‌های مهاجر فراهم می‌کند.

با این حال، زیستگاه‌های مورد استفاده فلامینگوها و دیگر پرندگان آبزی با تهدیدهای مختلفی مواجه هستند. خشک شدن و تخریب منابع آبی، ورود آلاینده‌ها، تغییر کاربری زیستگاه‌ها، شکار و همچنین ایجاد مزاحمت در محل‌های تغذیه و استراحت از جمله عواملی است که می‌تواند امنیت این پرندگان را به خطر بیندازد.

حفاظت از زیستگاه‌های آبی، توجه به تأمین و استمرار حقابه زیست‌محیطی تالاب‌ها و آبگیرها و کاهش عوامل انسانی مزاحم، از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند به حفظ فلامینگو و سایر گونه‌های وابسته به این زیستگاه‌ها کمک کند.

حضور این پرنده در کاسه‌رود ابرکوه، فرصتی برای توجه بیشتر به ارزش زیستگاه‌های آبی استان یزد و ضرورت حفاظت از آن‌ها به عنوان بخشی از سرمایه طبیعی منطقه است.

انتهای پیام/781  



 آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم

استانها

علیرضا طاقه‌باف، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه این سازمان برای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود گفت: آب مربوط به طرح‌ها و واحدهایی که خلع‌ید شده‌اند، پس از تعیین تکلیف و با هدف جلوگیری از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های موجود، به طرح‌ها و واحدهای تولیدی واجد شرایط و دارای اولویت اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: از محل ظرفیت آبی طرح‌های خلع‌یدشده، نیاز آبی 91 طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی استان تأمین شده که مجموع این میزان حدود 300 هزار مترمکعب است. این اقدام با هدف بازگرداندن ظرفیت‌های غیرفعال به چرخه تولید و هدایت منابع موجود به سمت فعالیت‌های اقتصادی و مولد انجام شده است.

طاقه‌باف با اشاره به جایگاه طرح‌های بزرگ‌مقیاس دامپروری اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اختصاص‌یافته به تأمین آب مورد نیاز مگافارم‌ها اختصاص داشته و در همین راستا، آب مورد نیاز 18 طرح مگافارم با مجموع ظرفیت حدود 150 هزار مترمکعب از این محل تأمین شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مگافارم‌ها و واحدهای پرورش گوسفند پرواری به دلیل ظرفیت بالای خود در توسعه تولید دام و تأمین گوشت قرمز، در زمره طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان قرار دارند و فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها می‌تواند به استمرار تولید و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی کمک کند.

وی تصریح کرد: تخصیص آب حاصل از طرح‌های خلع‌یدشده به معنای ایجاد منابع یا ظرفیت آبی جدید نیست، بلکه با این اقدام، ظرفیت‌هایی که پیش از این در اختیار طرح‌های غیرفعال قرار داشته‌اند، پس از تعیین تکلیف و بررسی شرایط، به صورت هدفمند در اختیار طرح‌های دارای اهلیت، توجیه اقتصادی و اولویت تولیدی قرار می‌گیرند.

طاقه‌باف با تأکید بر ضرورت افزایش تولید محصولات پروتئینی افزود: حمایت از واحدهای دامپروری و مگافارم‌ها، به‌ویژه واحدهای پرورش گوسفند پرواری، می‌تواند در افزایش تولید گوشت قرمز، تقویت امنیت غذایی و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اثرگذار باشد.

وی در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، استفاده حداکثری و هدفمند از ظرفیت‌های …



 14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم

استانها

جواد منصوری، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای جلوگیری از تهدید منابع آب استان گفت: صیانت از کیفیت منابع آبی و حفاظت از محدوده‌های کیفی منابع آب شرب، از مهم‌ترین اهداف آب منطقه‌ای یزد است و برای تحقق آن، 10 محور اجرایی به طور همزمان دنبال می‌شود.

وی یکی از اقدامات مهم در این زمینه را تعیین محدوده‌های ویژه منابع آب شرب دانست و افزود: تاکنون 14 زون حفاظتی با هدف مراقبت از کمیت و کیفیت منابع تأمین‌کننده آب شرب تصویب و تثبیت شده است تا از انجام فعالیت‌های غیرمجاز و هرگونه تعرض به این مناطق جلوگیری شود.

منصوری ادامه داد: کنترل و بررسی کیفیت منابع آب زیرزمینی نیز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد و وضعیت این منابع به طور مداوم پایش می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت کنترل نحوه دفع فاضلاب واحدهای مختلف اظهار کرد: در برخورد با صنایع آلاینده هیچ‌گونه اغماضی وجود ندارد و شناسایی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی که احتمال ایجاد آلودگی دارند، به طور جدی پیگیری می‌شود. در صورت شناسایی موارد آلاینده نیز موضوع به اداره‌کل حفاظت محیط زیست اعلام و روند رفع آلودگی دنبال خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: در زمان بررسی محل استقرار صنایع جدید نیز شرایط منطقه با دقت ارزیابی می‌شود تا فعالیت واحدهای تازه‌تأسیس، کیفیت منابع آب زیرزمینی را با خطر مواجه نکند.

وی درباره نصب دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بر روی چاه‌ها گفت: رویکرد ما در این زمینه متناسب با نوع مصرف است. در مواردی که استفاده از چاه‌های غیرمتعارف برای تأمین آب شرب ضرورت داشته باشد، برای نصب و بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن همکاری لازم انجام می‌شود که تاکنون 10 مورد از این طرح‌ها اجرا شده است.

منصوری افزود: در مقابل، برای استفاده از آب‌شیرین‌کن در بخش‌های صنعت و کشاورزی محدودیت‌های جدی اعمال می‌شود و تاکنون با 28 درخواست در این زمینه مخالفت شده است تا از اتلاف منابع و همچنین ورود پساب این دستگاه‌ها و آسیب احتمالی آن به آبخوان‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و چالش‌های مربوط به کیفیت منابع آبی استان اظهار …



 رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهدی اقبال مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان یزد در این خصوص با اشاره به ماهیت تخلفات مطرح شده در این دادگاه تصریح کرد: یشتر تخلفات مطرح شده در دادگاه انتظامی سردفتران از نوع شکلی بوده و تخلفات ماهیتی در استان یزد مشاهده نمی شود؛ این موضوع نشان دهنده آن است که سردفتران استان از تخصص و توانمندی لازم برای انجام وظایف محوله برخوردارند.

وی با تأکید بر نظارت مستمر بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی استان افزود: در حال حاضر جلسات دادگاه انتظامی سردفتران با حضور اعضا بصورت مستمر و منظم برگزار می شود و پروندههای موجود نیز بهروز رسیدگی می شوند. خوشبختانه هیچ پرونده ای معطل یا روی زمین نمانده است.

اقبال در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند نظارت دقیق و برگزاری جلسات منظم، شاهد کاهش هرچه بیشتر تخلفات در حوزه سردفتری و ارتقای سلامت املاک و اسناد رسمی در استان باشیم.

رسیدگی به تخلفات و اعمال غیر قانونی دفاتر اسناد رسمی ، سردفتران و دفتر یاران اسناد رسمی براساس ماده 32 قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب سال 1317 پس از گزارش بازرس و یا شکایت شاکی خصوصی در دادسرای انتظامی سردفتران و دفتریاران اسناد رسمی انجام می شود .

انتهای پیام/781  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید
سایت رکنا

۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی ۸۷ ساختمان و بنای تاریخی، میراثی و اداری در جریان جنگ تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: روند مرمت بخشی از این بناها آغاز شده و تعمیرات برخی از جمله خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز، موزه لانه جاسوسی و ساختمان قدیم مجلس شورای ملی به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناهای آسیب‌دیده همچنان اقدامی از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نگرفته است.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
سایت جوان آنلاین

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

تحلیلگران و شخصیت‌های سیاسی برجسته در واکنش به اقدام اقتصادی ترامپ علیه ایران این سیاست را در راستای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی واشنگتن و تهدیدات توخالی...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.