
حجت الاسلام حمید شهریاری در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: امسال در صورتی شاهد برگزاری چهلمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران خواهیم بود که شرایط عادی حاکم باشد و قرار است بیش از صد میهمان خارجی و ۳۰۰ میهمان داخلی در این کنفرانس حضور داشته باشند.
وی افزود: همچنین شاهد برگزاری وبینارهای چهارگانه خواهیم بود که روزی ۶۰ شخصیت از بزرگان اهل سنت و شیعه حضور خواهند داشت و بیش از ۲۰۰ سخنرانی خواهیم داشت. البته از میهمانان خارجی که در کنفرانس حضور پیدا کنند، به عنوان سخنران در کنفرانس یا برنامههای جانبی آن بهرهمند خواهیم شد.
شهریاری با اشاره به ویژگیهای کنفرانس وحدت اسلامی گفت: من معتقدم در شرایط جاری، طرح وحدت و تقریب مذاهب اسلامی پس از ۴۰ دوره یک طرح موفقی به شمار میرود و حتی کسانی که داعیه افراطیگری در جهان اسلام را داشتند، امروز متوجه شدند که این طرح شکست خورده و به سمت طرح تقریب میل پیدا کرده است.
وی افزود: امسال برای دومین سال است که عربستان کنفرانسی با عنوان «بناء الجسور بین المذاهب الاسلامیه» اجرا کرده و در آینده نیز آن را دنبال خواهد کرد. اتفاقی که در این زمینه رخ داده این است که همان عنوان تقریب را به عنوان پلسازی بی






