قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

خطیب جمعه بوشهر: رفع مشکلات معیشتی مردم باید در اولویت باشد

بوشهر-ایرنا- امام جمعه موقت بوشهر گفت: در کنار حفظ وحدت و انسجام ملی، مسئولان باید با تلاش مضاعف برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اقدام کنند.
 خطیب جمعه  بوشهر: رفع مشکلات معیشتی مردم باید در اولویت باشد

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام سید غلامرضا هاشمی درخطبه‌های نماز جمعه این هفته بوشهر با توصیه نمازگزاران به حفظ اتحاد و انسجام ملی افزود: حضور مردم در صحنه و تلاش سران قوا برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی از مهم‌ترین ضرورت‌های کشور در مقطعی کنونی است.

وی یادآورشد: در این شرایط خاص مسئولان باید با تمرکز بر حل مشکلات مردم، اعتماد عمومی را تقویت و آسایش و رفاه مردم را ارتقا دهتد.

امام جمعه موقت بوشهر همچنین از برخی اظهارنظرهای تفرقه‌افکنانه انتقاد کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی، حفظ همدلی و پرهیز از سخنان اختلاف‌برانگیز، بیش از هر زمان دیگری ضروری است و همه باید در مسیر تقویت وحدت ملی حرکت کنند.

خطیب نماز جمعه بوشهر همچنین با اشاره به پنجم مرداد، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه رسمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: نماز جمعه از برکات بزرگ انقلاب اسلامی و پایگاهی برای ترویج تقوا، وحدت، بصیرت، سیاست‌ورزی دینی و ولایت‌مداری است که امروز در سراسر کشور اقامه می‌شود.

هاشمی با گرامیداشت یاد شهدای محراب و شهدای نماز جمعه گفت: مردم ایران با حفظ وحدت، حضور در صحنه و ایستادگی در برابر فشارها، اهداف دشمنان را ناکام گذاشته‌اند و امروز نبرد اراده‌ها به نفع جبهه مقاومت در جریان است.

هاشمی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز اشراف کامل دارد و آمریکا در منطقه با چالش‌های جدی روبه‌رو و در باتلاق منطقه گرفتار شده است.

وی با اشاره به آنچه «جنگ ترکیبی دشمن» خواند، اظهار کرد: استفاده همزمان از فشارهای نظامی، اقتصادی، رسانه‌ای و تلاش برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه از مهم‌ترین محورهای اقدامات آمریکا و متحدانش بوده است.

امام جمعه موقت بوشهر یاداورشد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از توان دفاعی خود، پاسخ‌های مؤثری به تهدیدها دادند و توان بازدارندگی کشور را به نمایش گذاشته‌اند.

هاشمی گفت: این روزها از چالش‌های پیش‌روی دولت آمریکا می‌توان به نگرانی نسبت به افزایش قیمت نفت و مخالفت‌های داخلی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه نام برد.

وی بیان کرد: با این حال جمهوری اسلامی ایران نیز از توان لازم برای دفاع از منافع خود برخوردار است و از هیچ تلاشی …




 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.

 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.

 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟

 آژیر خطر برای اعتراضات جدید در نیمه دوم سال؛ آیا مسئولان باز هم هشدارها را نادیده می‌گیرند؟

آژیر خطر برای اعتراضات جدید در نیمه دوم سال؛ آیا مسئولان باز هم هشدارها را نادیده می‌گیرند؟

بحران معیشت، شکاف اجتماعی و بی‌اعتمادی عمومی در حال انباشته شدن است؛ هشدارهایی که اگر نادیده گرفته شوند، می‌توانند در نیمه دوم سال به موج تازه‌ای از نارضایتی و اعتراض تبدیل شوند.

 ۲۸ مرداد هم گذشت؛‌ آقای پهلوی بیست و پنجم هنوز نشده؟

۲۸ مرداد هم گذشت؛‌ آقای پهلوی بیست و پنجم هنوز نشده؟

۲۵ و ۲۶ مردادماه امسال قرار بود روزهای فراخوان جدید رضا پهلوی باشد. اتفاقی که البته خب طبق پیش بینی ها نیفتاد.

 قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معامله بود.

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.