قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

پزشکی خانواده عدالت در دسترسی به خدمات سلامت را تقویت می‌کند

بیرجند - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند با اشاره به اهمیت اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، گفت: نظام سلامت از پیچیده‌ترین و پرهزینه‌ترین نظام‌های خدماتی در جهان است و مدیریت صحیح منابع در این حوزه، نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق عدالت در سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی دارد.
 پزشکی خانواده عدالت در دسترسی به خدمات سلامت را تقویت می‌کند



 اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

حجت خادمی‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند گفت: خراسان جنوبی در زمره 15 استان منتخب برای اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر قرار گرفته و در مرحله نخست، این طرح در شهرستان‌های نهبندان و درمیان اجرا می‌شود و حدود 3 هزار و 500 خانوار عشایری را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای دقت، سرعت و اثربخشی خدمات‌رسانی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، تأمین نهاده‌های تولید و آبرسانی به استقرارگاه‌های عشایری اجرا می‌شود؛ با اجرای این طرح، نیازها و خدمات مورد نیاز جامعه عشایری بر پایه اطلاعات مکانی و با برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت مؤثرتری دنبال خواهد شد.

  خادمی‌نژاد با تأکید بر اهمیت تحلیل داده‌ها اظهار داشت: اطلاعات دقیق مکانی در موضوعاتی همچون تأمین علوفه، واکسیناسیون دام، بازاریابی و بازاررسانی محصولات، نیازهای بهداشتی، سرکشی به خانوارهای عشایری و آموزش بهره‌برداران، نقشی تعیین‌کننده دارد و زمینه ارائه خدمات هدفمندتر را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد:این طرح در راستای اجرای ماده 51 قانون برنامه هفتم پیشرفت، که بر ایجاد زیرساخت‌های تولید و تأمین معیشت پایدار برای روستاییان و عشایر تأکید دارد، عملیاتی می‌شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی ضمن تشریح جزئیات طرح ملی مکان‌محور گفت: تمام نقاط سکونت عشایر، ایل‌راه‌ها، منابع آب، دکل‌های مخابراتی، مدارس عشایری و خانه‌های بهداشت باید در سامانه GIS ثبت شوند تا هنگام بحران‌هایی مانند سیل یا برف، امداد هوایی و زمینی با دقت و سرعت انجام گیرد.

خادمی نژاد افزود: نقشه‌های تهیه‌شده نشان خواهند داد سکونتگاه‌های عشایری در چه فاصله‌ای از دکل‌های مخابراتی، خطوط آبرسانی و زیرساخت‌های عمومی قرار دارند تا بتوان نقاط بحرانی را شناسایی و خدمات را هدفمند کرد.

ویبا اشاره به مشکلات مسیرهای کوچ عشایر، از هماهنگی مشترک با سازمان منابع طبیعی و وزارت راه خبر داد و گفت: قرار است حریم ایل‌راه‌ها در سامانه طرح‌های جامع شهری ثبت و استعلام‌ناپذیر شود تا از تصرف و از بین رفتن ایل‌راه‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی افزود: با الگوبرداری صحیح، طرح سامان‌دهی …



 سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرخط خبرهای مهم رسانه‌های خراسان جنوبی در پنج شنبه 29 مردادماه تاکنون به شرح زیر است:

در تسنیم:

رقابت 13 هزار و 178 داوطلب کنکور در 10 شهرستان  خراسان جنوبی

«هر مسجد یک خبرنگار»؛آغاز شکل‌گیری شبکه رسانه‌ای مردمی در خراسان جنوبی

«مامان رسیدیم، نگران نباش»؛ آخرین تماس‌های شهید بالیده

خبرنگاران خط مقدم جبهه رسانه‌ای و جنگ نرم هستند

کشف 230 تن نهاده دامی و 45 هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی

درخشش ورزشکاران خراسان جنوبی در رقابت‌های ملی و استانی

‌گرد و خاک ‌خراسان جنوبی را در بر می‌گیرد

25 روز هوای نامطلوب در خراسان جنوبی

 

در دیگر رسانه ها:

105 کیلومتر راه روستایی طی دولت چهاردهم در خراسان جنوبی احداث شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: دولت چهاردهم با هدف تقویت زیرساخت‌های مواصلاتی و ارتقای شاخص‌های توسعه در مناطق کم‌برخوردار، موفق به احداث 105 کیلومتر راه روستایی با اعتبار 840 میلیارد تومان در این استان شده است.

آغاز عملیات نظارت بر انبارهای غیرمجاز خراسان جنوبی از شهریور

مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز خراسان جنوبی از آغاز عملیات گشت‌های مشترک نظارتی بر انبارهای ثبت‌نشده در سامانه جامع از ابتدای شهریورماه خبر داد و گفت: هرگونه استنکاف از ثبت انبار یا موجودی کالا، در حکم احتکار و قاچاق است که مورد برخورد قانونی و قاطع قرار می‌گیرند.

گره‌گشایی از کلاف سردرگم مسکن مهر خوسف/ سند 300 واحد مسکونی صادر شد

«پایان سال‌ها انتظار»؛ این توصیف دقیق وضعیت 300 خانواده در شهرستان خوسف است که بالاخره با رفع موانع حقوقی و ثبتی، سند مالکیت واحدهای مسکونی‌شان صادر شد؛ اتفاقی که با ورود دستگاه قضا و ثبت اسناد و املاک خراسان جنوبی ، پایانی بر بلاتکلیفی پروژه مسکن مهر و تعاونی شهید مطهری این شهرستان رقم زد.

تکمیل زائرسرای خراسان جنوبی در مشهد حمایت خیران را می‌طلبد

مدیرعامل بنیاد زائر خراسان جنوبی با دعوت از خیران و مردم نیکوکار استان برای مشارکت در تکمیل …



 25 روز هوای نامطلوب در خراسان جنوبی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

25 روز هوای نامطلوب در خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نشست هماهنگی کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار استان خراسان جنوبی امروز به ریاست محمد علی آخوندی، جانشین استاندار و ارشد هماهنگی مدیریت بحران استان، با هدف بررسی اقدامات انجام‌شده و ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر پدیده گردوغبار برگزار شد.

این نشست در محل اداره‌کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد و در ابتدای آن، گزارشی از اقدامات انجام‌شده و روند پیگیری مصوبات جلسات پیشین ارائه شد.

بر اساس گزارش وضعیت کیفی هوا، استان خراسان جنوبی در چهار ماهه نخست سال جاری با 25 روز هوای نامطلوب مواجه بوده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش نسبی داشته است.

در ادامه، جواد نخعی، مدیرکل هواشناسی استان نیز با ارائه گزارشی درباره پدیده ال‌نینو، پیامدهای احتمالی آن را تشریح کرد. تغییر الگوی بارش، افزایش احتمال خشکسالی در برخی مناطق و وقوع سیلاب در مناطق دیگر، افزایش دما و تأثیرات آن بر بخش‌های کشاورزی، منابع آب، شیلات و انرژی از جمله پیامدهای مورد اشاره بود.

محمد علی آخوندی، جانشین استاندار و رئیس کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار خراسان جنوبی، در پایان نشست ضمن قدردانی از اقدامات دبیرخانه، بر ایفای دقیق وظایف دستگاه‌های عضو کارگروه تأکید کرد.

وی گفت: تمامی دستگاه‌ها هنگام بروز پدیده گردوغبار باید مطابق دستورالعمل‌های تعریف‌شده عمل کنند تا با هماهنگی و اقدام به‌موقع، از بروز آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

رئیس کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار استان همچنین بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی تأکید کرد و افزود: صدا و سیما، روابط عمومی دستگاه‌ها، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و فضای مجازی باید برای ارسال هشدارهای خودمراقبتی و افزایش آگاهی عمومی در زمان بروز گردوغبار به کار گرفته شوند.

انتهای پیام/  



 ‌گرد و خاک ‌خراسان جنوبی را در بر می‌گیرد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

‌گرد و خاک ‌خراسان جنوبی را در بر می‌گیرد - تسنیم

استانها

جواد نخعی، مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی، در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از بیرجند، با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناختی، تحت تأثیر گرادیان فشار حاکم بر منطقه، تا اوایل هفته آینده در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک در استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط به‌ویژه در نیمه شرقی خراسان جنوبی می‌تواند موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی شود و در برخی مناطق مستعد، شدت پدیده‌ها بیشتر خواهد بود.

نخعی با اشاره به تشدید بادهای 120 روزه ادامه داد: با توجه به تقویت این جریانات تا روز یکشنبه، وقوع طوفان گردوخاک در مناطق مستعد استان دور از انتظار نیست و در صورت تشدید سرعت باد، احتمال بروز خسارت نیز وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: در شبانه‌روز آینده شرایط جوی استان ناپایدار است و آسمان بیشتر نقاط صاف تا کمی ابری خواهد بود، اما در برخی ساعات افزایش سرعت باد و وزش باد شدید رخ می‌دهد و در نقاط مستعد، خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: این وضعیت در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت و طی روزهای پنجشنبه تا دوشنبه، وزش باد شدید و گردوخاک به‌عنوان یکی از پدیده‌های غالب جوی استان مطرح خواهد بود.

نخعی با اشاره به شرایط دمایی استان نیز اظهار کرد: روند افزایش نسبی دما تا صبح فردا ادامه دارد و انتظار می‌رود دما در غالب نقاط استان به حدود 40 درجه سلسیوس و بالاتر برسد؛ دماهایی که نسبت به شرایط نرمال فصل گرم‌تر محسوب می‌شوند.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی افزود: با توجه به تداوم گرمای هوا، شهروندان و دستگاه‌های اجرایی نسبت به مدیریت مصرف برق و سایر حامل‌های انرژی اهتمام بیشتری داشته باشند.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی همچنین به دماهای ثبت‌شده در شبانه‌روز گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت، بندان با بیشینه دمای 47 درجه سلسیوس گرم‌ترین و خضری دشت‌بیاض با کمینه دمای 20 درجه سلسیوس خنک‌ترین ایستگاه استان بوده‌اند.

نخعی درباره پیامدهای وزش باد شدید و گردوخاک نیز هشدار داد: کاهش کیفیت هوا، کاهش دید افقی و اختلال در تردد از مهم‌ترین پیامدهای این شرایط جوی است و در مناطق مستعد، طوفان …



 درخشش ورزشکاران خراسان جنوبی در رقابت‌های ملی و استانی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

درخشش ورزشکاران خراسان جنوبی در رقابت‌های ملی و استانی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ورزش خراسان جنوبی در24 ساعت گذشته شاهد برگزاری و اعزام تیم‌های مختلف در رشته‌های گوناگون بود؛ از درخشش دانش‌آموزان بیرجندی در مسابقات پارادوومیدانی و ارزیابی کشتی‌گیران منتخب استان تا اعزام نونهالان ورزش زورخانه‌ای به رقابت‌های کشوری. در کنار این رویدادها، سرپرست جدید هیأت والیبال استان معرفی و از فعالان برتر ورزش بانوان نیز تجلیل شد.

درخشش دانش‌آموزان بیرجندی در پارادوومیدانی

مسابقات پارادوومیدانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خراسان جنوبی و انتخابی تیم ملی برای حضور در ژیمنازیاد جهانی زیر 18 سال 2026 برزیل، دوشنبه 27 مردادماه به میزبانی بیرجند در استادیوم 15 هزار نفری غدیر برگزار شد. این رقابت‌ها با حضور ورزشکارانی از شهرستان‌های بیرجند و فردوس در چهار ماده 100 متر، 400 متر، پرش طول و پرتاب وزنه برگزار شد و ورزشکاران بیرجندی عملکرد قابل توجهی داشتند.

در ماده 100 متر، مهدیه محمدزاده از هنرستان کاردانش فردین فرزین بیرجند به مقام نخست رسید، ریحانه ایوبی از دبیرستان شکوه بیرجند دوم شد و مریم‌سادات مظفری از دبیرستان پیش‌حرفه‌ای روزبه فردوس در جایگاه سوم قرار گرفت.  در 400 متر، آتنا خراشادیزاده و فاطمه‌زهرا حسینی، هر دو از دبیرستان شکوه بیرجند، به ترتیب مقام‌های اول و دوم را کسب کردند.

ریحانه ایوبی نیز در پرش طول قهرمان شد و مهدیه محمدزاده در پرتاب وزنه به مقام نخست رسید. آتنا خراشادیزاده نیز در این ماده مقام دوم را به دست آورد. در پایان مسابقات، از نفرات برتر با اهدای احکام قهرمانی و هدایای نقدی از سوی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان تقدیر شد.

ارزیابی کشتی‌گیران برای المپیاد استعدادهای برتر

در آستانه هشتمین المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور، ورزشکاران منتخب کشتی خراسان جنوبی در مرکز قهرمانی استان مورد ارزیابی تخصصی قرار گرفتند. این ارزیابی‌ها مطابق آیین‌نامه فنی المپیاد و با اجرای آزمون‌های پیکری و آمادگی جسمانی انجام شد تا وضعیت بدنی و سطح آمادگی ورزشکاران برای حضور در این رویداد ملی بررسی شود.

تغییر در مدیریت هیأت والیبال استان

روح‌الله نوفرستی با حکم رئیس فدراسیون والیبال به عنوان سرپرست هیأت والیبال …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت
سایت هم میهن

ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت

ستاره سابق استقلال در تمرینات تیم اسپانیایی حاضر شد.
 ترامپ: اواخر امسال با رهبر کره شمالی دیدار خواهم کرد
سایت اعتماد آنلاین

ترامپ: اواخر امسال با رهبر کره شمالی دیدار خواهم کرد

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کاهش ۵۰ درصدی سوخت با رایگان شدن حمل و نقل عمومی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش ۵۰ درصدی سوخت با رایگان شدن حمل و نقل عمومی

استاندار تهران گفت: همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت