قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

مطالبه کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش کشت برنج تحقق یافت

یاسوج - ایرنا- مدیر زراعت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالبه کشاورزان استان برای افزایش کشت برنج در پی بارندگی‌های خوب سال زراعی تحقق یافت.
 مطالبه کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش کشت برنج تحقق یافت



۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم اربعین رهبر شهید در یاسوج برگزار شد تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، آیین بزرگداشت اربعین امام مجاهد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای  با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، روحانیون، مسئولان، رزمندگان، جوانان و ارادتمندان مکتب مقاومت، در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار شد.

این مراسم با شعار محوری با تو در عهدیم تا صبح ظهور، جلوه‌ای از تجدید میثاق مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد با آرمان‌های امام شهید، شهدا و مسیر پرافتخار مقاومت بود.

گلزار مطهر شهدای یاسوج در این آیین، میزبان مردمی بود که با حضور در جوار تربت پاک شهیدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، بر تداوم راه ولایت، ایستادگی در برابر دشمنان و صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند

مردم ولایت‌مدار یاسوج و دیگر مناطق استان با حضور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پیوند آنان با ولایت و فرهنگ شهادت، پیوندی عمیق، تاریخی و ناگسستنی است؛ پیوندی که در شعار محوری این مراسم نیز به روشنی تبلور یافته است. 

انتهای پیام/  


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ملت ایران مسیر عزت و اقتدار را با قدرت ادامه می‌دهد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج،حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در آئین  گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب، از حضور و همراهی مردم، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی و روحانیون در مراسم‌های مرتبط قدردانی کرد و اظهار کرد: در دوران غیبت، هدایت و مدیریت جامعه اسلامی بر عهده فقهای جامع‌الشرایط است و انقلاب اسلامی نیز با اتکا به همین مبنا، از مراحل دشوار و سرنوشت‌ساز عبور کرده است.

وی با اشاره به پیشینه مبارزاتی رهبر شهید انقلاب در دوران حکومت پهلوی عنوان کرد: ایشان از چهره‌های مؤثر نهضت امام خمینی(ره) بود و در مسیر مبارزه، زندان و تبعید را تحمل کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در مقاطع مختلف، نقش مهمی در تقویت و پیشبرد اهداف انقلاب ایفا کرد.

حسینی افزود: هدایت کشور در سال‌های گذشته و عبور از بحران‌ها و فتنه‌های گوناگون، عزت، شرافت، اقتدار و جایگاه بین‌المللی ملت ایران را به همراه داشته است و دشمنان طی سال‌های گذشته طرح‌های متعددی برای تضعیف یا براندازی نظام جمهوری اسلامی اجرا کردند، اما ایستادگی مردم ایران موجب ناکامی آنان شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، مسیر امام خمینی(ره)، رهبر شهید انقلاب و شهیدان را مسیر عزت و اقتدار دانست و تأکید کرد: ملت ایران با قدرت و استواری این راه را ادامه خواهد داد.

حسینی با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب در برابر دشمنان هیچ‌گاه عقب‌نشینی نکرد، ادامه داد: ملت ایران نیز از مسیر خود عقب نخواهد نشست و راه انقلاب را با اقتدار دنبال خواهد کرد

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع انتقام از عاملان شهادت رهبر انقلاب گفت: مجازات عاملان این اقدام باید در زمان و جایگاه مناسب انجام شود و افرادی مانند ترامپ، نتانیاهو و دیگر عوامل این جنایت نباید تصور کنند از مجازات در امان خواهند بود.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین تحریم‌های اقتصادی آمریکا را ابزاری تکراری عنوان کرد و ادامه داد: دشمن سال‌هاست از تحریم و فشار اقتصادی علیه ایران استفاده می‌کند، اما همان‌طور که در عرصه نظامی شکست خورده است، در زمینه تحریم و محاصره اقتصادی نیز ناکام خواهد ماند.

حسینی تأکید کرد: اگر دشمن اقدامی علیه ایران انجام دهد، پاسخ کشور محدود و نمادین نخواهد بود و طرف مقابل باید بداند توان پاسخ‌گویی ایران فراتر از برآوردهای آنان است و در صورت هرگونه اقدام از سوی آمریکا، واشنگتن و کاخ سفید باید با موشک هدف قرار گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر آمادگی مردم و نیروهای مسلح گفت: ملت ایران در برابر هرگونه تهدید و تجاوز دشمن ایستادگی خواهد کرد و مسیر پیروزی، عزت و اقتدار انقلاب اسلامی را تا تحقق اهداف نهایی ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزارت جهاد کشاورزی برای احیای باغات لیموترش هرمزگان ورود کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و اقتصاد دریا اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی و مدیران این وزارتخانه در هرمزگان باید به تصمیم‌های مؤثر برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان منجر شود.

وی با اشاره به وضعیت باغات لیموترش هرمزگان افزود: لیموترش یکی از محصولات مهم و دیرینه استان است، اما شیوع آفات در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این سرمایه را با مشکل مواجه کرده و عمر اقتصادی درختان را کاهش داده است.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بر ضرورت ورود جدی وزارت جهاد کشاورزی برای احیای این باغات تأکید کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی باید برای شناسایی و کنترل آفات و آفت‌زدایی باغات برنامه جدی داشته باشند و در صورت نیاز از تجربیات و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها نیز استفاده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده اصلاح الگوی کشت را از دیگر ضرورت‌های کشاورزی هرمزگان دانست و اظهار کرد: استان از سواحل گسترده، اراضی ساحلی و منابع آب شور برخوردار است و باید با استفاده از دانش و فناوری روز، ظرفیت کشت‌های سازگار با شوری و شرایط اقلیمی منطقه را توسعه داد.

وی همچنین بر توسعه صید فراسرزمینی تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری‌های منطقه‌ای می‌توان از ظرفیت شناورهای دارای توان فعالیت در آب‌های دور و مناطق مجاز صید، بهره بیشتری گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار تسریع در جبران خسارت واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جمله مرغداری‌ها شد و افزود: بسیاری از بهره‌برداران خسارت‌دیده توان مالی کافی برای بازگشت سریع به چرخه تولید را ندارند و با وجود برآورد خسارت‌ها و طرح وعده‌هایی برای حمایت، پرداخت و اجرای این حمایت‌ها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده توسعه پرورش ماهی در قفس را نیز از ظرفیت‌های مهم هرمزگان عنوان کرد و گفت: این استان قابلیت‌های طبیعی مناسبی برای توسعه آبزی‌پروری دریایی دارد و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان این بخش می‌تواند به افزایش تولید، ایجاد اشتغال، تأمین نیاز بازار و تقویت اقتصاد دریامحور منجر شود.

وی تأکید کرد: هرمزگان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و اقتصاد دریا ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و حمایت اجرایی، از ظرفیت بالقوه به ثروت و اشتغال پایدار تبدیل شود.

انتهای پیام/864  




 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید بار دیگر در صدر ارزشمندترین برندهای فوتبال جهان قرار گرفت. به گزارش فوتبالی، طبق جدیدترین گزارش Brand Finance Football 50 2026، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان ارزشمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را به دست آورده و ارزش برند این باشگاه به حدود ۲.۴ میلیارد یورو رسیده است؛ رقمی که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. رئال مادرید تنها در زمینه ارزش برند صدرنشین نیست؛ این باشگاه با امتیاز ۹۵.۸ از ۱۰۰ در شاخص قدرت برند نیز رتبه نخست جهان را در اختیار ...,رئال مادرید,فلورنتینو پرز,لالیگا,ژوزه مورینیو,پیشنهاد سردبیر

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۴ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.