قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

برگزاری مراسم بزرگداشت شهیده حداد عادل

تهران- ایرنا- مراسم بزرگداشت شهیده «زهرا حداد عادل» در مسجد امام صادق (ع) تهران با حضور شخصیت‌های کشوری و لشکری برگزار شد.
 برگزاری مراسم بزرگداشت شهیده حداد عادل

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، آیین بزرگداشت شهیده «زهرا حداد عادل»، روز پنجشنبه اول مرداد از طرف خانواده این شهید گرانقدر در مسجد امام صادق (ع) تهران برگزار شد. در این مراسم شخصیت‌های همچون علی باقری کنی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی‌اکبری، محسن اسماعیلی، محمد مخبر، علی جنتی، علاءالدین بروجردی، مهدی چمران، محمد مهدی اسماعیلی، محمود واعظی، علیرضا کاظمی، حجت الاسلام علیرضا سلیمی و منصور بیجار حضور داشتند و مداحان اهل بیت نیز به نوحه‌سرایی پرداختند.

در حاشیه این مراسم برخی از مسئولان و شخصیت‌هایی سیاسی به تببین ضرورت انسجام ملی و اهداف دشمن در شرارت‌های اخیرش در جمع خبرنگاران پرداختند.

اگر ایران نتواند نفت صادر کند هیچ کشوری در منطقه نیز نخواهد توانست

همچنین حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران و عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در این مراسم، در واکنش به حمله دشمن آمریکایی به ویژه مرز شلمچه گفت: این اقدامات نشان می‌دهد که آنها هیچ مرز اخلاقی، قانونی و حتی ضوابط بشردوستانه را رعایت نمی‌کنند. ترامپ و همراهانش تصور می‌کنند که با این اقدامات می‌توانند ملت ایران را متوقف کنند.

وی افزود: هدف قرار دادن مرز شلمچه، برای به حاشیه راندن مسئله اربعین بوده است، اما آنها نه عاشورا را می‌شناسند، نه امام حسین (ع) را می‌شناسند و نه ملت حسینی ایران را. هیچ‌کدام از این واقعیت‌ها را نمی‌شناسند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز معادله «چشم در برابر چشم» پاسخگو نیست و باید یک ضربه آنها با چندین ضربه پاسخ داده شود تا از رفتارهای جنایتکارانه خود پشیمان شوند.

وی افزود: ترامپ جنایتکار است، کسی که کودکان خردسال را در جزیره اپستین مورد تعرض قرار می‌دهد بویی از انسانیت نبرده است. اگر زیرساخت‌های کشورها، به‌ویژه تهران مورد حمله قرار گیرد، زیرساخت‌های آنها نیز در معرض تعرض قرار خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام سلیمی ادامه داد: اگر قرار باشد ایران نتواند نفت صادر کند، هیچ کشوری در منطقه نیز نباید نفت صادر کند. کشورهای منطقه باید بدانند که ایران توان ضربه زدن به زیرساخت‌های انرژی آنها و سایر زیرساخت‌ها را دارد.

این نماینده مجلس همچنین خطاب به ترامپ گفت: آنها که در بسیاری از شرکت‌های کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس شریک هستند، بدانند که در چنین شرایطی بیش از دیگران از نظر اقتصادی آسیب خواهند دید و اقتصاد دنیا نیز با بحران مواجه خواهد شد.

لفاظی‌های ترامپ ناشی از ضربه‌هایی است که وی خورده است

محمد مخبر، مشاور رهبر انقلاب نیز در حاشیه این مراسم تصریح کرد: وقتی سر و صدای یک چیزی زیاد می‌شود، نشان از شکست است. لفاظی‌هایی که ترامپ می‌کند ناشی از ضربه‌هایی است که وی خورده است.

وی افزود: به خواست خدا رزمندگان ما به پشتوانه مردم بصیر ما ضربه آخر را به اینها خواهند زد و سر جای خود خواهند نشست.

حمله دشمن به سیستان و بلوچستان با هدف برهم زدن وحدت بود

در ادامه این مراسم منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان درباره حملات دشمن به جنوب کشور، با تاکید بر حفظ وحدت و انسجام مردم سیستان و بلوچستان گفت: همان‌طور که از قبل پیش‌بینی می‌شد، بالاخره دشمن بدعهد که از همان ابتدا به هیچ‌کدام از قواعد پایبند نبوده، حملاتی را به جنوب کشور، به‌ویژه استان سیستان و بلوچستان، انجام داد.

وی گفت: در استان سیستان و بلوچستان نیز حملات دشمن عمدتاً مراکز نظامی و نیز زیرساخت‌های عمرانی که مورد استفاده مردم است، از جمله بندر شهید بهشتی و سایر بخش‌ها را هدف قرار داده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: آنچه ما پیش‌بینی می‌کردیم و قابل ارزیابی هم بود، این است که استان سیستان و بلوچستان به تأسی از توصیه‌های رهبری شهیدمان و بنا بر تأکید رهبر انقلاب، تبلور وحدت و انسجام است. این استان همواره پایتخت وحدت اسلامی بوده و اقوام در کنار یکدیگر به خوبی زندگی کرده‌اند.

وی تاکید کرد: مردم این استان در تمام مصائبی که بر کشور گذشته است در کنار نظام و حاکمیت خود بوده‌اند و وحدتشان را حفظ کرده‌اند. دشمن می‌خواهد صف وحدت را بر هم بزند اما مردم ما در قالب کاروان وحدت و در مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک رهبر شهید و خانواده ایشان، از همه طیف‌ها، گروه‌ها، اقوام، مذاهب، طوایف و سران طوایف حضور پیدا کردند و همچنان نیز وحدت خود را حفظ کرده‌اند.

بیجار در ادامه با قدردانی از مردم سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مردم عزیز ما در استان سیستان و بلوچستان به خوبی سنگر را حفظ کرده‌اند و این پیام را به مردم کشورمان می‌دهند که سنگرداران و مرزداران بسیار خوبی هستند. حتی اگر سختی‌هایی هم برای آنان ایجاد شود، برای حفظ مملکت آن را تحمل می‌کنند و در کنار سایر مردم عزیز کشور ایستاده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان درباره اقدامات دولت برای جبران خسارات و استمرار خدمات اظهار کرد: بازدیدهای نمایندگان هیات دولت انجام شده و برنامه‌ریزی داریم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم برای بازسازی‌ها انجام شود.

وی افزود: به جز بحث برج دریایی چابهار، فرودگاه ایرانشهر هم که هیچ‌گونه تاسیسات نظامی در آن نبوده مورد هدف قرار گرفته است. اما خدمات‌دهی پابرجا است و در کم‌ترین زمان ممکن گام‌های لازم برای بازسازی برداشته خواهد شد.



۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

امضای کارزار؛ محکومیت حمله به بیمارستان شهید بقایی ۲ اهواز / کادر درمان خوزستان خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای حفاظت از نظام سلامت ایران شدند

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، جمعی از جامعه پزشکان و کادر درمان استان خوزستان با صدور بیانیه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، حمله به محدوده بیمارستان تخصصی شهید بقایی ۲ اهواز را به‌شدت محکوم کردند و خواستار اقدام فوری برای حفاظت از نظام سلامت ایران شدند.

در این بیانیه آمده است: مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و تجهیزات امدادی و پرسنل آن‌ها در همه وضعیت‌ها، به‌ویژه در زمان تجاوز نظامی و مخاصمات مسلحانه، تحت مصونیت هستند و هیچ حمله‌ای به این مراکز و کادر درمان در آن‌ها تحت هیچ شرایطی توجیه‌پذیر نیست.

حمله به بیمارستان شهید بقایی ۲ و تخلیه ۲۱۱ کودک

کادر درمان خوزستان در ادامه بیانیه خود با اشاره به حمله ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ به محدوده بیمارستان تخصصی شهید بقایی(۲) اهواز اعلام کردند: این مرکز، محل درمان بیماران مبتلا به سرطان و بیماری‌های خونی، به‌ویژه کودکان، است و در پی این حمله به‌طور کامل از چرخه خدمات‌رسانی خارج شد.

بر اساس این بیانیه، در جریان این اقدام، ۲۱۱ کودک مبتلا به سرطان که تحت شیمی‌درمانی بودند، در میان رنج و اضطراب فراوان به‌صورت اضطراری تخلیه شدند.

تاکید بر مصونیت مراکز درمانی

در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به اصول حقوق بشردوستانه آمده است: ماده ۱۸ کنوانسیون چهارم ژنو تصریح می‌کند که مراکز درمانی غیرنظامی باید در تمامی شرایط مورد احترام قرار گیرند و هرگونه حمله به آن‌ها ممنوع است.

همچنین بر اساس ماده ۱۲ پروتکل الحاقی اول، حفاظت از تسهیلات درمانی غیرنظامی و کارکنان آن‌ها در همه شرایط باید تضمین شود.

کادر درمان استان خوزستان تاکید کردند: هدف‌گیری عمدی از تأسیسات بیمارستانی، نقض اصل تفکیک میان اهداف نظامی و غیرنظامی است و مصداق بارز جنایت جنگی به‌شمار می‌آید.

در این بیانیه همچنین آمده است: چنین اقداماتی نه‌تنها با کنوانسیون‌های ژنو و پروتکل‌های الحاقی در تضاد است، بلکه بر اساس ماده ۸ اساسنامه رم، در زمره جنایات جنگی قابل تعریف است.

حمله به مراکز درمانی؛ تهدیدی برای نظام سلامت

پزشکان و کادر درمان خوزستان در ادامه با تاکید بر اینکه حملات مذکور تهدیدی مستقیم برای بیماران و کادر درمان و ضربه‌ای به تمام نظام سلامت ایران و امنیت انسانی است، اعلام کردند: جامعه بین‌المللی و به‌ویژه سازمان ملل متحد مسئولیتی انکارناپذیر در حمایت از غیرنظامیان و احترام به قواعد بشردوستانه دارند.

در این بیانیه تاکید شده است: سکوت یا تعلل در برابر این اقدامات، نه‌تنها با اصول بنیادین حقوق بشر منافات دارد، بلکه عملاً به مشروعیت‌بخشی به این اقدامات و گریز عاملان آن از مسئولیت حقوقی دامن می‌زند.

درخواست از سازمان ملل برای تحقیق درباره حمله

کادر درمان خوزستان در پایان از دبیرکل سازمان ملل متحد و سایر نهادهای ذی‌صلاح این سازمان، از جمله شورای حقوق بشر، دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر و سازمان جهانی بهداشت، درخواست کردند حملات به بیمارستان تخصصی شهید بقایی اهواز و سایر مراکز درمانی ایران را محکوم کنند.

در این بیانیه همچنین خواسته شده است تحقیقات جامع و فوری پیرامون این حادثه برای بررسی حملات و شناسایی و مجازات عاملان آن در دستور کار قرار گیرد.

پزشکان و کادر درمان استان خوزستان همچنین خواستار فعال شدن سازوکارهای بین‌المللی برای حفاظت از نظام سلامت ایران و جلوگیری از تکرار چنین حملاتی شدند و از دبیرکل سازمان ملل متحد خواستند بر اساس منشور ملل متحد و اصول عدالت و انسانیت، اقدام قاطع و فوری به عمل آوردند.

 

Subject: Condemnation of the US attack on Shahid Baghaei Hospital in Ahvaz and the violation of the right to health of patients 

By: The Physicians and Medical Staff of Shahid Baghaei Hospital in Ahvaz 

;Your Excellency 

We, a collective of physicians and medical staff of Shahid Baghaei Hospital, recalling the principle that medical centers, hospitals, relief equipment, and their personnel are immune under all circumstances, especially during military aggression and armed conflicts, and that no attack on these centers and medical staff is justifiable under any conditions, strongly condemn the aggressive attack by the United States on the premises of this hospital. We, as representatives of the physicians and medical staff, emphasizing the urgent need for action to protect Iran’s health system, present this statement to you: 

Following the aggressive attacks by the United States against the Iranian people, on July ۱۵, ۲۰۲۶ the premises of Shahid Baghaei Hospital in Ahvaz – which serves as a treatment center for cancer patients, especially children – were targeted. This attack completely disabled this medical center from the service cycle. During this aggressive act, 211 children suffering from cancer who were undergoing chemotherapy were emergently evacuated amid immense suffering and distress. 

These actions clearly violate the undeniable principles of international humanitarian law. Article ۱۸ of the Fourth Geneva Convention stipulates that civilian medical center must be respected under all circumstances and that any attack on them is prohibited. Furthermore, Article ۱۲ of Additional Protocol I explicitly states that the protection of civilian medical facilities and their personnel must be ensured under all conditions. Therefore, the deliberate targeting of this hospital is a flagrant violation of the principle of distinction between military and civilian objects and constitutes a clear war crime. Such actions not only contradict the Geneva Conventions and their Additional Protocols but are also definable as war crimes under Article ۸ of the Rome Statute. 

We, as physicians and medical staff, view the aforementioned attacks not only as a direct threat to patients and medical personnel but also as a blow to the entire health system of Iran and human security. Today, the international community, particularly the United Nations, bears an undeniable responsibility to protect civilians and uphold humanitarian rules. Silence or hesitation in the face of these crimes not only contradicts the fundamental principles of human rights but also effectively legitimizes these actions and enables the perpetrators to evade legal responsibility. 

Hereby, we urgently request you, as the Secretary-General of the United Nations, along with other competent UN bodies, including the Human Rights Council, the Office of the High Commissioner for Human Rights, and the World Health Organization, to formally condemn the attacks on Shahid Baghaei Hospital in Ahvaz and other medical centers in Iran as a clear violation of the Geneva Conventions and a war crime. Furthermore, we call for the initiation of a comprehensive and immediate investigation into this incident to examine these attacks and to identify and punish the perpetrators. Additionally, we request that you activate international mechanisms to protect Iran’s health system and prevent the recurrence of such attacks. We urge you to take decisive and urgent action .based on the Charter of the United Nations and the principles of justice and humanity 

,Respectfully

برای امضای این کارزار، به این (آدرس) مراجعه کنید.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت جماران

سرنوشت پل B۱ کرج توسط ۱۵ متخصص تعیین خواهد شد

به گزارش جماران، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان البرز که سال‌ها برای احداث آن زمان و سرمایه صرف شده بود، پیش از آنکه به بهره‌برداری برسد، در جریان حملات فروردین‌ماه هدف قرار گرفت. 

اکنون پس از گذشت چند ماه، بررسی‌های فنی برای تعیین نحوه تخریب بخش‌های آسیب‌دیده و بازسازی پل B1 کرج آغاز شده است؛ پروژه‌ای که برآورد اولیه، هزینه بازگرداندن آن به مدار بهره‌برداری را تا ۳ هزار میلیارد تومان نشان می‌دهد.

هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، اعلام کرد که یک هیئت فنی متشکل از حدود ۱۵ مشاور و متخصص برجسته سازه و پل‌سازی، مسئول بررسی ابعاد خسارت و انتخاب روش بازسازی این پل شده‌اند.

بر اساس بررسی‌های اولیه، بخش‌های آسیب‌دیده پل به سادگی قابل ترمیم نیستند. بازوند می‌گوید برای تضمین ایمنی و پایداری سازه، محدوده‌ای به شعاع ۲۰ متر از هر طرف نقاط اصابت باید تخریب و پاکسازی شود تا زمینه لازم برای اجرای سازه جدید فراهم شود.

اما هنوز نحوه انتخاب پیمانکار نهایی نشده است. مدیرعامل شرکت ساخت اعلام کرده که پس از ارائه نظر نهایی هیأت کارشناسی، درباره واگذاری پروژه تصمیم‌گیری خواهد شد. 

اگر شرایط فنی و ضرورت بازگشایی سریع مسیر ایجاب کند، امکان واگذاری پروژه به یک سازنده توانمند از طریق ترک تشریفات و با دریافت مجوزهای قانونی وجود دارد؛ در غیر این صورت، پیمانکار از طریق مناقصه انتخاب خواهد شد.

برآورد اولیه وزارت راه و شهرسازی نشان می‌دهد عملیات تخریب بخش‌های آسیب‌دیده و بازسازی این پل به اعتباری بین ۲۵۰۰ تا ۳ هزار میلیارد تومان نیاز دارد.

پل B1 کرج بر روی رودخانه بیلقان و در امتداد آزادراه شهید سلیمانی احداث شده و حدود یک کیلومتر طول و ۱۳۶ متر ارتفاع دارد. عملیات ساخت این پروژه از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و پل در آستانه تکمیل و افتتاح قرار داشت.

 




 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم
۵۹ دقیقه قبل / سایت جماران

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم

به گزارش جماران، مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید، به همت امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در دفتر ایشان برگزار شد.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره

آرمان امروز : بازار فلزات گران‌بها شاهد حرکت‌های صعودی قدرتمندی بود؛ به‌طوری که قیمت طلا با رشد حدودا ۳ درصدی تا نزدیکی مرز ۴,۴۹۰ دلار پیشروی کرد. به گزارش بازار، نقره نیز با جهشی چشمگیرتر، رشد ۴ درصدی را تجربه کرد و تا ۶۵.۶ دلار صعود کرد. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که [ ]

 دکتر قائم پناه: با وجود دانش،سازوکار و اراده ، اجرای قانون نباید ۲۵ سال طول بکشد
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

دکتر قائم پناه: با وجود دانش،سازوکار و اراده ، اجرای قانون نباید ۲۵ سال طول بکشد

آرمان امروز : نشست کارگروه هماهنگی اجرایی‌سازی استقرار نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی، به ریاست محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و با حضور نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور، رئیس دیوان محاسبات کشور، نماینده سازمان برنامه و بودجه، نماینده خزانه‌دار کل کشور و نمایندگان وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، [ ]

 انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است
۵۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است

احتمالاً حیات روی زمین نه یک‌بار، بلکه دو بار و به‌صورت مستقل شکل گرفته باشد؛ باکتری‌ها و آرکی‌ها شاید هر کدام مسیر متفاوتی برای آغاز و پیشبرد فرایندهای حیاتی پیدا کرده باشند.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.