
به گزارش ایرنا، مدیر فرودگاه بینالمللی همدان از برقراری پروازهای مسافری در مسیر دو سویه همدان-نجف همزمان با ایام سوگواری اربعین حسینی خبر داد و گفت: نخستین پرواز این مسیر، روز چهارشنبه هفته جاری عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان با اشاره به اهمیت هنرستانهای جوار صنعت در توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی، گفت: با پیگیریهای صورتگرفته و همکاری اداره کل صنعت،معدن و تجارت، تفاهم نامه با پنج کارخانه بزرگ بسته شده تا به چرخه مهارت آموزی دانش آموزان ورود کنند.
مدیرکل بهزیستی همدان گفت: بدنبال ضرورت ارتقای شبکه حمایت روانی در بحران ها، تیم های حمایت روانی و اجتماعی در بلایای طبیعی (محب) در این دستگاه ۵۵ درصد افزایش یافت.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان با اشاره به دستاوردهای چشمگیر این ادارهکل در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از ثبت و ضبط بیش از سه میلیون و ۸۵۰ هزار سند مکتوب دفاع مقدس در این استان خبر داد.






