قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها هزینه‌ تجاوز علیه ایران را بیشتر از منافع آن می‌دانند

تهران- ایرنا- نتایج یک نظرسنجی مشترک توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس و موسسه نورک (NORC) نشان می‌دهد که اکثر مردم آمریکا معتقدند ادامه جنگ تجاوزکارانه ایالات متحده علیه ایران ارزش هزینه‌ها و مخاطرات آن را ندارد.
 نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها هزینه‌ تجاوز علیه ایران را بیشتر از منافع آن می‌دانند



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه بار دیگر با تکرار توهمات رئیس دولت تروریستی این کشور مدعی شد که تنگه هرمز در کنترل آمریکا است.

او این ادعا را در حالی مطرح کرده که امارهای تازه انتشاریافته از سوی موسسه کپلر نشان می‌دهند که در 19 روز گذشته بخش اعظم کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور کرده‌اند مسیر ایران را انتخاب کرده‌اند. تنها 2 درصد کشتی ها از مسیر پیشنهادی آمریکا عبور کرده‌اند.

بسنت در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده «سخت‌ترین تحریم‌ها» را علیه ایران اعمال خواهد کرد. او مدعی شد که این تحریم‌ها باعث فروپاشی حکومت ایران خواهند شد. 

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل تحریمی از جمله مقام‌های سابق دولت ترامپ پیشتر اعتراف کرده‌اند که تمام توان تحریمی خودشان را علیه ایران به کار گرفته‌اند.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های گذشته تلاش کرده با استفاده از بار روانی تحریم‌ها ایران را تحت فشار قرار دهد. ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

ادعاهای امروز وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که دولت دونالد ترامپ در محقق کردن اهدافش در جنگ علیه ایران شکست خورده و به همین دلیل در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

   


۱۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

یک گروه ضربت ناو هواپیمابر به رهبری ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن وارد خاورمیانه شد

یک گروه ضربت ناو هواپیمابر به رهبری ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن وارد خاورمیانه شد

این خبر توسط فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا گزارش شده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بند سالیانکا؛ قطب راهبردی تجارت دریایی ایران و روسیه در حال توسعه است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فلاحی، رئیس بندر سالیانکا، با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو با کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه دیدار و درباره آخرین وضعیت فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در این بندر گفت‌وگو کرد.

جلالی در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات مدیریت بندر سالیانکا و همکاران آن، بر ضرورت ارتقای وضعیت این بندر و توجه ویژه به جلب رضایت مشتریان تأکید کرد.

رئیس بندر سالیانکا نیز با اشاره به حمایت‌های سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسیر توسعه این بندر، اظهار کرد: مدیریت بندر با رویکردی جدید و با هدف ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشتریان، روند توسعه و پیشرفت را دنبال می‌کند.

بندر ایرانی سالیانکا با مساحت ۱۵ هکتار و برخورداری از پنج پست اسکله، در حال حاضر بزرگ‌ترین بندر منطقه آستاراخان در دریای خزر به شمار می‌رود و بیشترین میزان فعالیت و تردد حمل بار را در میان ۱۵ بندر منطقه اقتصادی آستراخان روسیه به خود اختصاص داده است.

این بندر به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم همکاری اقتصادی ایران و روسیه، نقش راهبردی در توسعه تجارت دریایی میان دو کشور ایفا می‌کند.




 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.